Jump to content

Препоръчани коментари

:roll1:

Бебе? Сериозно ли? И след 1000 години живот Клаус чак сега разбира за това чудо на природата?? :pokey:

• Отговори 880
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз много зациклих. Имам да наваксвам доста, а като прочета коментарите тук и пак го оставям за друг ден. Жалко е, че сериал, който харесвах, се превърна в нещо толкова досадно. Ако не бях изгледал всички сезони и сега започвах, лесно. Но ме дразни да го оставя след толкова време. Пфууу, може ли всичко да става на боза при малко повече интерес.

Последния епизод беше върха на тъпотията... едва го изтраях. :mf_surrender:

Дано оставащите епизоди са по-добри и накрая ако убият Катрин спирам да го гледам тоя сериал. :gun_bandana:

Искам всички да умрат и да се окаже, че Сайлъс се е правил на Елена от началото на първи сезон досега. Иначе няма спасение за тоя сериал.

Убийте ги,убийте ги,убийте ги !

Каква развръзка просто,голяма кулминация.От 3 месеца гледаме как тъпото ленче е зла и иска да убие приятелите си,а сега един "уби" неин приятел и всичко се оправи - тоест започна отново да реве.Двамата траверса салватрансове за пореден път я утешават под звуците : олЛЛЛЛЛЛЛЛ,ол нолллллл.

Много интересен епизод, Елена най-после си възвърна емоциите и човечността.

Тука знаете само да мрънкате, същите сте като повечето в Замунда, дето реват само за субтитри и после не им харесвал сериала.

Не бил хубав,а пък винаги е най-сваляния торент.

Не знам какво е това мрънкане, още като излезе епизода и се искат БГ субтитри. Хората не са длъжни на секундата да ги направят.

Някои хора са и неблагодарни.

Според мен Елена не си е възвърнала човечността .. може би тя самата блъфира за момента. И все си мисля, че в 5-ти сезон Катрин ще е злодея, ако Бони наистина направи това, което й обеща .. сезона ще е уляляля

Според мен Елена не си е възвърнала човечността .. може би тя самата блъфира за момента. И все си мисля, че в 5-ти сезон Катрин ще е злодея, ако Бони наистина направи това, което й обеща .. сезона ще е уляляля

И аз така мисля, защото въобще не ми приличаше на старата Елена, ама ще видим в другия епизод как ще е. Дано само да държат Катрин, че много ще загубят ако я убият и я разкарат от сериала. Като цяло хората симпатизират на нейния образ.

Епизода ми хареса много имаше си напрежение, емоция.. добре беше.

Промо за 22-ри:

Имаше напрежение в епизода, но просто аз явно съм загубил интерес. Мисля си, че се случва все едно и също.

Адската серия !!!! :phpgrin2: Много отдавна не съм се кефил така на епизод от Дневниците :phpgrin2: Сега започва да става интересно, жалко само, че другата седмица е последния епизод :gun_bandana: Готино беше появяването на Джереми, Аларик, Лекси и Кол! Дано всички се върнат сега 1000%20(29).gif Време и беше на Бони да умре, това щеше да и е 9131312 оцеляване....

Бонислава няма да умре !! Тя е кралица.

Напротив,всички ще килнат :phpgrin2:

Ясно беше, че Бони или Мат ще героя, който ще загине на финала. Бонка много си повярва накрая. И все ми става досадно с това, че все ще питат някой си как да убият еди-кой-си. Направо ни промиват мозъците.

Адския 22 епизод! Напрежение през цялото време.

Обаче си мисля, че Бони няма да умре. Кой ще прави магии в 5 сезон ?! :D :D

“Обещаваме ви, че ще се леят сълзи (от щастие или тъга), докато гледате финалния епизод, което включва и обяснение в любов, дори две (най-накрая)! Подготвящи се за лятната почивка, “Дневниците” ще ни предложат една голяма смърт за друг герой и ще накарат зрителите да крещят пред телевизорите.

Очаквам много от финала, надявам се да ме развълнува много, също като финала на 3ти сезон. Да ме накара да чакам с нетърпение през лятото. Вампир пак ще стане човек, това ще е или Елена, или Ребека.. но по-вероятно Елена, все пак заради нея вали нагоре и припадат хора. Най-вероятно главния, който умира ще е Мат, а това за обясняването в любов - Елена към Деймън и Стефан към Кералайн.. Просто прогнози, въпреки, че се надявам да греша, и да ме изненадат приятно.

Очаквам много от финала, надявам се да ме развълнува много, също като финала на 3ти сезон. Да ме накара да чакам с нетърпение през лятото. Вампир пак ще стане човек, това ще е или Елена, или Ребека.. но по-вероятно Елена, все пак заради нея вали нагоре и припадат хора. Най-вероятно главния, който умира ще е Мат, а това за обясняването в любов - Елена към Деймън и Стефан към Кералайн.. Просто прогнози, въпреки, че се надявам да греша, и да ме изненадат приятно.

В Книгите, Деймън взима лека, дано тука не стане така! Колкото до смъртта на главен и аз се надявам да е Мат, много ме дразни последните 2 сезона! Дано върнат Джереми, Аларик, Джена и Лекси. За обяснението мисля, че едното ще е на Ребека към Мат, а другото на Елена към Деймън/Стефан (надявам се да не е Стефан) :gun_bandana: не изключвам и Клаус и Керолайн да са едната...

Аз искам Деймън да умре, Керълайн да вземе лека, Стефан и Елена да се съберат. Малко раздвижване да има, въпреки че знам, че Деймън няма да го убият, ама... :D

Жесток епизод! От промото ми изглежда интересен финала и дано е така. Иначе не очаквах, че Бони ще умре.. имах повече съмнения за Мат, но уви. :gun_bandana:

В Книгите, Деймън взима лека, дано тука не стане така! Колкото до смъртта на главен и аз се надявам да е Мат, много ме дразни последните 2 сезона! Дано върнат Джереми, Аларик, Джена и Лекси. За обяснението мисля, че едното ще е на Ребека към Мат, а другото на Елена към Деймън/Стефан (надявам се да не е Стефан) :gun_bandana: не изключвам и Клаус и Керолайн да са едната...

В книгите е съвсем различно, там дори не знаеха за съществуването на лек и по принцип го дадоха за Стефан, но случайно Деймън се превърна в човек и то за няколко глави. После пак стана вампир.1000%20(29).gif

Не съм гледал последните два епизода, но сега ще го направя.

Бааааси финала! Въпреки, че очаквах повече, пак съм много доволен! Жалко, че Катрин е човек вече и, че Бони умря... финала няма да го коментирам, явно Стефан ще е лошият "Сайлъс" под прикритие в 5-ти Сезон! Направо не ми се мисли колко време ще го точат докато намерят истинския Стефан на дъното на езерото :mf_surrender: И въпреки това, чакам с нетърпение новият сезон!

Иначе съм много доволен от финалните епизоди и на трите ми любими сериала тая седмица! - "Дневниците на вампира", "Свръхестествено" и "Стрелата" :phpgrin2:

Финалът беше наистина интересен ама не можеш с един интересен епизод да изкарваш цял сезон :gun_bandana:

Сега очаквам да се появи нова вещица,поне до 15ти епизод Сайлъс да не го разконспирират и сериалът пак да затлачи.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...