Jump to content

Препоръчани коментари

music: Pitar Raynov, Yoanna Byuylekova, Daniel Ganev

arrangement: Daniel Ganev 

master: Daniel Ganev

lyrics: Rosen Dimitrov, Galena

• DevilWish changed the title to Галена х Преслава - За награда

Доста слабо. Провлачените цигулки, стържеща Галя, липса на кулминация. 

Как и двете са го одобрили, не знам. 

И аз се чудя..... Очаквах много повече от този дует. Надявам се да има следващ, да е бърза песен и да бъде избухваща...... 
А защо си мисля, че точно това е било снимано още май-юни 2024 и са я отложили за сега, когато Галена пусна албума?
То този скандал стана прословут и трябваше да се възпее, но тази песен би била много по-ефектна в периода на 2012 година.....
Хубав текст, хубаво видео, въздействащо изпълнение.... изглеждат чудесно, а песента...... няма да я слушам повече от 5 пъти. Някак си ми е като "Кой бе, кой", но е по-добра от дуета с Азис. Песните им в албумите и на двете са много по-силни. 
За мен най-силния дует си остава "ХАЙДЕ, ОТКАЖИ МЕ"! 

преди 8 минути, Thecranfan каза:

Доста слабо. Провлачените цигулки, стържеща Галя, липса на кулминация. 

Как и двете са го одобрили, не знам. 

Интересното е, че един от хората, които е писал текста е тази изпълнителка

Да не е гадже на тоя Питър Райнов? 

Аранжимента ми е супер безличен - Ганев можеше да се постарае много повече за подобен дует. Но иначе е топ проект, очаквам да стане хит на нивото на ВНЛ.

Точно това се очакваше от тях, не мисля, че нещо различно като тематика щеше да пасне толкова добре, колкото тази песен. Браво!

Щеше да е яко да хапнат малко пица. Но... цък... Знаем какво ви делеше ... статуетките :D 

Доста ми харесва, ама не е от типа “масов хит“. С по-бързо темпо и по-силни вокали щеше да бъде.

Дали няма да пуснат и нещо по-бързо преди концерта? 

преди 29 минути, FitkataSlimTea каза:

музиката е писала, не текста, заедно с хитар Питър Райнов. 

Иначе тая скука е напълно подходяща за пенсионерската публика която явно гонят. 

Най-якия и дует след този с Амет и Хабиби си остава 

Дали ще видим Фатих Юрек в арената ...

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Аранжимента ми е супер безличен - Ганев можеше да се постарае много повече за подобен дует. Но иначе е топ проект, очаквам да стане хит на нивото на ВНЛ.

Да,ако мелодията не приличаше на още 100 други от Ганев. 
Доста скучно,не е лоша песента принципно,но от Галена се очакват много по-креативни неща. Ще стане някакво хитче заради имената,но нищо впечатляващо.

Трябва да се признае, че песента те кара да се замисляш за разни неща 

Току що, Karma93 каза:

Трябва да се признае, че песента те кара да се замисляш за разни неща 

Но най-вече - за по-яки песни и от двете. 

Аз я приемам като песен за концерта и после няма много, много да се слуша, поне според мен. Иначе - не е лоша, но можеше повече. 

На мен песента ми хареса много, изключително топъл и смислен проект. Браво и към двете. Доказват защо са най-големите в жанра. Евала!

преди 4 минути, Сцената обичам лудо каза:

На мен песента ми хареса много, изключително топъл и смислен проект. Браво и към двете. Доказват защо са най-големите в жанра. Евала!

Напълно подкрепям. Много нежна и силна песен,разказват история двете, а има още хиляди истории като тяхната и много хора ще се припознаят. Това е песен за старо приятелство,няма как да се разбере от всички.

Жестоки, страшно силна песен❤️ Точно това се очакваше според мен и от двете ❤️

А! Петка и Галош направили нов шит?

А+Г=ВНЛ 2.0 и пак шибания арабски аранжимент...

Кат' за пенсионери става

Ганьо пак го е домързяло да си поразмърда малко мозъчните гънки и да измисли нещо ново.

преди 1 час, FitkataSlimTea каза:

Не текста, а музиката. Тя Йоанна от години си прави песните сама.

Скука - едва изтърпях до припева, а той се оказа още по-разочароващ. Нова версия на ВНЛ. Живей им остава песента. 

Топ! Голяма еуфория по песента навсякъде. Тези двете няма да бъдат бутнати от върха още една петилетка поне. Щом аз простих някак на Преслава и стъпих след 10 години пак на нейно участие, значи всичко е възможно в тоя живот.  :D

преди 4 минути, asylum каза:

Не текста, а музиката. Тя Йоанна от години си прави песните сама.

Скука - едва изтърпях до припева, а той се оказа още по-разочароващ. Нова версия на ВНЛ. Живей им остава песента. 

От еуфория и аз обърках. Текста е на Росен Димитров и Галена :D 
Първоначалното "УАУ" и отзвук вече го има. Я да вземат да направят един дуетен албум, за да си изберем любими песни, че тази не е моята. Слуша ми се нещо бързичко.

Току що, FitkataSlimTea каза:

От еуфория и аз обърках. Текста е на Росен Димитров и Галена :D 
Първоначалното "УАУ" и отзвук вече го има. Я да вземат да направят един дуетен албум, за да си изберем любими песни, че тази не е моята. Слуша ми се нещо бързичко.

Ти направи албум - в темата Сигнално жълто! 🥰

преди 4 минути, asylum каза:

Ти направи албум - в темата Сигнално жълто! 🥰

Дадено! Обаче най-много ми хареса, че нито се съобщи за премиера, нито казаха дума, а директно се пусна песента. На времето точно за това се получаваха изненади и имаше повече интерес към жанра. Днес това се случи! Това се казва изненада! До последно мълчание и БАМ дуета който чакаме от Май 2024 година, след година и половина вече е факт. Едва ли някой от нас е подозирал, че ще е такъв тип песента.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...