Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 6 часа , SG каза:

Толкова не й се пее чалга вече, че чак е стряскащо. На народния концерт беше бетон, все едно друг човек.

А кога се очаква поп-фолк албума? Дали ще включва познати песни? Много искам да има и диск с любимите ми - И на всички като тебе, Гледай да не бъркаш, Много съм добра, Токсичен, В друг живот, Дилър на любов и Мъже милиарди. ❤️ Поне тях! ❤️ 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, DevilWish каза:

А кога се очаква поп-фолк албума? Дали ще включва познати песни? Много искам да има и диск с любимите ми - И на всички като тебе, Гледай да не бъркаш, Много съм добра, Токсичен, В друг живот, Дилър на любов и Мъже милиарди. ❤️ Поне тях! ❤️ 

Едвали ще включи песни от втория Пайнерски период, чисто законово това е невъзможно, освен ако Пайнер не продуцент на албума,а  едвали ще обвърже продукцията, която е нейна собственост, с тях.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , SG каза:

Толкова не й се пее чалга вече, че чак е стряскащо. На народния концерт беше бетон, все едно друг човек.

Отдавна не може да издокара 2 сърца и птицата на живо. Представям си кама как грачи над тях. 

Не разбирам как собствените си песни не можеш, но чуждите можеш.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Да видим дали въобще ще издаде фолклорния албум и после ще мислим за попфолка... :D Доколкото споделя по интервюта и лайфове - ще е догодина и няма да е съвсем в типичния тренд. Според мен ще е някакво здраво ретро и най-комерсиалните песни ще са разни като Празнуваш, които пак са си ретро.

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

Отдавна не може да издокара 2 сърца и птицата на живо. Представям си кама как грачи над тях. 

Не разбирам как собствените си песни не можеш, но чуждите можеш.

Не се и опитва да си пее своите като хората. Според мен й се гади от тях. Реално погледнато това може би е чалга певицата с най-много участия/концертни изяви в кариерата, редом с Камс. Още от ретрото, когато правеха по 30-40 на месец (според Кати дори 50-60), та до днес, когато още си е много оборотна. Само 2012-13 беше забавила крачката, заради което се върна в Пайнер. Представям си толкова години и десетилетия да пееш едно и също всяка вечер, и то докато ти се пеят повече други жанрове. 😆

Песните на Камелия са й интересни на ДС. Конкретно "Залеза и зората" според мен е нещо от върха в кариерите им, което и тя би изпяла ако първо й го бяха предложили на нея. Btw песента мачка в Spotify, не че е изненада като се има предвид, че някои я чакахме с нетърпение. Наскоро я качиха, а вече е с 50k, което е чудесно за ретро песен.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, SG каза:

Да видим дали въобще ще издаде фолклорния албум и после ще мислим за попфолка... :D Доколкото споделя по интервюта и лайфове - ще е догодина и няма да е съвсем в типичния тренд. Според мен ще е някакво здраво ретро и най-комерсиалните песни ще са разни като Празнуваш, които пак са си ретро.

Не се и опитва да си пее своите като хората. Според мен й се гади от тях. Реално погледнато това може би е чалга певицата с най-много участия/концертни изяви в кариерата, редом с Камс. Още от ретрото, когато правеха по 30-40 на месец (според Кати дори 50-60), та до днес, когато още си е много оборотна. Само 2012-13 беше забавила крачката, заради което се върна в Пайнер. Представям си толкова години и десетилетия да пееш едно и също всяка вечер, и то докато ти се пеят повече други жанрове. 😆

Песните на Камелия са й интересни на ДС. Конкретно "Залеза и зората" според мен е нещо от върха в кариерите им, което и тя би изпяла ако първо й го бяха предложили на нея. Btw песента мачка в Spotify, не че е изненада като се има предвид, че някои я чакахме с нетърпение. Наскоро я качиха, а вече е с 50k, което е чудесно за ретро песен.

Залеза е точно в десин стил, нещо като Не вярвам. Тъй че сто процента се кефи. Но на Кама гласчето идеално си пасва. Имам предвид онзи от началните 2000ни. Сега е пропито магаре. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Залеза е точно в десин стил, нещо като Не вярвам. Тъй че сто процента се кефи. Но на Кама гласчето идеално си пасва. Имам предвид онзи от началните 2000ни. Сега е пропито магаре. 

Нищо общо няма между двете песни.

преди 37 минути, Balkandji1 каза:

Трите летни месеца минаха, кой е най-големия хит на лятото?

Дъното копай, Реже реже и Балерина Капучина

• Like 1
Сподели в други сайтове

Хитът на годината иде! 🗡️

WWW.INSTAGRAM.COM

35 likes, 3 comments - joannasing_official on August 30, 2025: "Очаквайте новия ми проект "Ножът в гърба" през септември. #teaser #newsong...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Едвали ще включи песни от втория Пайнерски период, чисто законово това е невъзможно, освен ако Пайнер не продуцент на албума,а  едвали ще обвърже продукцията, която е нейна собственост, с тях.

Да, а пък има силни песни, особено тези които споменах. Сигурно е накупила стари кавъри. "Празнуваш" е една от тях.

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Balkandji1 каза:

Септември ще затвърди..... може да има песни, които този месец да се откроят повече....
Но за мен любимите са "Дъното копай" и "Хулигани". 
Като хитове Дъното копай, Тази дискотека (ясно е защо) и Капучина на DJ Дамян и Софи Маринова. Може би това оформя топ 3 за момента...... Силна година за Емануела с двата хита Сините ти очи и Дъното копай.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

Хитът на годината иде! 🗡️

WWW.INSTAGRAM.COM

35 likes, 3 comments - joannasing_official on August 30, 2025: "Очаквайте новия ми проект "Ножът в гърба" през септември. #teaser #newsong...

Да видим. Автори?

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

Няма значение кои са авторите, когато хитът е хит!

Така е.
А готвим ли се за друг Септемврийски ХИТ - "КОЯ СИ ТИ" на Джорджия? ❤️ 

• Love 1
Сподели в други сайтове

@Willy Преслава и Галена изпуснаха "Коя си ти". Не е лошо вместо да се чудят какъв кавър да направят, да я пуснеш на Галена...... да вземе да я купят за техен дует или пък нейна самостоятелна. Да не стане после пак като "Сбърка адреса" и "Без коз"

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Balkandji1 каза:

Тази дискотека - Галин и Азис

• Like 1
Сподели в други сайтове

За първи път й се случва да няма летен хит в топ 3, но така или иначе е веднага след Дъното, Дискотеката и Капучината.

Есента ще се реваншира с проект в топ 1 🤌

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Danger. каза:

За първи път й се случва да няма летен хит в топ 3, но така или иначе е веднага след Дъното, Дискотеката и Капучината.

Есента ще се реваншира с проект в топ 1 🤌

У нас и в колата е най - големият хит, другите дори не звучат. Особено на гейовете песента. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

image.png.f63484eab1ebcd2a233229cc1287179e.png

Много дуети това лято, много нещо! Не се сещам за солов хит, но доста силен сезон за чалгата като цяло.

• Like 1
Сподели в други сайтове

"Тази дискотека" не само е хита на лятото, а и единствената песен, която покрива критериите за масов хит тази година - да е гърмяла отвсякъде и да се е разбрало за нея и от малко, и от голямо. Останалото пак си го знаем и го превръщаме в някакъв хит главно ние, които се интересуваме от чалгата и които ходим по клубове (за радост вече не си причинявам второто). Но дори и аз до този момент не бях чувал това нещо "Капучина" като повече от заглавие - и съжалявам, че реших да си го пусна като заговорихте за него. Типична изтъркана гадория, предназначена за най-ниския таргет от обществото (затова и ще си остане там).

• Like 2
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.f63484eab1ebcd2a233229cc1287179e.png

Много дуети това лято, много нещо! Не се сещам за солов хит, но доста силен сезон за чалгата като цяло.

То за лятото и аз освен за "Хулигани" която пак е ft. не се сещам.... за нещо по-добро от нея от юни до август?
Май месец: 22:22, юни: Хулигани и с много компромисен вариант "Катинара" която не може да наречем даже хит, но не е толкова лоша.

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...