DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 6 часа , SG каза: Толкова не й се пее чалга вече, че чак е стряскащо. На народния концерт беше бетон, все едно друг човек. А кога се очаква поп-фолк албума? Дали ще включва познати песни? Много искам да има и диск с любимите ми - И на всички като тебе, Гледай да не бъркаш, Много съм добра, Токсичен, В друг живот, Дилър на любов и Мъже милиарди. ❤️ Поне тях! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 29 минути, DevilWish каза: А кога се очаква поп-фолк албума? Дали ще включва познати песни? Много искам да има и диск с любимите ми - И на всички като тебе, Гледай да не бъркаш, Много съм добра, Токсичен, В друг живот, Дилър на любов и Мъже милиарди. ❤️ Поне тях! ❤️ Едвали ще включи песни от втория Пайнерски период, чисто законово това е невъзможно, освен ако Пайнер не продуцент на албума,а едвали ще обвърже продукцията, която е нейна собственост, с тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 7 часа , SG каза: Толкова не й се пее чалга вече, че чак е стряскащо. На народния концерт беше бетон, все едно друг човек. Отдавна не може да издокара 2 сърца и птицата на живо. Представям си кама как грачи над тях. Не разбирам как собствените си песни не можеш, но чуждите можеш. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 2 часа , DevilWish каза: А кога се очаква поп-фолк албума? Дали ще включва познати песни? Много искам да има и диск с любимите ми - И на всички като тебе, Гледай да не бъркаш, Много съм добра, Токсичен, В друг живот, Дилър на любов и Мъже милиарди. ❤️ Поне тях! ❤️ Да видим дали въобще ще издаде фолклорния албум и после ще мислим за попфолка... Доколкото споделя по интервюта и лайфове - ще е догодина и няма да е съвсем в типичния тренд. Според мен ще е някакво здраво ретро и най-комерсиалните песни ще са разни като Празнуваш, които пак са си ретро. преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза: Отдавна не може да издокара 2 сърца и птицата на живо. Представям си кама как грачи над тях. Не разбирам как собствените си песни не можеш, но чуждите можеш. Не се и опитва да си пее своите като хората. Според мен й се гади от тях. Реално погледнато това може би е чалга певицата с най-много участия/концертни изяви в кариерата, редом с Камс. Още от ретрото, когато правеха по 30-40 на месец (според Кати дори 50-60), та до днес, когато още си е много оборотна. Само 2012-13 беше забавила крачката, заради което се върна в Пайнер. Представям си толкова години и десетилетия да пееш едно и също всяка вечер, и то докато ти се пеят повече други жанрове. 😆 Песните на Камелия са й интересни на ДС. Конкретно "Залеза и зората" според мен е нещо от върха в кариерите им, което и тя би изпяла ако първо й го бяха предложили на нея. Btw песента мачка в Spotify, не че е изненада като се има предвид, че някои я чакахме с нетърпение. Наскоро я качиха, а вече е с 50k, което е чудесно за ретро песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Оф, пак ядосахте стрина ви Васка 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 17 минути, SG каза: Да видим дали въобще ще издаде фолклорния албум и после ще мислим за попфолка... Доколкото споделя по интервюта и лайфове - ще е догодина и няма да е съвсем в типичния тренд. Според мен ще е някакво здраво ретро и най-комерсиалните песни ще са разни като Празнуваш, които пак са си ретро. Не се и опитва да си пее своите като хората. Според мен й се гади от тях. Реално погледнато това може би е чалга певицата с най-много участия/концертни изяви в кариерата, редом с Камс. Още от ретрото, когато правеха по 30-40 на месец (според Кати дори 50-60), та до днес, когато още си е много оборотна. Само 2012-13 беше забавила крачката, заради което се върна в Пайнер. Представям си толкова години и десетилетия да пееш едно и също всяка вечер, и то докато ти се пеят повече други жанрове. 😆 Песните на Камелия са й интересни на ДС. Конкретно "Залеза и зората" според мен е нещо от върха в кариерите им, което и тя би изпяла ако първо й го бяха предложили на нея. Btw песента мачка в Spotify, не че е изненада като се има предвид, че някои я чакахме с нетърпение. Наскоро я качиха, а вече е с 50k, което е чудесно за ретро песен. Залеза е точно в десин стил, нещо като Не вярвам. Тъй че сто процента се кефи. Но на Кама гласчето идеално си пасва. Имам предвид онзи от началните 2000ни. Сега е пропито магаре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Оф, пак ядосахте стрина ви Васка Много е докачлива, явно на 50 все още не е в менопауза. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Трите летни месеца минаха, кой е най-големия хит на лятото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Трите летни месеца минаха, кой е най-големия хит на лятото? Мохито на Райна и Камен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 11 минути, Balkandji1 каза: Трите летни месеца минаха, кой е най-големия хит на лятото? Дъното нещо си и Тази дискотека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 47 минути, KrasyoZlobarQ каза: Залеза е точно в десин стил, нещо като Не вярвам. Тъй че сто процента се кефи. Но на Кама гласчето идеално си пасва. Имам предвид онзи от началните 2000ни. Сега е пропито магаре. Нищо общо няма между двете песни. преди 37 минути, Balkandji1 каза: Трите летни месеца минаха, кой е най-големия хит на лятото? Дъното копай, Реже реже и Балерина Капучина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Хитът на годината иде! 🗡️ Dessie Marinova (@joannasing_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 35 likes, 3 comments - joannasing_official on August 30, 2025: "Очаквайте новия ми проект "Ножът в гърба" през септември. #teaser #newsong... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Едвали ще включи песни от втория Пайнерски период, чисто законово това е невъзможно, освен ако Пайнер не продуцент на албума,а едвали ще обвърже продукцията, която е нейна собственост, с тях. Да, а пък има силни песни, особено тези които споменах. Сигурно е накупила стари кавъри. "Празнуваш" е една от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 41 минути, Balkandji1 каза: Трите летни месеца минаха, кой е най-големия хит на лятото? Септември ще затвърди..... може да има песни, които този месец да се откроят повече.... Но за мен любимите са "Дъното копай" и "Хулигани". Като хитове Дъното копай, Тази дискотека (ясно е защо) и Капучина на DJ Дамян и Софи Маринова. Може би това оформя топ 3 за момента...... Силна година за Емануела с двата хита Сините ти очи и Дъното копай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 6 минути, asylum каза: Хитът на годината иде! 🗡️ Dessie Marinova (@joannasing_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 35 likes, 3 comments - joannasing_official on August 30, 2025: "Очаквайте новия ми проект "Ножът в гърба" през септември. #teaser #newsong... Да видим. Автори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 11 минути, DevilWish каза: Да видим. Автори? Няма значение кои са авторите, когато хитът е хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 7 минути, asylum каза: Няма значение кои са авторите, когато хитът е хит! Така е. А готвим ли се за друг Септемврийски ХИТ - "КОЯ СИ ТИ" на Джорджия? ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 @Willy Преслава и Галена изпуснаха "Коя си ти". Не е лошо вместо да се чудят какъв кавър да направят, да я пуснеш на Галена...... да вземе да я купят за техен дует или пък нейна самостоятелна. Да не стане после пак като "Сбърка адреса" и "Без коз" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 1 час , Balkandji1 каза: Трите летни месеца минаха, кой е най-големия хит на лятото? Тази дискотека - Галин и Азис 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Дъното копай има по-силни избухвания и приеми в дискотеките от Тази дискотека 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 За първи път й се случва да няма летен хит в топ 3, но така или иначе е веднага след Дъното, Дискотеката и Капучината. Есента ще се реваншира с проект в топ 1 🤌 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 20 минути, Danger. каза: За първи път й се случва да няма летен хит в топ 3, но така или иначе е веднага след Дъното, Дискотеката и Капучината. Есента ще се реваншира с проект в топ 1 🤌 У нас и в колата е най - големият хит, другите дори не звучат. Особено на гейовете песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Много дуети това лято, много нещо! Не се сещам за солов хит, но доста силен сезон за чалгата като цяло. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 "Тази дискотека" не само е хита на лятото, а и единствената песен, която покрива критериите за масов хит тази година - да е гърмяла отвсякъде и да се е разбрало за нея и от малко, и от голямо. Останалото пак си го знаем и го превръщаме в някакъв хит главно ние, които се интересуваме от чалгата и които ходим по клубове (за радост вече не си причинявам второто). Но дори и аз до този момент не бях чувал това нещо "Капучина" като повече от заглавие - и съжалявам, че реших да си го пусна като заговорихте за него. Типична изтъркана гадория, предназначена за най-ниския таргет от обществото (затова и ще си остане там). 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Много дуети това лято, много нещо! Не се сещам за солов хит, но доста силен сезон за чалгата като цяло. То за лятото и аз освен за "Хулигани" която пак е ft. не се сещам.... за нещо по-добро от нея от юни до август? Май месец: 22:22, юни: Хулигани и с много компромисен вариант "Катинара" която не може да наречем даже хит, но не е толкова лоша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари