Jump to content


Цветелина Янева - Драскай клечката


Препоръчани коментари

Като изключим повтарящата се мелодия от преди години, саунда е добър, но нищо грабващо поне от първо слушане. Отсвира на цигулката е банална...

spacer.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ама не се спря с тези яки клипове тая жена!!! Някак си ми подобен на "Бонбони", но още по-добър. Песента е нещо между "Влез" и "Бонбони" по-скоро, като е по-надолу от "Влез" и по-добре от "Бонбони". Положението е - бива! Не знам дали ще е хит, но става за слушане и танци.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента не е нищо особено. Клипа обаче е добър, но с кинтите на Дидко е лесно, реално Цветелина няма лош клип от както е с него. Парите правят чудеса/

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента не впечатлява и не се отличава кой знае колко. Приликата с Влез по-скоро разваля нещата. Клипа е добър, визиите са топ, но това беше ясно. Предната песен беше по-добра и изпипана.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тая прилика с "Влез" е нарочно търсене ама няма да мине номера. "Балкания", "Форцааа" и т.н. бяха модерни до едно положение. Някой май живее в десетилетие преди актуалното...

Клипа е като всичките и след Шиши - скъпи, лъскави, в случая ефектен, захаросан - топ е, няма какво да се каже. Парите какво ли не правят. Песента обаче е та*ак. Ако бяхме 2010 сигурно щеше да е сезонен хит но тоя път ще мине вяло.

Последното брутално беше "Бой,Бой". 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-слабата й песен от няколко години насам. Очаквах много повече след такива дълги паузи които пак взе да прави, смисъл тя е приятна песничката ама нещо не е както трябва, за да е брутална и зарибяваща и да я слушам. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Влез" с нов текст. Чакаме догодина "За контакти" с нов текст, 2025-та да прави римейк на "Мога пак" или "Секс тактика" и да приключва вече певческата си "кариера".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много ми харесва и песента и видеото. Тази жена е на нивото на Галена! Страхотна е и е много красива. Това ми е най-любимата част от текста: Всяка глътка вода ми става сълза, с водка преглъщам я. Пиша "Липсваш ми", после го изтривам, а тебе как? Ще е хубаво да бъде по - продуктивна, а не по 1 песен на година !

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...