SG Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Не знам с какво толкова ви дразни Камелия. Не всичко е съвършено при нея, но кариерата й е за пример. Само тя и Десислава от днес вървежните са виждали всички времена за жанра, били са на върха и са се запазили разпознаваеми сред различните поколения... пък че тук-там нещо не им е ОК- при всички общо взето е така. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 4 минути, SG каза: Не знам с какво толкова ви дразни Камелия. Не всичко е съвършено при нея, но кариерата й е за пример. Само тя и Десислава от днес вървежните са виждали всички времена за жанра, били са на върха и са се запазили разпознаваеми сред различните поколения... пък че тук-там нещо не им е ОК- при всички общо взето е така. Деса каквито и изцепки да е имала, общо взето си е гледала себе си и не е обсъждала другите. Докато Кама от години се изявява като ментор на цялата чалга, а накрая прави точно това, за което критикуваше другите. Фейс - по калъп, крадена и изтрита песен, албум - мираж, а концертът се оказа просто фантазия на Фокси. Пак казвам, евала, че уцелва по някой и друг успешен комерс, но това не значи, че трябва да си затваряме очите за другото. Щом се прави на ментор, би трябвало тя самата да е перфектна и за пример, а не да се слива с масовката, както направи. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 47 минути, Emanuela.Carey каза: И няма да го слушаме Andrea looks different here! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 18 минути, Covidche каза: Да, така е, но Камелия дразни хората, защото все е много веща по всички въпроси, раздава го творец на правда и си позволява да критикува сякаш тя самата е безгрешна. Деси Слава е миловидна и добричка. преди 10 минути, Gerganafen каза: Деса каквито и изцепки да е имала, общо взето си е гледала себе си и не е обсъждала другите. Докато Кама от години се изявява като ментор на цялата чалга, а накрая прави точно това, за което критикуваше другите. Фейс - по калъп, крадена и изтрита песен, албум - мираж, а концертът се оказа просто фантазия на Фокси. Пак казвам, евала, че уцелва по някой и друг успешен комерс, но това не значи, че трябва да си затваряме очите за другото. Щом се прави на ментор, би трябвало тя самата да е перфектна и за пример, а не да се слива с масовката, както направи. И предните дни се обсъждаха тези теми и както казах още тогава- не мисля, че Камелия чак толкова си е противоречала. За ментор е идеална, защото е една от малкото, които знаят как да говорят и да поднасят критиката си премерено. Пък дали допуска грешки... и тя е човек. А конкретно в последните десетина години според мен й влияят и фактори, свързани с личния живот и напредването на възрастта. Десислава действително е симпатична със своята неадекватност и добронамерено-наивното излъчване. Но както и тя сама си е казвала- заради това е много податлива на чуждо влияние, затова и нивото в кариерата й от край време е на незадоволително ниво. Камс поне си поддържа нейното си прилично ниво и с песни като новата даже прави някои експерименти. Интересно ми е какво мисли нашата легенда @foxy_vd по въпроса, че през 2022 Десислава е изпълнителка само на кръчмарско-ромски песни и няма нови големи хитове, а Камелия, жена на 51, тепърва пробва свежо младежко не твърде чалга звучене и прави хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 20 минути, Covidche каза: Човек, Камелия е певица, която мразеше Гергана заради това, че била руса и се появила след нея. Копирала я! Каква премерена критика, какво говорене. Прави сметка зад тази премерена критика каква злоба и неудоволетворение стои. Точно в най-слабите си години почна да изразява критикарско мнение - познай защо - от злоба! Защо, като изкарваше хит след хит само мълчеше и се усмихваше? Интелигентните звезди не плюят по свои колеги. Критиката й започна горе-долу когато започна и спада на жанра т.е де факто е била една от първите, които са виждали някъде отиват нещата. И да, и тя самата започна да запада именно тогава, което своеобразно пак си показваше, че е права и че властта вече не е в ръцете на естествените любимци на народа. Въпреки което в повечето случаи е предпочитала да поднася обективните си обвинения завоалирано- с приказки за кралици, Троянски коне, флашки, гледания от Сингапур и т.н. Абе наистина щеше да излезе добра книга от всичко това и не знам защо така и не се накани да я напише. Това за русата Гергана толкова пъти съм го чел по форуми и до днес още не знам шега ли е, истина ли е... Верно ли го е казала!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 (редактирано) Камелия и Андреа са много идентични в това че са се взели за чудото на поп фолка и колежките им са под тяхното ниво. Ако ги питаш за поп фолка ще отговорят колко пошло и трето разрядно е станало всичко, а в тяхното време какви хитове вадили и какво били постигнали самите те. А истината е че и двете до голяма степен бяха просто продукт. Красиви момичета чрез които продуцентите да привлекат внимание към труда си. Едната се популяризира след като Пайнера изкупи всички кавъри, които можа - другата беше държанка на Кости. Реално абсолютно всяка друга можеше да е на мястото на Андреа защото тя не беше особен фактор в дискографията си, а и Кости одавна доказа че Андреа не му трябва. Така и баба ви Ками. Засили че след Пайнера щяла да е топа, понеже имала креативна свобода и никой не ѝ диша във врата, но реално какво е постигнала от тогава? За обидите които излива по адрес на колежките си и претенциите, които декларира човек би предположил че годишно е изкарвала поне един авторски мега хит - такива няма. Надявам се някой ден да преживее факта, че тези които дебютираха след нея я задминаха и може би да си признае че не е толкова веща в музикалния бизнес и ѝ трябва помощ. Вероятно тогава ще ѝ се получат нещата. Редактирано Май 21 от Emanuela.Carey 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 А защо Андреа и Кости спряха работа? Някъде, четох че е понеже Кости бил изчерпан откъм идеи. Бяха огромен тандем и промениха коренно жанра... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Кое беше оригинала на това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 1 минута, lucellent каза: А защо Андреа и Кости спряха работа? Някъде, четох че е понеже Кости бил изчерпан откъм идеи. Бяха огромен тандем и промениха коренно жанра... Андреа от години твърди че имала записани негови песни и щяла да ги пусне, но това така и не се случва. Според мен работата с нея вече е твърде трудна. Никой продуцент не би се ангажирал да направи мащабен проект с нея, а някак си не мисля че Кости е окей с нещо половинчато. За никой не е тайна че Андреа вече няма адекватен момент в ежедневието си. Не знам дали е свързано с алкохол, медикаменти или заболяване за което не споделя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 3 минути, stereoto_ каза: Кое беше оригинала на това? Ооо нова Ганевска! Бие на много други негови песни, особено Зоопарк/Изтрезнаваш ли/Зарибена, но мисля че няма оригинал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Интересно как само на песента на Деян Асенов не е ползвала оригиналния аранжимент, а е правен от друг чак пък толкова ли звучи оригинала 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 13 минути, stereoto_ каза: Кое беше оригинала на това? Прилича ми на по-бавна версия на: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Много е хубаво това, че взимат наши песни. Така сърбите си пускат и нашите парчета и се запознават с нашите изпълнители и другата им продукция. На Теа кажи-речи целият албум е с бг песни, че и текстовете са същите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Куплетите на тая не са ли от наша българска песен? Не се сещам за името обаче (може и да се бъркам че е българска, но знам че мелодията е същата) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Опа, купила е и "... на боклукИ" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Една камара брутални хитове е ос*ала Тейчето. Не стига, че звучи като Шер на тестостерон, ами са променяли и аранжиментите, за да паснат на нейния регистър, и така звучат потресаващо. Аз като цяло трудно възприемам кавъри, когато оригиналът ми е любим. Може би точно затова ми хареса само Кучке и демоне, която ми звучи като някой Roxana reject. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да, гласът й е ужасен. Даже бих предпочел да си пусна Лорена да ми мяука, отколкото Теа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Наистина кавърите не звучат добре, защото сме свикнали с оригиналите, а и тая промяна на тоналността ги кара да губят заряда си. Но пък останалите ме кефят. Те май пак са кавъри, ама поне не на бг песни Де да правеха и тука така - цял албум само с нови песни, че и клипове заснела за всичките. Тук ако пуснат албум ще е с 99% или 100% вече чути песни. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Май 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 21 преди 6 минути, lucellent каза: Наистина кавърите не звучат добре, защото сме свикнали с оригиналите, а и тая промяна на тоналността ги кара да губят заряда си. Но пък останалите ме кефят. Те май пак са кавъри, ама поне не на бг песни Де да правеха и тука така - цял албум само с нови песни, че и клипове заснела за всичките. Тук ако пуснат албум ще е с 99% или 100% вече чути песни. Ако клиповете са такива, в които лирическата героиня върти гюбеци на каквито и да е локации и по един и същи сутиен, по-добре да не. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Слушам кавърите на Теа и се чудя как може да вземе всички тези песни и да ги изпее по абсолютно монотонен и безличен начин. Когато изпя Въртележката забелязах че много от феновете ѝ определиха версията на Яница като по-хубава, дано и сега проверят оригиналните версии. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Май 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 21 Тая пак ли е пияна или не си е пила хапчетата? 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, xroflx9 каза: Тая пак ли е пияна или не си е пила хапчетата? Ама я следва иначе.... 😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, xroflx9 каза: Тая пак ли е пияна или не си е пила хапчетата? Май проблема е че ги е пила, може и двойна доза да е взела. Нали се обясняваше че Меди сега и е виновен за нещо. Да не би да е искала да участва в MegaStar и учтиво да са я сритали встрани? Или пък има зъб на Сашка още от Пайнерските и дни. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари