THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 @Stela хайст! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 час, Stela каза: @Arwity от днес реших пак да мина на режим, ти не спазваш ли някакви ограничения? Какви са тези сандвичи сега? 😂 Тя спазва един режим. От него сигурно паяжина е хванала 😅 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 6 минути, Brian каза: Тя спазва един режим. От него сигурно паяжина е хванала 😅 За брака се пазя 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Моля профила ми да бъде закрит! В знак на протест. Ще ви чета само като гост. @meletoдействай чадо 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, Arwity каза: Моля профила ми да бъде закрит! В знак на протест. Ще ви чета само като гост. @meletoдействай чадо А първо трябва да протестираш. 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 преди 13 минути, Arwity каза: Моля профила ми да бъде закрит! В знак на протест. Ще ви чета само като гост. @meletoдействай чадо Добре. Трия, ако не си промениш мнението до 18ч. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 4 минути, meleto каза: Добре. Трия, ако не си промениш мнението до 18ч. Иха, на царицата имаше цяла седмица на мен 1 час. Само заради това делене - трий! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 минути, Arwity каза: Иха, на царицата имаше цяла седмица на мен 1 час. Само заради това делене - трий! Търтеи много, царицата е една 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 54 минути, Blueberry каза: Какъв режим правиш? Не е някакъв специален. Най-важното е, че спазвам калориен дефицит. Изчислявам си колко калории дневно трябва да приемам, ако искам да задържа кирограмите си, или ако искам да сваля. Следващото важно е ограничението във вида на храната. Намаляш максимално приема на тесто, пържено и мазно, сладко, газирано. Лично аз от 2-3 години избягвам да ям месо, правя го рядко. Когато ми се яде, хапвам, но съм отвикнала. Намалила съм и приема на сирене и кашкавал, особено когато искам да сваля някое кило. Мляко ям само ядково. Не съм веган, но залитам доста към този тип хранене и ми харесва. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 57 минути, Brian каза: Отдавна избягвам тестени и сладки храни и безалкохолни, но видимо резултат няма. Кантара показва едно и също. 😅 Значи нещо не правиш както трябва. Проблема не е само в тестото и сладкото. Ако с останалите неща, които ядеш приемаш много калории, няма да има ефект. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 59 минути, THE IIconic каза: @Stela хайст! ❤️ Как я караш днес в този зимен ден? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 минути, Stela каза: Не е някакъв специален. Най-важното е, че спазвам калориен дефицит. Изчислявам си колко калории дневно трябва да приемам, ако искам да задържа кирограмите си, или ако искам да сваля. Следващото важно е ограничението във вида на храната. Намаляш максимално приема на тесто, пържено и мазно, сладко, газирано. Лично аз от 2-3 години избягвам да ям месо, правя го рядко. Когато ми се яде, хапвам, но съм отвикнала. Намалила съм и приема на сирене и кашкавал, особено когато искам да сваля някое кило. Мляко ям само ядково. Не съм веган, но залитам доста към този тип хранене и ми харесва. Аз също прясно мляко не пия, само бадемово, но какви са ядковите еквиваленти на киселите млека? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 7 минути, Blueberry каза: Аз също прясно мляко не пия, само бадемово, но какви са ядковите еквиваленти на киселите млека? Има на различни марки. На Алпро има, има и едно, което си взимам от Лидъл. И двете са кокосови. Има също и овесени и соеви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 20 минути, Stela каза: Значи нещо не правиш както трябва. Проблема не е само в тестото и сладкото. Ако с останалите неща, които ядеш приемаш много калории, няма да има ефект. Да точно това правя. Пия бира затова 😁 но поне стоя на едни килограми 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Току що, Brian каза: Да точно това правя. Пия бира затова 😁 но поне стоя на едни килограми Ако се харесваш и се чувстваш добре в момента, това е най-важното! ❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 26 минути, Stela каза: Как я караш днес в този зимен ден? Студено ми е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 минути, THE IIconic каза: Студено ми е Оф и на мен. А ще трябва да излизам 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 минути, THE IIconic каза: Студено ми е И тук е така... Не ми се мърда вън изобщо. Днес и утре съм почивка и ще си стоя на топличко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Няма начин един час на ден поне. Без значение какво е времето. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Отвратителен студ! Добре, че имахме работа вкъщи та се сгрях малко! Майка ми иска да тегля някакъв хубав трилър, ама се чудя какво. То какво ли не изгледахме с нея в последните години.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 часа , DevilWish каза: Отвратителен студ! Добре, че имахме работа вкъщи та се сгрях малко! Майка ми иска да тегля някакъв хубав трилър, ама се чудя какво. То какво ли не изгледахме с нея в последните години.... Кажи нещо интересно за гледане, че умирам от скука 😐 И този студ ме побърква - колата ми е ледено кубче, не можах да махна леда цял следобед 🤦♀️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 25 минути, Just_Me каза: Кажи нещо интересно за гледане, че умирам от скука 😐 Емили в Париж или Бруклин 99 💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Чудих се къде да задам въпроса. Има ли скрити клубове частни. Сега видях, че има такава опция и админа и модовете виждат ли ги? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Зайка, след като напусна форума и се чуди какво да прави с живота си и къде да споделя цялата информация за Рики, Ники, Коце и т.н. : 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 7 часа , DevilWish каза: Отвратителен студ! Добре, че имахме работа вкъщи та се сгрях малко! Майка ми иска да тегля някакъв хубав трилър, ама се чудя какво. То какво ли не изгледахме с нея в последните години.... Ужасно еее - и не може да се върви по тротоарите, защото кишата е замръзнала и се е превърнала в лед Аз си бях запланувала от днес да правя по 10 000 крачки на ден 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари