Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Olay каза:

Да, щото щеше да е поредната подред еднаква песен на Преслава. Иначе, след Красиви лъжи, Кавала, Къде беше ти, Скандал ... 

Преслава с поредицата клипирани "Обратно в играта', "Да гори в любов', 'Изтрезняваш ли', 'Пиян', 'Беден в сърцето', 'В твоето легло', дойте too much.

Имаш право. Но все пак песента е meh.

Ако обичате не намесвайте толбухинската кукавелка в тази тема.

преди 7 минути, чушка. каза:

Ако обичате не намесвайте толбухинската кукавелка в тази тема.

Никой не иска душа, ама нали е римейк на нейни песни та затова. Иначе поне клипа радва. И пак няма да се съглася, че е по - добър от Една жена. Галена няма да направи по - добър клип от този в който беше черна вдовица. 

Готина е песента, но пято, та препято! Текстът също на някои места не става. Клипът е топ, както винаги! Не я виждам като голям хит. Далеч е от “100 живота”! 

оная барби игра от 2000-те дето братчедка ми играеше по цял ден

ezgif.com-gif-maker (35).gif

преди 3 минути, Willy каза:

А защо всеки я сравнява с 100 живота ХАХА 

Щото е топ, още пръска. Ще ти я снимам другата седмица да видиш за кво иде реч. 

Приятна е песента, но не ме впечетли кой знае колко. Последният наистина силен проект на Галена си остава 100 живота и Красиви лъжи, след това не съм впечатлен. То вече и на чалгата са толкова възможностите, всичко е толкова изтъркано, та претъркано, че не знам как дори и на самите изпълнители им се пее едни и същи песни в едни и същи задимени дупки, където гвоздея на “програмата” е да пуснат “Всеки път 2” на Азис в 3, последвано от Кой ще кара влака и Най-добрата фирма, докато се хвърлят салфетки по абсолютно един и същ тертип от 2014 насам.

преди 54 минути, Blueberry каза:

Ако това беше го изпяла Преслава, щяхте да я съсипвате, че е бозава и еднообразна.

Хич не върви това изказване на фона на разнообразието,което поднася Галена всяка година. На мен също ми е втръснало от еднообразието на повечече Ганеви песни, но Галена не пуска саво подобен тип песни. Само за тази година има 3 различни като звучене и теми песни. Нищо общо с Преслава, на която всяка песен от доста време й е в подобно звучене и тематика. 
Другата голяма разлика е как двете поднасят подобен тип комерс. 

Ганев дели певиците!За Галена винаги прави нещо по-различно и в случая е така.Няма нищо общо със Таратайка или В твоето легло, които са в еднаква стилистика и с еднакви отсвири.Скандал не ми харесва, но тази ще е хит.Пуска я в точното време.

преди 48 минути, nikitrz каза:

Ганев дели певиците!За Галена винаги прави нещо по-различно и в случая е така.

Не виждам нещо кой знае колко различно в новата й песен, колкото и да е яка.

Ако пуснат инструментала сигурно ще се чудя няколко минути коя е песента.

преди 5 минути, Danger. каза:

Не виждам нещо кой знае колко различно в новата й песен, колкото и да е яка.

Ако пуснат инструментала сигурно ще се чудя няколко минути коя е песента.

Но клипа е топ. За мен само Турболенция е по добър, но и този е свеж. Тая па овца не пусна стара каравана 2 ми некви песни ала Преса.

Песнта почва 1:1 с припева на кралицата, а аз се чудя защо ме кефи. 

Тая жена,просто няма равна.Как не и омръзна да е номер 1 и да е винаги ралчина.Евала,да се учат малко от нея.

Изобщо не ме впечатли това видео. Играчка е било докато заснемат куклите, не Галена. Иначе не харесвам такива насечени кадри и някаква манджа от 1000 сценки. Песента и тя е слабичка, ама като за сезонен хит, щото е на Галена, ще се нареди някъде.

Много готин и свеж проект. Песента е ясно,че си е комерс за дискотеките. Харесва ми, както ми харесват и доста от Ганевите песни, но е време да подбира повече какви песни да й прави, щом толкова обича да работи с него. 
Видеото и визиите са топ. Точно това имах предвид, че дори подобен комерс го поднася много яко. 

преди 4 часа , Kriminal каза:

оная барби игра от 2000-те дето братчедка ми играеше по цял ден

ezgif.com-gif-maker (35).gif

@FikLena вярно ли е, че това си ти, като не знаеш кво да облечеш за грайндър среща?

Кошмарен текст, музиката е по-силна от гласа и. Очаквах нещо много свежо като “Красиви лъжи”, а тук има само свежа визия и клип.

Ще е хит, все пак е Галена. Но аз лично винаги съм харесвал по-различните и разчупени текстове, които пее. Тези клишета са по към стил Анелия

преди 10 минути, Kriminal каза:

@FikLena вярно ли е, че това си ти, като не знаеш кво да облечеш за грайндър среща?

Да,Букволно АЗ

Напомня ми на гръцките песни от Фивос. Харесва ми засега.

Текстът не е от най-силните, но припевът веднага се набива. Свежа е, ще се слуша :)

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...