Jump to content

Препоръчани коментари

преди 7 минути, asylum каза:

Това им е най-голямото постижение за последните 5 години. Нормално да се фукат! 

Фики взима хонорар за рекламата, хонорар от Капките и от участия, а му се налага да тегли кредит, горкия!

• Like 1
  • Haha 3
Току що, BobiTo каза:

Фики взима хонорар за рекламата, хонорар от Капките и от участия, а му се налага да тегли кредит, горкия!

То като дели с Дъртия, тъй ще е. 

• Like 1
преди 1 час , gotiniq каза:

От времената, в които всичко е било толкова аматьорско, но въпреки това таланта не е отсъствал .. :)

Колко перфектно си е изпяла песничките, а тука години наред твърдяха, че била плейбек певица... Особено на "Децата" е перфектна. На "Песента" прави много яки вокали докато тече музиката.

Силата й винаги е била в самостоятелните концерти. В клипа на "Сцената обичам лудо" си личи колко се е раздавала и колко са я обичали по това време. И е една от малкото с яки и читави концертни участия из зали и читалища, а не кръчми и механи.

• Like 5
преди 1 час, Гальо каза:

С удоволствие и нетърпение чакам да ми покажеш къде съм коментирал изобщо фейк коментари при Преслава ❤️
Имам точно 3 коментара по темата Скандал-В твоето легло, и те бяха в началото, когато имаше съмнения за купени гледания. Но все пак обори ме, и открий къде съм казал подобни неща. Аз поне мога да призная успех и на двете, а ти се налага да слушаш тайно Преслава вкъщи на усилени колони ❤️

Прав си, извинявай, не си бил ти. Hurricane е по-големият манипулатор явно, лъжейки най-нагло за броя на фейк коментарите. 

image.png.29463e5c5ca0ca3ac610e003f13f7659.png

Макар че си изкарал като аргумент следното, което пак си е вид манипулация от моя гл.т., защото приравняваш истински на фейк коментари. 

image.png.357ae5147515d9f710b7ca41e5a8d45a.png

Взе да се изчерпва тази тема.

Пресовите просто да приемат, че песента им гръмна първоначално, стана хит, но отшумя, а ние ще спрем по цял ден да спамим, че сме с мегахит. :1000(33):

• Like 1
преди 16 минути, DarkChild каза:

Тогава си направи отделна тема за Галош и спами там с гледания и чекии.

Не, ще си спамя тук пред очите Ви!!

#justiceforthissong

• Love 3
преди 27 минути, plambata каза:

Прав си, извинявай, не си бил ти. Hurricane е по-големият манипулатор явно, лъжейки най-нагло за броя на фейк коментарите. 

image.png.29463e5c5ca0ca3ac610e003f13f7659.png

Макар че си изкарал като аргумент следното, което пак си е вид манипулация от моя гл.т., защото приравняваш истински на фейк коментари. 

image.png.357ae5147515d9f710b7ca41e5a8d45a.png

Даже не съм се занимавал да гледам какви коментари има, но както казах ти си по-големия и фен от двама ни, и си се погрижил да прочетеш всички 4К коментара. Благодаря за справката ❤️

• Love 1

Аз, избирайки коя от колежките си да обвиня и прокълна затова че нямам хит от 15 години:

Глория без грим зад кулисите

• Haha 8
преди 11 минути, Willy каза:

Аз, избирайки коя от колежките си да обвиня и прокълна затова че нямам хит от 15 години:

Глория без грим зад кулисите

"Ей сега ще звънна едно телефонче на моята лична маг да врътне една черна магиика на всички!"

• Haha 3
преди 2 минути, BobiTo каза:

Дойде новия месец и сте много тихи. 

• Haha 1
  • Love 1
преди 2 минути, RumyanaFen каза:

@Andrew Cunanan.

В тези клипове са най крсиви!❤️

Напрoтив, тук са най-красиви! 

• Love 3
преди 3 часа , GSA каза:

Уникална. Без излишни чупки, стойки, гримаси, пъхтене, нервничене. Ех къде се изгуби тази Глория? Смачка си я живота и това е. 

Смениха я с киборг-двойник, а истинската се подвизава в Хавай.

• Haha 5
преди 2 часа , DarkChild каза:

Не разбирам с какво животът я е смачкал и ѝ е виновен изобщо. Жива, здрава, права, има семейство, кариера. Това, че тя се е променила не е заради живота, а точно обратното. Животът ѝ е какъвто е, защото тя е опака.

Реши да се прави на Цеца, то нейното си беше обсебване. Искаше топ мутрата, топ песните, визията и накрая дори бледо копие не стана и загуби всичко. Тя оше може да изплува, един дует с Азис на Ледена Кралица като Деса, един със Слави и Откраднат миг и е обратно в играта. Но е тъповата малко и някак се е предала.

• Like 4

"Когато направих песен за кураж преди срещата си с първия спонсор"

• Haha 8
преди 1 час , DarkChild каза:

Тогава си направи отделна тема за Галош и спами там с гледания и чекии.

преди 2 часа , Willy каза:

Аз, когато видя пост за Глора безизвестната
image.png.f58cb3a7e176054432dc33e0a19aeabf.png

Феновете на Калория, виждайки твоята неприязън към тях:

m1VGVSA72pbypuBkYEhSpVmjF_jZGDKYvxfR1tkj

• Haha 3
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...