borisslav1 Публикувано на Май 5 Report Share Публикувано на Май 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Приятна е, но малко какофонично и немелодична. Не разбрах къде е припева. И все пак е една от малкото слушаеми чалга песни тази година. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Не струва! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Жестоки, нещо различно. Супер интересен проект. Просто като качество, музика, талант, видеоклип са класи над Алфа мюзик. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Малката ме кефи, случайно съм се озовавал на нейни участия из страната и има диалог с публиката, отделно е доста красива, има приятен глас. Не мисля, че ще стане хит, но ще има среден успех. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 3 минути, чушка. каза: Не мисля, че ще стане хит, но ще има среден успех. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Като прочетох заглавието реших,че ще е поредното копие на Акула или Тръгвай си,а то се оказа доста приятна песничка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Хубава е. Ритъма е едно към едно с "Ангелът". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Това където пее Робата "Парапапа.." ми е много познато преди 20 минути, Jouey каза: Хубава е. Ритъма е едно към едно с "Ангелът". Еми Пашката все пак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Текстът е ужасно дразнещ. Мелодията не е зле. Засега не ме впечатли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 САМО ДА ВИ НАПОМНЯ ТУКА ВЪВ ФОРУМА ИЗВАДИХТЕ ЕДВА ЛИ НЕ БОКЛУК. НО СТАНА ХИТ ! 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Тъпотия. 3 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много слаб припев. Всичко останало е добре, но без Робов щеше да е още по-добре! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Това момче може ли изобщо да пее? Даже на студийния запис звучи все едно се напъва мега много, за да извади някъв звук 🙄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Някой знае ли как Пашев е намерил Робов? Сигурно са роднини. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Ами музиката и тук е отсъстваща, като в повечето им песни. Само един постен ритъм и това е. Дано се постараят повече за другите си проекти, че миналогодишните им и този са им супер сходни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Мелодията е много хубава, текста можеше много по-добре. Изпълненението на момчето идва малко като какафония след часта на Ванеса. Като цяло харесва ми, но не са развили целия потенциал на проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Страшен бездарник е Робов, за алфа е. Песента не ми хареса. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 час , Willy каза: Страшен бездарник е Робов, за алфа е. Песента не ми хареса. Не си прав. Дори за Алфа не става Песента ... не можах да изтърпя повече от 30 секунди и просто няма кво да коментирам повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Точно щях да пиша, че Малката я прави тази песен и после видях, че Робов е само feat. Окей, значи няма проблем Много е готина и гарантирам, че ще бъде един от хитовете на лятото - усещам я като "не е номер 1, но не минава парти без нея и всеки я знае", нещо като парчетата на Янева в последните 5-6 години. Много се радвам, че не са я дали на Теофиков, изпълнена от него щеше да стои като поредното копие на предишните Пашеви композиции. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Обаче не може да се отрече, че Малката стои много добре до Робов. Предполагам че го е изчукала 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Май съм единствения, който го зариби от първо слушане! Не харесвам въобще "Ангела" на Цветелина Янева, определено има прилика, но тук нещата са много по-добре. Припева можеше да е по-запеваем и ударен, но и така е добре! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 преди 9 часа , Blueberry каза: Много се радвам, че не са я дали на Теофиков, изпълнена от него щеше да стои като поредното копие на предишните Пашеви композиции. Че то в вокалите аз чувам Теофиков, мила. Гласовете им на тие са еднакви. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Видеото е много яко. Кадрите на магистралата изглеждат супер. Харесва ми мъжкия вокал, сложен вместо инструментал, припевът също, само куплетите са много груби и не ми се връзват с мелодията. "...ти лудА ли си..." е с малко смешно ударение. Иначе рефренът ми е много познат, ще се сетя скоро. Чопнали са малко отнякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Йес бее, Малката и Робов как избухнаха, буквално не съм я спрял, на repeat ми й е, особено Александър и партиите му в припева са жестоки, какъв глас извади това момче, супер зарибявка е, усещам, че това ще е лятната ми песен, обожавам я! Ванеса също е супер красива в клипа и пореден хит за нея, определено и с гледанията и интереса го доказва, много яки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.