Jump to content

Препоръчани коментари

Приятна е, но малко какофонично и немелодична. Не разбрах къде е припева. И все пак е една от малкото слушаеми чалга песни тази година.

Жестоки, нещо различно. Супер интересен проект. Просто като качество, музика, талант, видеоклип са класи над Алфа мюзик. 

Малката ме кефи, случайно съм се озовавал на нейни участия из страната и има диалог с публиката, отделно е доста красива, има приятен глас.  

Не мисля, че ще стане хит, но ще има среден успех.

преди 3 минути, чушка. каза:

Не мисля, че ще стане хит, но ще има среден успех.

+1

Като прочетох заглавието реших,че ще е поредното копие на Акула или Тръгвай си,а то се оказа доста приятна песничка.

Това където пее Робата "Парапапа.." ми е много познато

преди 20 минути, Jouey каза:

Хубава е. Ритъма е едно към едно с "Ангелът".

Еми Пашката все пак :D

САМО ДА ВИ  НАПОМНЯ ;) ТУКА ВЪВ ФОРУМА ИЗВАДИХТЕ ЕДВА ЛИ НЕ БОКЛУК. НО СТАНА ХИТ !

Много слаб припев. Всичко останало е добре, но без Робов щеше да е още по-добре!

Това момче може ли изобщо да пее? Даже на студийния запис звучи все едно се напъва мега много, за да извади някъв звук 🙄

Ами музиката и тук е отсъстваща, като в повечето им песни. Само един постен ритъм и това е. Дано се постараят повече за другите си проекти, че миналогодишните им и този са им супер сходни. 

Мелодията е много хубава, текста можеше много по-добре. Изпълненението на момчето идва малко като какафония след часта на Ванеса. Като цяло харесва ми, но не са развили целия потенциал на проекта. 

преди 1 час , Willy каза:

Страшен бездарник е Робов, за алфа е. Песента не ми хареса.

Не си прав. Дори за Алфа не става ;) 

Песента ... не можах да изтърпя повече от 30 секунди и просто няма кво да коментирам повече. 

Точно щях да пиша, че Малката я прави тази песен и после видях, че Робов е само feat. Окей, значи няма проблем :D 

Много е готина и гарантирам, че ще бъде един от хитовете на лятото - усещам я като "не е номер 1, но не минава парти без нея и всеки я знае", нещо като парчетата на Янева в последните 5-6 години.

Много се радвам, че не са я дали на Теофиков, изпълнена от него щеше да стои като поредното копие на предишните Пашеви композиции. 

Обаче не може да се отрече, че Малката стои много добре до Робов. Предполагам че го е изчукала :D

Май съм единствения, който го зариби от първо слушане! 

Не харесвам въобще "Ангела" на Цветелина Янева, определено има прилика, но тук нещата са много по-добре. 

Припева можеше да е по-запеваем и ударен, но и така е добре! 

преди 9 часа , Blueberry каза:

Много се радвам, че не са я дали на Теофиков, изпълнена от него щеше да стои като поредното копие на предишните Пашеви композиции. 

Че то в вокалите аз чувам Теофиков, мила. Гласовете им на тие са еднакви.

Видеото е много яко. Кадрите на магистралата изглеждат супер.

Харесва ми мъжкия вокал, сложен вместо инструментал, припевът също, само куплетите са много груби и не ми се връзват с мелодията. "...ти лудА ли си..." е с малко смешно ударение. :D Иначе рефренът ми е много познат, ще се сетя скоро. Чопнали са малко отнякъде.

Йес бее, Малката и Робов как избухнаха, буквално не съм я спрял, на repeat ми й е, особено Александър и партиите му в припева са жестоки, какъв глас извади това момче, супер зарибявка е, усещам, че това ще е лятната ми песен, обожавам я! Ванеса също е супер красива в клипа и пореден хит за нея, определено и с гледанията и интереса го доказва, много яки!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...