borisslav1 Публикувано на Януари 19 Report Share Публикувано на Януари 19 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Смаза ги абсолютно: това е песен, това е клип и проект с концепция. Браво на Галена и Меди. Дано другите започнат и те да правят такава музика. Амин. 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Прекрасна! 😍 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Топ,ето такива проекти отиват на Галена,а не разни Кавали,в които спасява кариерата на габровски оръфляци. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Tази песен не я ли слушахме вече? 😀 5 2 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Това ще е #1 най-слушана песен в личната ми класация за 2021. Уникална песен! 😍😍😍 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 На Меди е далеч по-въздействаща и силна, не ми хареса изпълнението. Успех все пак 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Аз май съм бъгната, но не ми се слушаше абсолютно същата песен с абсолютно същия текст и аранжимент и съм доста разпчарована. Като Преслава го направи през 2009 я оплюваха масово години наред... 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много ми харесва, такъв стил й отива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Жалко... Само за едно! На Деса #1 и се размина! Галена погреба всички! Така се прави! Браво 3 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Blueberry каза: Аз май съм бъгната, но не ми се слушаше абсолютно същата песен с абсолютно същия текст и аранжимент и съм доста разпчарована. +1 Пак е готина, ама е абсолютно еднаква с на Меди... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Голямо разочарование, че не е друга песен, а е същата. Няма шанс да мине фурора на Меди позната вече и хитова мелодия. Иначе клипа е много добър. Текста е силен. Изпяването не е лошо, но Галена не въздейства емоционално по начало с баладите си. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много готино видео, но според мен трябваше първо тя да си пусне версията, защото след Меди някак бледнее. Изпълнението куца доста в сравнение с на Меди. Ако не беше на Меди сигурно щеше да ми хареса повече, но поне видеото е наистина яко направено. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, THE IIconic каза: Жалко... Само за едно! На Деса #1 и се размина! Галена погреба всички! Така се прави! Браво Не страдай. Първа е в трендинга🤭 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Slavi каза: Не страдай. Първа е в трендинга🤭 Всичко е ден до пладне! Не се надъхвай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 На мен пък точно, че не е нова песен, а същата с друг текст ме кефи супер много. Личи си, че имат концепция и сега еуфорията и по Галена е гарантирана. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Музиката,текста,видеото начина по който пее - БРУ - ТАЛ - НА !! 💔😭 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Много добро старание и от двамата. Но ще дам моето положително “Не”. Личи си, че я е пуснала за собствен кеф кавъра на песента, но просто трябваше да пуснат двете песни едновременно в един ден и в един час. Сега Меди взе целия УАУ ефект сам. Да, идеята е топ. Вокалите са топ. Но тя изглежда все едно той и прави услуга, особено като знаем, че песента е и писана от него. Тази пауза между двата проекта съсипва идеята според мен. 10 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Щастлив съм, че съм роден по същото време, в което Галена е изпълнител. 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Няма такъв паразит като Галош. Цял живот се залепва за някого и пие от кръвта му. Не я слушах дори докрая. Много е назад от Меди като изпълнение и въздействие. Да си гледа кючеците. 6 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, Danger. каза: Но тя изглежда все едно той и прави услуга, особено като знаем, че песента е и писана от него. Изглежда, защото е точно така. 5 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, DarkChild каза: Няма такъв паразит като Галош. Цял живот се залепва за някого и пие от кръвта му. Не я слушах дори докрая. Много е назад от Меди като изпълнение и въздействие. Да си гледа кючеците. Имаш ли и ти вече чувството за задкулисна коалиция срещу Преса....? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, DarkChild каза: Няма такъв паразит като Галош. Цял живот се залепва за някого и пие от кръвта му. Не я слушах дори докрая. Много е назад от Меди като изпълнение и въздействие. Да си гледа кючеците. Щото Медко не е същият. Поне Галена има и какво да предложи като опит, контакти, влияние за разлика от манго джери от Сандански. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тази версия ми харесва повече от на Меди естествено, но ми се искаше по-различна песен. Иначе не е лоша, но Галена има далеч по-добри песни, балади и клипове. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, omline каза: Имаш ли и ти вече чувството за задкулисна коалиция срещу Преса....? Ако дуетите на Галош са задкулисна коалиция, то тогава тя е започнала преди почти десетилетие. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.