SG Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 2 минути, Gerganafen каза: С тази визия с шапката Лиди прилича на героиня от "Трима братя, три сестри" - нали @zai4eto82? Щом легенди като Деси и Коце й направиха фийтове, значи е лидерка! Само Прес все още липсва в колекцията, вероятно защото няма да можем да ги различим в клипа. ^^; За визията с шапката може да се е вдъхновила от една от timeless визиите на кралицата. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 преди 8 минути, Willy каза: Добре ли си, Шефката и Кавала са следвани от огромни самостоятелни хитове, а Анелия такъв няма от 3 години?? "Паника" oгрoмен самoстoятелен хит? Слез oт планетата Галенина. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 19 минути, Gerganafen каза: С тази визия с шапката Лиди прилича на героиня от "Трима братя, три сестри" - нали @zai4eto82? Да, на тази 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Най-добият дует за всички времена! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 19 минути, DarkChild каза: Да, на тази Аз пък съм Химена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 преди 22 минути, чушка. каза: Най-добият дует за всички времена! "В твoите oчи" left the chat. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 @Gerganafen къснo ли е Гери все пак да направи клип на тази песен? Мoже да и даде нoв живoт. ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 2 часа , BobiTo каза: "Паника" oгрoмен самoстoятелен хит? Слез oт планетата Галенина. Паника има общо 15М. , това ако не е хит... а също така и страшни приеми за които ей сега мога да ти пратя клипчета. И много добре знаеш че говоря за Феноменален и 100 живота, дето са едни от най-големите хитове за последните години. Ти си basic hater, спориш само според пристрасия и коментарите са ти без никакви аргументи и факти. Подобни потребители не искам да ме цитират! 😘 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 преди 7 минути, Willy каза: Паника има общо 15М. , това ако не е хит... а също така и страшни приеми за които ей сега мога да ти пратя клипчета. И много добре знаеш че говоря за Феноменален и 100 живота, дето са едни от най-големите хитове за последните години. Ти си basic hater, спориш само според пристрасия и коментарите са ти без никакви аргументи и факти. Подобни потребители не искам да ме цитират! 😘 Спри да бройш гледанията от 100 клипчета за да изкараш повече гледания, а и много добре от къде да те знам за какво говориш? Аз не съм basic hater , казвам си нещата както ги мисля, просто ти си заслепен фен и за теб единствено Галена има успехи, всички други са извън играта отдавна. Анелия слага дискографията на Галена в малкия си джоб, когато изкарваше хит след хит, Галена още се чудеше какви пердердета да си слагат с Преслава. 😉 (и не ми цитирай "Кой", "очите", "хавани" и т.н., хитове като "Само мене нямаш" и "Погледни ме в очите" Галена няма. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Колко голям беше жанра... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Нямало интерес към Райна друг път:. Хората са я наобиколили и танцуват, и цветя й дават: А оригиналният клип гони 500 000 гледания: Само положителни коментари има. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 минута, BobiTo каза: Спри да бройш гледанията от 100 клипчета за да изкараш повече гледания, а и много добре от къде да те знам за какво говориш? Аз не съм basic hater , казвам си нещата както ги мисля, просто ти си заслепен фен и за теб единствено Галена има успехи, всички други са извън играта отдавна. Анелия слага дискографията в на Галена в малкия си джоб, когато изкарваше хит след хит, Галена още се чудеше какви пердердета да си слагат с Преслава. 😉 (и не ми цитирай "Кой", "очите", "хавани" и т.н., хитове като "Само мене нямаш" и "Погледни ме в очите" Галена няма. Никой не оспорва и не говори за успехите на Анелия от преди 15-20 години? Защо излизаш от темата? Към днешна дата не буди интерес и флопва постояно? Да? За това говорим? 😅 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Току що, Willy каза: Никой не оспорва и не говори за успехите на Анелия от преди 15-20 години? Защо излизаш от темата? Към днешна дата не буди интерес и флопва постояно? Да? За това говорим? 😅 Флопнала е с последните 2 песни, а преди това има хит, които ти "не искаш да броиш", защо да не го броим? Песента само на Денис ли е? Значи дуетите с Янева и Счети ги броим, с Анелия не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сега ще падне голямо сваляне на клипове,,че са качени с много хубаво кчество да си ги имам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 5 минути, BobiTo каза: Флопнала е с последните 2 песни, а преди това има хит, които ти "не искаш да броиш", защо да не го броим? Песента само на Денис ли е? Значи дуетите с Янева и Счети ги броим, с Анелия не? Нищо не променя? От Копакабана(лято 2018) насам, една песен над 10М и всичко друго на половина под. Не съм казал че не я броя заради Теофиков, макар че заслугите за успеха да са повече негови. Един хит и всичко друго средна работа или флоп не я прави по-успешна за последните 2-3 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 8 часа , meleto каза: Jador сигурно е пуснал 10 фийч за 3 месеца. Масово песните са по 2 минути, защото средната слушаемост спада. Тая мода се наложи от Кати и продължи от Ивена преди много години! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 И твоите мъжки длани докосват ме в мрака, нима е истина, че мене дълго ти си чакал. И устните си шепнат думите греховни, нима от всички други нощи тя е най-съдбовна. Ще се моля на небето двама ни да пази и нашата любов до края, свята да запази. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Нямало интерес към Райна друг път:. Хората са я наобиколили и танцуват, и цветя й дават: Ама ти сериозно ли даваш някакъв запой в Приказките като пример за интерес?? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 преди 6 минути, Willy каза: Нищо не променя? От Копакабана(лято 2018) насам, една песен над 10М и всичко друго на половина под. Не съм казал че не я броя заради Теофиков, макар че заслугите за успеха да са повече негови. Един хит и всичко друго средна работа или флоп не я прави по-успешна за последните 2-3 години. Ето това вече е по адекватно мнение, това го приемам, но не приемам израза "Анелия е бита карта", защото изобщо не е така. Емилия ако не беше Теофиков си пускаше флоп след флоп и сега след тях продължава да флопва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ами това, още ми е любима ❤️ Как да останем с теб приятели, щом тлеят въглени в телата ни? В очите мълнии и преплетени искри запалват под ръцете ни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари