Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

преди 41 минути, Blueberry каза:

И когато Константин каже - “Любимата ми жена е зодия Стрелец”, всички ще си мислят, че става дума за дъщеря му, но само ние тук ще знаем, че има предвид Таня!

@pechenko направи го на цитат плийс, от заключена тема не мога да цитирам 😃

Ти се благодари, че не е нацелила Дрис. 

  • Haha 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DarkChild каза:

Устните със сигурност, скулите май също. Каквото и да е, резултатът е плачевен.

Май по-скоро е от прическата и позата🤔

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Уау, това е просто тъжно. Обезобразила се е напълно. Абсолютен траверс е станала.

Според мен е обработка.

  • Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ужас, и Симона се обезобрази!

Какво им става на тези момичета, бе? Бързат да пораснат, което е притеснително. За къде бързат толкова, ей това не ми го побира ума? Какъв е тоя зор 16 - 20+ годишните да се бутат при нас, 30+ годишните? На мен даже и толкова не ми дават, защото не ползвам грим и козметика изобщо, а заради ниския ми ръст - 1,57, нося почти детски дрехи, а и съм млада все ще и нямам намерение да се обличам едноцветно и скучно - нося блузки с Мики Маус, Париж, сърца, надписи на английски (имам и на френски), цветя, дънкови панталони, якета и ризи, нося маратонки и кецки, връзвам си косата на опашка или нося плитка, навън не излизам без шапка (имам фотофобия)............. Да, детско се обличам, но при моя ръст..........

Та, не ги разбирам тези момичета. Симона беше толкова красива, а така да се съсипе.............Ужас. Не и отива да носи бретон, косата прилича на немита, солариумският тен не и отива, тежкият грим я състарява и загрозява, носът, скулите и устните са пълен ужас, дрехите също, а евтиното позиране хич не ми харесва.

Много съм разочарована от малките и тяхното бързане да пораснат. От красиви лебеди, са се превърнали доброволно на грозни патета. Ивон беше много сладка преди - вярно, леко пухкавичка беше, но не беше дебела, имаше живец в очите, винаги усмихната, позитивна, весела, с хубава кафява коса, хубав спортно - елегантен стил............. И Симона беше хубава, да приличаше на Глория като млада, но това си е нормално, все пак и е дъщеря, всеки път, като ги видех двете по телевизията или на снимка, се изумявах какво нещо са гените.

Тук е за попфолк, но да вметна и други разочарования от млади звезди - Крисия и Мартина Стоесел. Красиви, талантливи, а сега са.............. Фръцканията на снимки на Крисия и гримираният и вид хич не ми харесват, а Тини не знам с кой акъл така си съсипа хубавата ангелска визия. Тъмна права коса хич не и отива, нито пък чак толкова дълга, солариумският тен направо я крие, а за видеоклиповете и фотосесиите и съм направо без думи. Не знам бъкел испански, не чувам вече, но си представям какви точно песни пее. А за Крисия тъжното е, че очаквам да стане като Гери - Никол, което е жалко, защото според мен имаше шанса да стане като Анелия в началото - със собствени музикален и моден стил, правеща модерна и различна музика, но стилна и хубава............

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ето тук, бяха много хубави момичета, това са ми любимите им визии, на първата снимка Ивон е просто прелест, много и отива такава прическа.

ivon.jpg

Тук долу е хубавичка, нормално момиче. Е, взела е на тате гените, но хич не изглежда зле.

ivon_dineva.jpg?x57017

 

Тук Симона е просто прелест:

156898983196922.jpg

На Крисия страшно много и отиват очила, изглежда много интелигентно така, съвсем сериозно го казвам.

krisia243_1.jpg

А тук е просто шик:

AE4EEA8C-AF7A-994C-2994-6034C832564B.jpg

Тук е просто красавица:

images?q=tbn:ANd9GcTwcxEnkKgB8a5rAN_26mU

И тук е страхотна:

66373256-352-k511698.jpg

В друг пост ще кача най - любимите ми визии на певиците на "Пайнер".

  • Like 1
  • Haha 3
  • Dislike 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...