Jump to content

Препоръчани коментари

преди 45 минути, zai4eto82 каза:

Бившата ми управителка от Механа Банско в цели два клипа се е снимала- в клип на Мария Петрова и в клип на Гиоргиос Ясемис. И то е била при Коце:

Пък ти се мотаеш. Коцьо досега в колко клипа можеше да те снима. 

• Like 1
преди 1 минута, Lelqtian каза:

Пък ти се мотаеш. Коцьо досега в колко клипа можеше да те снима. 

Аз не искам. 

• Sad 1

@meleto

Защо от лаптопа като се в пиша във форума, след като го изключа и после пак го включа ме е изхвърлил от форума и като искам да се в пиша ми дава грешна парола, а от телефона не мога да пращам съобщения! 

Нова работна седмица днес е за повечето. Но за други като мен днес е края на работната седмица. Новата работна седмица за мен е след 2 дни. 😛

• Like 2
  • Wow 1

Оригиналната версия:

Официално като сингъл с Кристина Агилера, защото Рики сметна,че е много тъжна и реши спонтанно да покани Кристина Агилера за дует. Който е гледал мейкинга на клипа, знае:

:

А испанската версия е просто върха:

Въй, в един чужд форум са качили MTV Video Music Awards 1999- Червения килим и самата церемония. Тези награди си осават паметни с изпълнението на Рики Мартин за първи път там на Livin'la vida loca и She, s All I ever had, Ама какво шоу беше направил само. Бритни, Бекстрийт Бойс. Ен Синк. Там Рики спечели и награди.

Бритни не беше много доволна тогава,че Рики й  взе наградата за клипа си Livin'la vida loca.

преди 18 часа , THE IIconic каза:

@meleto

Защо от лаптопа като се в пиша във форума, след като го изключа и после пак го включа ме е изхвърлил от форума и като искам да се в пиша ми дава грешна парола, а от телефона не мога да пращам съобщения! 

Като се логваш има опция "Запомни ме". 

Може да пишеш паролата на кирилица, да бъркаш големи и малки букви, пуснат CAPSLOCK,,,, не мога да знам какво грешиш, но най-вероятно не пишеш правилно паролата си.

За пращането на съобщения - сигурно си стигнал лимит и трябва да изтриеш стари.

преди 25 минути, meleto каза:

Като се логваш има опция "Запомни ме". 

Може да пишеш паролата на кирилица, да бъркаш големи и малки букви, пуснат CAPSLOCK,,,, не мога да знам какво грешиш, но най-вероятно не пишеш правилно паролата си.

За пращането на съобщения - сигурно си стигнал лимит и трябва да изтриеш стари.

За съобщенията не ми дава бутона "Изпрати съобщение" го няма! Не ме изкарвай малоумен ми си оправи форума! 

Ето виж, кутията ли ми е пълна? 

Screenshot_20210111-152054.jpg

Каква изненада. Днес в 8:25 часа случайно чух по програма "Хоризонт" Рики Мартин със Стинг- Simple от новия му албум PAUSA. Не можех да повярвам като го чух. Много добър вкус има музикалния редактор.

Днес ще обявят номинациите за ежегодните награди Premio Lo Nuestro. Със сигурност Рики Мартин ще е номиниран за новия си албум и тук. Винаги е печелил на тези награди и е бил номиниран през годините.

преди 3 часа , zai4eto82 каза:

Каква изненада. Днес в 8:25 часа случайно чух по програма "Хоризонт" Рики Мартин със Стинг- Simple от новия му албум PAUSA. Не можех да повярвам като го чух. Много добър вкус има музикалния редактор.

Само чешмата не си пуснала и да потече Рики. Време е да се оплачеш на местното ВиК, 056 871 411 им бил телефона, време е да се оплачеш! 

• Haha 4
преди 15 минути, zai4eto82 каза:

Какво е да имаш добри шефове. Почиваме днес, а шефката ми честити именния ден. 

Честит имен ден, любов, да ти върви по вода както е заваляло поне цяла година! 

• Like 1
  • Love 1
преди 26 минути, Lelqtian каза:

Честит имен ден, любов, да ти върви по вода както е заваляло поне цяла година! 

Мерси. 

Брей, ама днес ми пускат всички песни- Проблем, Като хлапе, Любов, Кома. Страхотно за именния ми ден. 

• Like 1
преди 13 минути, zai4eto82 каза:

Мерси. 

Брей, ама днес ми пускат всички песни- Проблем, Като хлапе, Любов, Кома. Страхотно за именния ми ден. 

Честит имен ден!:Vishenka_05:Много здраве, щастие, готини сервитьорчета и пицарчета! :heart: 

Щом тази песен не са ти я пуснали, ти я пускам аз:

• Like 1
  • Love 1
преди 2 минути, Gerganafen каза:

Честит имен ден!:Vishenka_05:Много здраве, щастие, готини сервитьорчета и пицарчета! :heart: 

Щом тази песен не са ти я пуснали, ти я пускам аз:

Мерси. Любимата ми. ❤️

• Love 1
преди 16 минути, asylum каза:

Честит имен ден, фурийо! Да ги побъркваш! Всичките!

Тя е Стоянка! 

• Love 1
От 11.01.2021 г. от 15:23, THE IIconic каза:

За съобщенията не ми дава бутона "Изпрати съобщение" го няма! Не ме изкарвай малоумен ми си оправи форума! 

Можеше още в началото да постнеш тоя скрийншот. Какъвто ти е сигналът, такъв е и отговорът.

Сега би трябвало да е оК.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...