Jump to content


Константин - Един грам срам


Препоръчани коментари

Аууууу! Песента е готина! И клипът е супер. Знае как да прави хитове тоя Константин! И добре е набарал Криско да му направи песента.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

По Фен Тв как му прецакаха премиерата. Първо пуснаха новото на тони Стораро и чак в 18:11 Коце. Клипът на Коце по Фен е много гадно рязан без историята в началото и края. Мен ме кефи песента , нещо различно е и текста кефи. Възпял е живота си. Чак го е възпял държа отношенията ни да бъдат строго тайна, колко познато. :D

Много са яки сцените с него и момичето. Коце си е готин. 

Айде на 20.12 за първи път ще я изпее в Бургас. :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хора като този изглежда през 2020 година (почти) все още не са разбрали, че да се друсаш не е гордост. На него чак му е на хвалба и където и да иде се хвали... сега си кръстил песента "Един грам" и пее "от какво да ме е срам"...

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като прочетох заглавието на песента, очаквах нещо наистина яко. А то се оказа претоплена манджа... Не знам как да го коментирам. Само ще кажа, че не оправда очакванията ми. Коце може много повече от това. Слабост ми е и нещо в последно време не ми допада какви песни започна да прави. Нито дуета със Стораро ме кефи, нито тази песен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Криско прави много смотани песни за тези извън лейбъла си. Което пък си има някаква логика де. Ама нали са чули инструментала преди това, няма какво да реват...нито Мария прокопса с песните му, нито на Галена се случи голям хит...просто тоя човек за тези извън фирмата си прави рядко тъпи песни за сметката на топ хитовете за лейбъла си. Но не го виня де. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох аман от тоя и опитите му да се прави на оригинален. Баладата му се получи, но с такива копия на стари хитове и открита пропаганда на наркотици в дискотеката му, само вредят на жанра. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...