Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 4 часа , VulkoIsTheBest каза:

Ивана стана Певица на 2001, защото искам да подчертая за пореден път днес - предизвикваше истерии с песните си, дори и през 2001... А вие тука ми спорите за 2003. Представате си публиката колко готова е била отново да възцари тази, която е ибрала 2 години по-рано. Тогава беше само загатното какво би могла да предложи Ивана. И през 2003 вече абсолютно изргина, а вие тука ми спорите за "Лабиринти" и "Не заслужаваш". Алоо! Бях там - да, песните на Глория се оцениха и станаха популярни. Лидерът беше друг обаче. И за разлика от Емануела или която и да е била друга, можеше да пее като змей. Как да дадат наградата на Глория?

Годината си е била на Рени цялостно. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, pacho каза:

Глория с изложи с последната си песен и клип. Особено в текста. Още вчера мислех да напиша прогнозата си, че Ивана ще изяде Глория откъм гледания, но реших да не ги сравнявам.

Глория пусна тази боза с несвързан текст като пилотна песен на албум и в период, в който издава автобиографична книга. Нищо не е както трябва и както го е правела преди.

300 пъти по-добре да беше снимала "Очите не лъжат", която ще надмине и баладата. А някакъв си 1 месец преди тези случки пусна 1 песен след едногодишно затишие - не виждам никаква логика и последователност и е отчайващо това.

Не само последната не струва, ами и пред последната - "Любима" или както се казваше. Има хиляда подобни песни и клипове. За последните 5 години при Глория само "Любовта настоява" е нещо по-класно и добро. Останалото е боза до боза, даже не им помня заглавията.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , WindWalkerMonk каза:

3. Какво са направили повечето за да изпъкнат от матрицата ? (Айде Глория пак казваме тук е направила: концерти, рецитали по мероприятия, продажби, революция в клиповете). Но останалите са си били пълни котви, които са давали по - малко пари от Ивана и затова са получили по - малко. 

Рени е направила това, което си изброил за Глория. Защо винаги името и се изпуска удобно? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, meleto каза:

Алисия е от 2001, но нещата й потръгнаха след 2004. 

Това й беше първият хит. Преди това само средно популярни песни вадеше.

През 2002 имаше "Няма да те дам", която беше голям хит.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Runevski каза:

Годината си е била на Рени цялостно. 

В топ 5 може и да я впишем, но категорична лидерка абсурд. "Влюбих се опасно" е голям хит, но мога да ти изброя 10 по-големи за този период.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , -A. каза:

Ако трябва да подредите ГИКД по симпатии и любими тракове, как би бил вашия топ 4?

Ивана, Десислава

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Cally-Pressyfan' каза:

През 2002 имаше "Няма да те дам", която беше голям хит.

Не се знае масово. Никога не е била по класации и тн. По онова време, ФенТВ не съществуваше... а когато тръгна телевизията, като рейтинг бяха в топ 25, докато Планета беше в топ 5.

Сподели в други сайтове

Май оправиха проблема с видеото на Емилия.

Дано песента стане хит. Ганев отдавна не беше правил толкова зарибяваща мелодия. Все пак е от топ хита ''ПОМОЩ'' на Преслава. Поздрав @Denis.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Амброжка. каза:

В топ 5 може и да я впишем, но категорична лидерка абсурд. "Влюбих се опасно" е голям хит, но мога да ти изброя 10 по-големи за този период.

Не случайно написах цялостно, защото наградата би следвало да се дава за количеството и успеха на работата през въпросната година. А за хитовете, Соня Немска не стана певица на 2013. 

Почти наравно с Влюбих се опасно е и И за теб ли е така, а първата е била фурор. Клипа също е революционен и е бил ефекта уау. Същата година прави концерт в 1 наНДК, първия концерт на стадион (Враца) и турне из страната. Паралелно с това влиза в топ 10 по продажби в Сърбия при такава конкуренция, а у нас съм сигурен, че е била на първите места. Песента и Мерцедес от 2001 е наградена и има 12 милиона гледания, а по-гледана от тази година няма. Даже от Планета снимат филм за Рени в края на годината. 

Победителката има една Грешна нощ, която излиза зимата. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , -A. каза:

Май оправиха проблема с видеото на Емилия.

Дано песента стане хит. Ганев отдавна не беше правил толкова зарибяваща мелодия. Все пак е от топ хита ''ПОМОЩ'' на Преслава. Поздрав @Denis.

Всички останали: "Дано направя поне милион гледания за месец!"

Емилия в дует с грък в нов канал: "Дано достигна 100K за седмица!"

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Как се почна да се споменава, че песента на Счвтоводителката е с грък.. и какво от това? На много песни това не им попречи - Ксафника, в Моро Му дори припева е на гръцки. Това са само жалки оправдания, защото Счетоводителката си беше повярвала прекалено много, а сега си се върна там, където принадлежи - никъде, дори извън топ 20. Ако Акула и Тръгвай си бяха провали - Денис щеше да бъде виновен за това, нали така?

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Starboy каза:

Как се почна да се споменава, че песента на Счвтоводителката е с грък.. и какво от това? На много песни това не им попречи - Ксафника, в Моро Му дори припева е на гръцки. Това са само жалки оправдания, защото Счетоводителката си беше повярвала прекалено много, а сега си се върна там, където принадлежи - никъде, дори извън топ 20. Ако Акула и Тръгвай си бяха провали - Денис щеше да бъде виновен за това, нали така?

Според мен това, че половината песен масовия българин не може да си я запее и си няма идея за какво става въпрос, си оказва влияние. Ксафника си беше ударен комерс, това на Ема не е. В Моро му хората някак си успяха да научат гръцката част, но и тя е по-комерсиална от новата на Счети. Много са причините за слабия успех: бавно темпо; банално звучене отпреди десетина години; дует с неизвестен грък, половината текст не е на български; нов канал с малко абонати. Нали и с настройките нещо били сгафили, може би малоумното заглавие и абсурдни визии също са допринесли... Абе тотал щета, по-добре да си беше останала само с двата БГ дуета.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Кралица Ковачка мачкаше със скандални проекти в началото на 21 век! Препоръчително е да се запознаете с творчеството и моментално! 

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, -A. каза:

''Пиян'' за последните 24 часа е направила около 40к. Тази жена разбива тази година.

Дорис Бали жена ли е?

преди 11 минути, Амброжка. каза:

Кралица Ковачка мачкаше със скандални проекти в началото на 21 век! Препоръчително е да се запознаете с творчеството и моментално! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Tва пък Тихо ми пази дори не беше кой знае къв хит, кво сте го забутали. Чак сега обърнах внимание. 

Абе, беше си хит. Дори се приемаше за топ 3 на Галените хитове заедно с "Утешителна награда" и "Знам диагнозата" (до преди ударната поредица "Спри ме" - "Пак ли" - "Дай ми" - "Кой").

Тогава цялата държава се тресеше и от "Палатка", и от "Тупалка", и от "Йо-Йо". Друг е въпроса, че към днешната дата събират прах в архива и никой не ги помни.

Сподели в други сайтове

Тихо ми пази беше топ хит от онова време.

С днешна дата не знам колко се помни. Като помня Влез на Янева какъв провал се оказа като я изпя на концерт преди 2-3 години...

Като цяло Галена няма много хитове, останали във времето. Утешителна награда и Кой може би са една идея разпознаваеми... 

Хавана Тропикана и Пей сърце вече се забравиха. 

То само като се замисля, че тя самостоятелни ретро хитове няма... Преслава поне има Лъжа е + ?

Сподели в други сайтове

• Fast unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...