Jump to content

Препоръчани коментари

преди 22 минути, Blueberry каза:

Колко е часа? Време за Емилия!

Специален поздрав за @Starboy

На второто изпяване "Напусни" почти го изръмжава. Мръсница сладка, защо й трябваше да изчатква и тя.

• Haha 4
преди 5 минути, Putin каза:

А каква е драмата между Галена и Счетоводителката? Нали бяха приятелки едно време.

Галена е уволнила счетоводителката поради счетоводни измами.

• Thanks 1
  • Haha 7
преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза:

Unbreak my heart, sweet daarling

Много обещаващо изглежда. Дано е такова наистина. ❤ 

• Like 2
преди 2 минути, Blueberry каза:

Най-лесният начин да се направи по-слаба, е да се изреже наполовина.

Андреа, учи се.

Ще се учи тя. На публични места наполовина изрязана ли ще появява. :ninja:

• Like 1
  • Haha 3
преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза:

Ще се учи тя. На публични места наполовина изрязана ли ще появява. :ninja:

Може с половин фередже.

• Like 1
  • Haha 3
  • Love 1
преди 9 минути, Putin каза:

А каква е драмата между Галена и Счетоводителката? Нали бяха приятелки едно време.

Ми че Галена е тъпо лайно, щяха дует да имат, народни песни, а - у. И в последния момент тя все някой друг избира. Ема и е писнало, тая година си е добре и е казала: бе дай с Преса, тя и без тва е по - добре в момента. 

• Haha 6
преди 7 минути, asylum каза:

Галена е уволнила счетоводителката поради счетоводни измами.

Ако мисли да прави дует с Преслава, да каже Сбогом на изонсването на Галенини дрехи!

edit: Оф, тя Деса ги износваше. :DD

• Haha 3

Тя Галена ги реже яко всичките подляри - Галин, Счетоводителката, Преси. Жестока.

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1

@Stela, мислиш ли, че Галин завижда на Теофиков за естествено големите му устни?

• Like 1
  • Haha 2
  • Angry 1
Току що, Blueberry каза:

@Stela, мислиш ли, че Галин завижда на Теофиков за естествено големите му устни?

Дали му завижда не знам, но че иска да спи с него е ясно и явно.

• Haha 9

Един познат е пратил на Преслава на Лс видеото където Галена казва, че обича Преслава и тя го е лайкнала.

• Like 1
  • Haha 3
  • Love 1
преди 2 минути, Blueberry каза:

Със сигурност му зазвижда за голямата резана карабина. По - скоро мисля, че иска да го язди. 

• Haha 7
преди 1 минута, Starboy каза:

Дали му завижда не знам, но че иска да спи с него е ясно и явно.

Според мен ще е лоялен заради Сирито Десита

• Like 1
преди 2 минути, Putin каза:

Тя Галена ги реже яко всичките подляри - Галин, Счетоводителката, Преси. Жестока.

Но колко класно го прави. Без скандали, без простотия и излишен шум.

• Like 3
преди 1 минута, Danger. каза:

Един познат е пратил на Преслава на Лс видеото където Галена казва, че обича Преслава и тя го е лайкнала.

Сладурки, кажи на Галена, че искаме да се последват в Инста отново и да си дават лайкове и емоджита на сърчица и целувки.. а след известно време - дует!

• Haha 1

Как може да искате дует между тях двете? От три общи проекта дето имат, само "Бутилка" става за нещо.

• Like 4
  • Dislike 2

Няма шанс, скандалната Галена сигурно е била пияна и на две линии, изпаднала е в носталгия за миг. 

• Like 1
  • Haha 5
Току що, Blueberry каза:

Как може да искате дует между тях двете? От три общи проекта дето имат, само "Бутилка" става за нещо.

Тая па Бутилка... ти пък нищо не каза.

преди 3 минути, Blueberry каза:

Не знам, не се е показал като злобен до този момент, но е възможно. На Денис не му се налага да търпи болката от процедурите поне, нито да си харчи парите за такива неща. Според мен трябва да му завижда и за изразителното чело. Галчо не може да си бръчка неговото щото му е бетонирано от филърите. 😁😥

• Like 1
  • Haha 5
преди 4 минути, Blueberry каза:

Живей и кавъра му с 14 млн dislike this

• Thanks 1
преди 3 минути, Stela каза:

Не знам, не се е показал като злобен до този момент, но е възможно. На Денис не му се налага да търпи болката от процедурите поне, нито да си харчи парите за такива неща. Според мен трябва да му завижда и за изразителното чело. Галчо не може да си бръчка неговото щото му е бетонирано от филърите. 😁😥

Не е толкова болезнено! Денис ще трябва скоро да се боцка в челото от тези мимики, там боли повече.

• Haha 1

Живей категорично е най-добрата им колаборация. Много яка песен.

• Like 1
преди 6 минути, Blueberry каза:

Подкрепям! Много яко кючече.

"Живей" е една от най-големите бози в цялата дискография на Преслава. 

• Like 2
  • Love 1
  • Dislike 2
Току що, Blueberry каза:

"Живей" е една от най-големите бози в цялата дискография на Преслава. 

Чудя се как се е вързала на Галена да я изпее. Сигурно е приела от съжаление, че малко по рано Галош е била отрязана от Сарид Хадат за дует точно с тази песен и като добра приятелка Преси се е притеснила, че Галя може да си клъцне вените😁

Иначе голям позор за Галош. Мисли си, че като покрие разходите за някой проект и всеки ще и се навие... Жестоко отрязана и унижена е останала. 

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...