Jump to content

Препоръчани коментари

преди 5 минути, retr0 каза:

Събирам фенове на Галена, утре в 16:00 да сте на линия. Ще убеждаваме народа как “Паника” е правена за нейно удоволствие и подарък за нас, а не с цел комерсиален хит. 

Който иска да носи и баклава за байряма, ще ядем и ще плачем. @Donatella по-силна муска ще ни е нужна следващия път. 

Аз от две седмици търся овен по пазарите, а само на агне попадам. Трябва да е !!!!

Музиката е на Флори, но супер много прилича на Болка моя. Дали Флори няма албанска версия, от която Ганев да е чопнал или Флори е чопнал от Ганев... 

преди 22 минути, Slavi каза:

Музиката е на Флори, но супер много прилича на Болка моя. Дали Флори няма албанска версия, от която Ганев да е чопнал или Флори е чопнал от Ганев... 

• Wow 2

Нека да се поздравим с дуета на двете най-големи имена в българския поп-фолк жанр.

Моля, феновете на Глория, Ивана и итн да не ме цитират, не желая да си губя времето с тях.

Мерси и лека вечер!

• Like 1
  • Haha 3
преди 22 минути, чушка. каза:

Нека да се поздравим с дуета на двете най-големи имена в българския поп-фолк жанр.

Моля, феновете на Глория, Ивана и итн да не ме цитират, не желая да си губя времето с тях.

Мерси и лека вечер!

Моля да се слушат истински мегахитове-дуети. Лека вечер!

• Haha 1
  • Love 2
преди 13 минути, MrKidGSA каза:

Моля да се слушат истински мегахитове-дуети. Лека вечер!

Е да беше пратил този поне🤗😍

• Love 2

Андреа в сторито си в инстаграм на въпроса мислиш ли отново за сериозна връзка, тя е отговорила не.

преди 39 минути, zai4eto82 каза:

Андреа в сторито си в инстаграм на въпроса мислиш ли отново за сериозна връзка, тя е отговорила не.

Не й трябва.

Скоро с колежката й Дебелослава ще трябва да ги залеят с пожарникарска пяна.

Африканската чума бързо се разпространява

Едно от прасетата е засечено около Варна:

7875452F-4FCD-4406-B71D-B32802054BFE.jpeg

Местоположението на другото е все още неизвестно

преди 2 часа , mitak_94 каза:

Бахти наглата кражба. И после ще ми се води за хит. Излагация от страна на Цура. Толкова кинти има. Защо не си го купи както са направили гърците. Чума проклета... 

• Like 1
преди 1 час, pechenko каза:

Не й трябва.

Скоро с колежката й Дебелослава ще трябва да ги залеят с пожарникарска пяна.

Африканската чума бързо се разпространява

Едно от прасетата е засечено около Варна:

7875452F-4FCD-4406-B71D-B32802054BFE.jpeg

Местоположението на другото е все още неизвестно

Пак ли избиваш комплекси печенке. Няма нищо фрапантно на снимката, което да не сме видели. И така прасето е с по 16 участия всеки месец и всичките пълни. След кютека от Павел, ред е май на Благой да те млати😅

преди 3 часа , Donatella каза:

67530721_725266271228021_677356060289269

Тая не я искат в Гърция и тука ни я пробутват... 

От 9.08.2019 г. от 12:06, NazzkO каза:

Много яка. И Анелия и песента

И на мен страшно много ми липсва тази Анелия. Глас, красота, чар, харизма, талант.............:cry2:

преди 14 часа , Slavi каза:

Тая не я искат в Гърция и тука ни я пробутват... 

Защо да не я искат?

А Деса как може да си сложи такава рокля "на етажи"? Сякаш иска още по-дебела да изглежда.

Иначе Галенините носят на бой 🤕

Аз съм сигурен, че Цура дори не знае за кражбата иначе веднага би предложила да си закупи правата. Дали сме достатъчно пари на мъжа й, за да си позволи да ни излага така. Ааааа....

преди 8 часа , Slavi каза:

Бахти наглата кражба. И после ще ми се води за хит. Излагация от страна на Цура. Толкова кинти има. Защо не си го купи както са направили гърците. Чума проклета... 

Каква кражба?

Сантра: - Дали мога да пусна някакви изкуствени носове.. да те правят като Сантра ..
Арти: НЕ, ТИ ДА НЕ СИ ПРЕСЛАВА :D :D :D 

7:08

Единствено Деса е нормален човек на тая снимка. Другото е порцеланови кукли.

• Like 3
преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

Единствено Деса е нормален човек на тая снимка. Другото е порцеланови кукли.

Даже е симпатична. И Цуци не е зле, ама Галош имам чувството, че ако я пипна ще и се разпадне face.

преди 5 минути, THE IIconic каза:

Даже е симпатична. И Цуци не е зле, ама Галош имам чувството, че ако я пипна ще и се разпадне face.

Да, сладка е. За мен Цура е най - зле. Погледна й е точно като на надут боклук . Аман от такива мутреси:( но й Галош не е по - добре. После как да ги харесва народа ? Тя Цура си прави музика за нея де, тя фенове няма, нищо не е оставила след себе си. Дето се вика ако спре да пее няма да се усети. Но това важи за всяка една. Виж Глория и а Ивана за масата не пеят от 20 години и на никой не му дреме.

• Like 2
  • Love 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...