meleto Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 11 минути, TSARvul каза: След вчерашния скандал с изтеклите Инста чатове между Андреа и Джени Суши, днес се започна с опровергаването: http://bgvipnews.eu/2019/05/15/чата-между-андреа-и-джени-суши-е-монтаж/ Да се чуди човек на кого да вярва. От една страна американката може да бъде съдена от Андреа за клевета, ако наистина чатът е монтаж. От друга - Андреа може да бъде съдена за обида, ако снимките са истински. Андреа, като е ядосана е перде и избухва, склонен съм да вярвам, че наистина ги е написала тия неща. @meleto Защо е дадена опция да вградиш линк, а такъв не излиза? Трябва да е сигурна връзка - https:// Харесва ми на Яница песента. Може и да си я пусна втори път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 35 минути, TSARvul каза: След вчерашния скандал с изтеклите Инста чатове между Андреа и Джени Суши, днес се започна с опровергаването: http://bgvipnews.eu/2019/05/15/чата-между-андреа-и-джени-суши-е-монтаж/ Да се чуди човек на кого да вярва. От една страна американката може да бъде съдена от Андреа за клевета, ако наистина чатът е монтаж. От друга - Андреа може да бъде съдена за обида, ако снимките са истински. Андреа, като е ядосана е перде и избухва, склонен съм да вярвам, че наистина ги е написала тия неща. @meleto Защо е дадена опция да вградиш линк, а такъв не излиза? Аз вярвам на Сушито. Не знам дали чатът е достатъчно основание да бъде осъден някой, обаче. Може Туца да се мъчи да направи ПР за новата си песен. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Току що, asylum каза: Аз вярвам на Сушито. Не знам дали чатът е достатъчно основание да бъде осъден някой, обаче. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Джени Суши се прави на невинна жертва, а всички видяхме що за стока е. Имаше и клипчета с провокативното й поведение, самия и вид крещи, че си го проси. Това разбира се не оправдава Андреа ако наистина я е обидила. Фен клипчето на "Добре ли си" вече е добавено в Popnable и може да му следим гледанията. За вчера имаме 116К от официалния + 19К от фен клипа, което прави 135К общо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 час, Stela каза: Джени Суши се прави на невинна жертва, а всички видяхме що за стока е. Имаше и клипчета с провокативното й поведение, самия и вид крещи, че си го проси. Това разбира се не оправдава Андреа ако наистина я е обидила. Фен клипчето на "Добре ли си" вече е добавено в Popnable и може да му следим гледанията. За вчера имаме 116К от официалния + 19К от фен клипа, което прави 135К общо. Което означава, че Галена и Китич вече правят повече от Емилия и Денис. "Акула" вчера е със 132К. Дъртото поколение май започва да надделява над малчуганите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 (редактирано) преди 1 час , asylum каза: Може Туца да се мъчи да направи ПР за новата си песен. Която е пълен потрес, Андреа и 10-килограмовата си шунда да покаже, песента няма да има успех. Една от причините е, че е тъпа. Друга - че я слушаме за 10-ти път. Редактирано Май 16 от TSARvul Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 13 минути, TSARvul каза: Което означава, че Галена и Китич вече правят повече от Емилия и Денис. "Акула" вчера е със 132К. Дъртото поколение май започва да надделява над малчуганите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 21 минути, TSARvul каза: Което означава, че Галена и Китич вече правят повече от Емилия и Денис. "Акула" вчера е със 132К. Дъртото поколение май започва да надделява над малчуганите. Не всички от дъртото поколение, но специално Галена ги мачка за поредна година. Деса например вече падна с гледанията и няма и 80К, което за мен е странно, песента много ми харесва. Яница не може да помирише рекорд с гледанията и няма да види и 300К за 24 часа. "Шефката" с фен клипа е направила 46К за седмица, което идва по около 7К на ден. Официалния клип има 74К, или по 10К на ден. Близо година след излизането си имаме по 16-17К на ден, а "Да гори в любов" вчера е направила 14К. "Феноменален" изобщо няма да я коментирам, че положението и без това е достатъчно феноменално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Яница с по-малко гледания ще стартира от Ванеса. Ако тя е в топ 5, значи Ванеса е топ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 25 минути, TSARvul каза: Която е пълен потрес, Андреа и 10-килограмовата си шунда да покаже, песента няма да има успех. Една от причините е, че е тъпа. Друга - че я слушаме за 10-ти път. Дори не си направих труда да я чуя. На пайнерските и диапазонски проекти до около първата минута им давам шанс поне. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 16 минути, -A. каза: И колко на ден прави това? Сигурно не са много. Схвана ми мисълта - по всичко личи, че "Акула" ще падне под "Добре ли си" много скоро, а излезе след това. Мен това ме изненадва, но пред фактите и Кондомите мълчат. 😛 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 13 минути, Stela каза: Не всички от дъртото поколение, но специално Галена ги мачка за поредна година. Деса например вече падна с гледанията и няма и 80К, което за мен е странно, песента много ми харесва. Яница не може да помирише рекорд с гледанията и няма да види и 300К за 24 часа. "Шефката" с фен клипа е направила 46К за седмица, което идва по около 7К на ден. Официалния клип има 74К, или по 10К на ден. Близо година след излизането си имаме по 16-17К на ден, а "Да гори в любов" вчера е направила 14К. "Феноменален" изобщо няма да я коментирам, че положението и без това е достатъчно феноменално. Под "дъртото поколение започва да надделява над малчуганите" имах предвид потребителите на музика, не изпълнителите. Нали вчера говорихме за това, че Денис го харесват тийнове, самата песен носи по-младежко настроение, докато Галена и особено Миле Китич ги слушат по-големи хора. "Шефката" е абсолютно явление. Тази година на 31 декември очаквам над 100К за ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Обявената за новата лидерка Джулия за 3 дни няма и 500К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 28 минути, -A. каза: Предишните 48 часа е направило 61к гледания в realtime 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 час , Kriminal каза: Предишните 48 часа е направило 61к гледания в realtime Има и други клипчета, които трупат гледания, че и две изтрити... И за разлика от Добре ли си, тук всички гледания идват от българи. Затова макар и с близли гледанив, се усеща от всички, че Акула е доста по голям хит. Че и по лайкове са почти равни, а втората излезе 2 седмици по късно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 19 минути, Slavi каза: Има и други клипчета, които трупат гледания, че и две изтрити... И за разлика от Добре ли си, тук всички гледания идват от българи. Затова макар и с близли гледанив, се усеща от всички, че Акула е доста по голям хит. Това беше грубо! Те тъкмо се зарадваха, ти ги закопа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 минута, dan!el каза: Това беше грубо! Те тъкмо се зарадваха, ти ги закопа... А дори още не съм позлорадствал, че и по лайкове са почти изравнени, при положение, че Акула излезе доста по късно... Но знаем ги феновете на Галена. С всички сили ще ни доказват до края на годината колко по успешна била Добре ли си. Със зъби и нокти ще драпат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Харесва ми как някои хора умират от завист и самосиндикално определят и налагат мненията си като истина. Но аз ще постна това тук: https://streamable.com/vse9k Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Гледанията на "Добре ли си" от България са 80% от общия брой, колкото на всяка стандартна чалга песен. Същото съотношение имат и "Феноменален", "Изтрезняваш ли", "Да гори в любов", "Хулиган", "Бръммм" и т.н. Опитите, да я изкарате по-малък хит, отколкото е, не вървят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 2 часа , Stela каза: Обявената за новата лидерка Джулия за 3 дни няма и 500К. Коя? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 4 часа , asylum каза: Аз вярвам на Сушито. Не знам дали чатът е достатъчно основание да бъде осъден някой, обаче. Може Туца да се мъчи да направи ПР за новата си песен. Този чат нищо не значи. И да е истински, и да не е ( според мен е ) - Сушито нищо не може да направи. Само може да продължава да става за смях, тъй като няма как да докаже, че Андреа й е писала тези неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 54 минути, pinkprincess каза: Гледанията на "Добре ли си" от България са 80% от общия брой, колкото на всяка стандартна чалга песен. Същото съотношение имат и "Феноменален", "Изтрезняваш ли", "Да гори в любов", "Хулиган", "Бръммм" и т.н. Опитите, да я изкарате по-малък хит, отколкото е, не вървят. Тоест твърдиш, че участието на Миле не играе роля в това да има някакви гледания и от 20милионна бивша Югославия? 🤣 Очевидно е, че не са много, защото никъде освен в БГ тази песен не се слуша, но все пак някаква минимална част от тези 20 млн са се излъгали да си я пуснат поне веднъж. Затова и казах, че гледанията на Добре ли си не идват само от българи. Че не идват само от България е ясно, при все че много българи не живеят в България. В случая на Добре ли си не просто, че гледанията не идват само от България, както и при споменаните от теб песни, но и не идват само от българи. Никола, коментирай че Акула ще мине и по лайкове балканския ви хит. И коментарите са повече, въпреки фейк коментарите на Фиклена под Добре ли си. Завиждаш ли А ми се струва, че и Лидия и Десита ще ги изядат. Въпреки, че се опита да ги прецакаш като качи песента им в канала си преди премиерата, по скоро им направи услуга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Галенови защо се сърдят когато някой каже че Добре ли си няма да е хита на годината? И на мен проектът ми харесва, но просто няма да е най-големият хит на 2019-та. Акула ще я престигне и ще стане по-голям хит, сигурно ще има и други по-успешни песни, въпреки че Добре ли си е най-качествената песен тази година. Аз си я пускам постоянно, но това че ми хареса на мен, не значи че ще се хареса на цялата България и бивша Югославия. На всички сърби на които им пуснах не им харесаше, защото никой не иска да слуша песен на български която не е Луда по тебе. Единствено родителите ми я слушат, но защото са принудени всеки ден да слушат чалга, която гърми от стаята ми😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Току що, Kriminal каза: Галенови защо се сърдят когато някой каже че Добре ли си няма да е хита на годината? И на мен проектът ми харесва, но просто няма да е най-големият хит на 2019-та. Акула ще я престигне и ще стане по-голям хит, сигурно ще има и други по-успешни песни, въпреки че Добре ли си е най-качествената песен тази година. Аз си я пускам постоянно, но това че ми хареса на мен, не значи че ще се хареса на цялата България и бивша Югославия Няма такива досадници просто... Напише ли някой, че друго е по голям хит и почват да се изреждат един след друг със заучените фрази - колко завистливи сме били, как нарочно сме подценявали Галоша и т.н Някои пак си признават, че Акула е една идея по хитова заради малките, но на другите тепърва ще им търпим истериите. Не свикнаха ли, че всеки сезон има поне по 1 или 2 по големи хита от тези на Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Какво ми пука, че ще я минат по лайкове? Те са главно заради Денис Теофиков. Все пак "Мило мое" която не е почти никакъв хит има лайкове почти колкото Бръм и Купих ти сърце. Не сте доказали с какво Акула е по-големият хит, така че не вървите. И никой не е казал, че "Добре ли си" е хитът на годината. За мен тая година още не е излезнал хитът, който да се открои сред другите. Тая година още не е излезнала песен, с истерията, която имаше "Бръм", пък за "Шефката" да не говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари