Jump to content

Джена - Горкото момиче

Препоръчани коментари

Когато започна песента си казах "УАУ, брутална музика, брутален sound!" и беше така докато не започна първият припев.... Текст никакъв, изпяване този път прекалено бързо, в опита да бъде повече поп, се е получило доста голямо несъответствие със самата музика, която прави всичко и е наистина бомбастична. Евала на Джена за музиката, евала за аранжимента ама такъв без извинение лайнян припев и по-лошо изпяване от нея наистина не е имала.... разочаровах се от това. Във видеото има интересни моменти, хубаво е, подхожда на песента, Златка е много готина... Ами май за съжаление не го виждам като хит този път.... :( 

Сподели в други сайтове

Пак без никаква връзка между куплети и припев, но поне "Яко ми е" беше наистина мегахит. Тук нещо не ме кефи как се е получило, има много текст и наблъскан, без рими. Особено към края рецитира просто, главата ме заболя.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, meleto каза:

Дано след тази боза повече да не си пише текстовете.

Ма тя ли си е писала текста? :roll1:

Досатъчна простотия е да го изпее, но да го напише + изпее? Айнцу-цвайнцу-дрън. На гилотината!

Сподели в други сайтове

хахаха мислех, че като вляза само пак само аз ще имам претенции към текста, ама тук наистина се н@ср@ла с простотия. Може ли да има такава мелодия и да изпее това нещо отгоре. 

Щял да ходи в центъра и в студентски град... 🤦‍♂️🤣

Сподели в други сайтове

Супер е, браво на Дженутра! Всичко е много свежо, най-вече видеото. Поздравления, че не залага на обичайните екипи.

Песента е готино аранжирана и изпята. Засега е най-добре представилата се. 

Сподели в други сайтове

Тази жена се побърка... Кой я излъга, че става за текстописец? Развалила е яката музика с този текст. Страшно глупави и безмислени фрази, това е за коша. 

Сподели в други сайтове

Обаче текста е покъртителен и разваля всичко. Два пъти я слушам и нищо не се запомня.

А бяха времена, когато Мариета Ангелова пишеше чудесни текстове за Джена - с много метафори и смисъл .. и въобще беше една от певиците с най-силни послания в песните. Да се връща веднага при нея.

Сподели в други сайтове

Песните на Джени никога не ми харесват на първо слушане, след известно време ме зарибяват. Мисля, че има шанс да ми хареса, както стана с Хулиган и Яко ми е. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...