Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преслава си е качила този потрес в канала... смятай каква идиотка е. :1000 (29): :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тази жена наистина има някакви когнитивни проблеми - първо се излага с купени рекорди на очевидно слаби песни, после пропагандира мангалска травеститщина в собствения си канал в ютуб. Трябва да направим тема, където да съберем всичките й изцепки през годините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Трябва да направим тема, където да съберем всичките й изцепки през годините. На първо място в списъка ще бъдат "Какво съм ви дала толкова" и "Догодина ще й я вземем". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тази жена наистина има някакви когнитивни проблеми - първо се излага с купени рекорди на очевидно слаби песни, после пропагандира мангалска травеститщина в собствения си канал в ютуб. Трябва да направим тема, където да съберем всичките й изцепки през годините. Давай, ти си. :1000 (19): Преса сега качва снимки и клипове от сватбата на Софи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На първо място в списъка ще бъдат "Какво съм ви дала толкова" и "Догодина ще й я вземем". Всяка година има по нещо, за което да се хванем. Само от последните месеци се сещам за откритото й заставане в национален ефир срещу Емануела, която винаги я е възхвалявала. После имаше селски популизъм във Фейбсук: "За мен не ми пука, пука ми за студентите!" и последващи скандали... През февруари - песента - "рекордьор" в Интернет с нулев прием на живо. Сега пускаме цигани да се кълчотят на наши песни в личния канал.- То яко бе, нека видят как "хората" се кефят на песните ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Давай, ти си. :1000 (19): Трябва да искам разрешение от модератора Фаст. Не искам да му развалям кефчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Вчера пак е споделила "Хайде, откажи ме" във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Трябва да искам разрешение от модератора Фаст. Не искам да му развалям кефчето. Колко си блогороден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Колко си блогороден На мен прякора в махалата ми е "Благород". На галено - Благо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На мен прякора в махалата ми е "Благород". На галено - Благо. Приятно ми е, Кики! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преслава си е качила този потрес в канала... смятай каква идиотка е. :1000 (29): Мда, отгоре на сичко, младежа, къфто и да е, поне пее на живо, нещо което не се забелязва с просто око на нейните изпълнения ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преса защо се излага с тая цигания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преса защо се излага с тая цигания? Колкото и години да минат, не може да избяга от духа на "Нежен рекет". п.с. И за мен е пълна излагация. Като я знам каква е лицемерна - днес кумува на сватбата на Софка, утре ще говори против нея в национален ефир. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Кой е изтрил обидите на онова сръбско дете към Кондьо? Исках да гледам сеир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Кой е изтрил обидите на онова сръбско дете към Кондьо? Исках да гледам сеир. Оо, я разкажи, надушвам скандал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Прес - връх на лицемерието в поп-фолка. Баси, понякога толкова отвращава, че се чудя как още ѝ симпатизирам. Ама гласът ли, визията ли, винаги ще си я обичам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Този Гринго дали не си го е слагал в Преслава ? Изглеждат на такива, дето са се оправяли, ама се правят и се държат на дистанция... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Този Гринго дали не си го е слагал в Преслава ? Изглеждат на такива, дето са се оправяли, ама се правят и се държат на дистанция... Не го знам, но ми изглежда като брат на Павел. Приличат си - и външно, и вътрешно (мутренски боклуци). Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Е какво се очаква, като е кума да не качва снимки ли, Софи Маринова е една от най-големите певици на България, на сватбата сигурно ще има маса известни личности извън поп фолка. За Гринго е ясно... Но не схващам кое е тъпото, че Преса качва снимки, на хората им е интересно освен това. Циганка била... Пфф, това пък фенове на поп фолка не бива да го казват никога, че най-голямата ни звезда е Азис и извън България свързват държавата ни с него, а в диското най-много на цигански маанета се поклащат всички. А и Софи отдавна, ама много отдавна е направила разликата и цяла България я уважава и обича дори в изцепките й. Пък и честно да си призная, 90% от българските сватби представляват точно това, оркестър, на улицата всички и така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Коцето много го въртят- 2 пъти по ФЕН ТВ със "107 дни" , преди час и на поздравите по ФЕН ТВ със "107 дни, няколко пъти по ФЕН ТВ и Балканика с "Любов ли е". Тъкмо свършва и започва по другия канал. Той по Планета не е бил така въртян колкото по ФЕН и Балканика. И голяма реклама във фейса, инстаграм и youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Коцето много го въртят- 2 пъти по ФЕН ТВ със "107 дни" , преди час и на поздравите по ФЕН ТВ със "107 дни, няколко пъти по ФЕН ТВ и Балканика с "Любов ли е". Тъкмо свършва и започва по другия канал. Той по Планета не е бил така въртян колкото по ФЕН и Балканика. И голяма реклама във фейса, инстаграм и youtube. Снощи бях на рожден ден, 2 пъти пуснаха баладата в механата, единствената нова песен заедно с "Името ти". Не е истина как в тези механи нова чалга не върви, трябваше да търпя само супер стари песни, някакви забравени или всички възможни кючеци... Крак скоро няма да ми стъпи в такова заведение. Но видях, че хората си ги искаха за съжаление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Снощи бях на рожден ден, 2 пъти пуснаха баладата в механата, единствената нова песен заедно с "Името ти". Не е истина как в тези механи нова чалга не върви, трябваше да търпя само супер стари песни, някакви забравени или всички възможни кючеци... Крак скоро няма да ми стъпи в такова заведение. Но видях, че хората си ги искаха за съжаление. Е браво за Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Пролет е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари