Jump to content

Препоръчани коментари

Преслава си е оперирала носа. Не е имала участия 3 седмици. Последното й е било на 16.02, следващото - на 9.03. Прилича на Емилия. :hahaha:

https://www.instagram.com/p/BurCk7UFRyV/

https://www.instagram.com/p/Bul6K3NFAy-/

Не прилича на себе си. :1000 (10):

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

И устните ли е барала?

Тая не можеш я познаеш вече... а беше симпатична, леко пълна и с големи хубави гърди. Жалко. Преди ми харесваше повече. Тая ще тръгне по пътя на Алисия и ще вземе да се докара на Майкъл Джексън, обикновено това е резултата от много баране по лицето.

Гледам са и сменили и картинката на песента в тон с профилната от instagram. Като я смени пак ли да очакваме нова картинка? :D

Че случи на хит - случи, ама прекалява.

И на мен ми се струва, че е опериран, но ще видим други снимки, тези са с някакъв странен филтър.

Точно пък за това да я плюете, не знам... ако иска трето око на челото ще си присади, това си е нейното тяло, тя си решава. Да е първата или последната, разбирам, но това го прави всеки втори вече.

И на мен ми се струва, че е опериран, но ще видим други снимки, тези са с някакъв странен филтър.

Точно пък за това да я плюете, не знам... ако иска трето око на челото ще си присади, това си е нейното тяло, тя си решава. Да е първата или последната, разбирам, но това го прави всеки втори вече.

А преди няколко дни си качи стори, че нямала никакви пластични корекции.... :whistling: :1000 (29):

А преди няколко дни си качи стори, че нямала никакви пластични корекции.... :whistling: :1000 (29):

Ми тогава е нямала! :1000 (29):

Аз се надявам, че тя се е научила от колежките си, че за тези въпроси трябва да е искрена или тотално да ги избягва. Никога не съм виждала смисъл в това да се отричат очевидни неща?

Ето Галин си призна за корекцията на носа, макар че аз лично въобще не бях забелязала.

Ми тогава е нямала! :1000 (29):

Аз се надявам, че тя се е научила от колежките си, че за тези въпроси трябва да е искрена или тотално да ги избягва. Никога не съм виждала смисъл в това да се отричат очевидни неща?

Ето Галин си призна за корекцията на носа, макар че аз лично въобще не бях забелязала.

Не я плюем, просто казваме че преди да почне с корекциите ни харесваше повече. Иначе съм съгласен, ако иска да си пришие трето око, четвърто ухо, още два носа и как там иска да се докара за собствено удоволствие или каквото там.

Още на тази снимка ми заприлича на Майкъл Джексън. Има нещо странно в устата.

Или е филтъра и светлината, или тази наистина е решила да последва колежката си Алисия и да заприлича на Джексън. Аз също забелязах приликата.

Ужас. Много е грозна.

Дано просто да е прекалила с обработването на снимката. :mf_surrender:

Ся намерили да плюят Преслава за операцията (която дори може и да не е направена) точно ония които са феновете на извънземно което си сменя лицето всяка година

Поне за това нямате никакви права да я плюете, както и за цигарите (които също е рекламирала вашата любимка)

Преслава си е оперирала носа. Не е имала участия 3 седмици. Последното й е било на 16.02, следващото - на 9.03. Прилича на Емилия. :hahaha:

https://www.instagram.com/p/BurCk7UFRyV/

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

:hahaha:

На Преса й е запазена марка носът-отварачка на консерви. Отива й на мазната усмивка и ехидно излъчване. Ако си го е променила, ще й се промени цялото изражение.

Преслава имаше много остър нос. Време беше да го оправи. Прилича на старата Десислава, когато имаше ангелско излъчване и топъл поглед. Страхотна е. Още една причина да ми е новата фаворитка.

Освенбтова е дигнала гледанията на 130ка на 21 ден. Чакаме Пламбата да коментира този факт :Vishenka_05:

Няма. От сега надушвам как ще е 1:1 с някоя песен на Лорена и как тая пак ще пищи, вместо да пее, което и без това не и се отдава. Галена ще се включи някъде накрая с някакво рапиране и с лафове от социалните мрежи. Тва е пято, пято...

Кристиана освен да пищи върху увехналите инструментали на мъжа си друго не прави. Цивлене, пищене... поне е хубавка, спор няма.

А също и значи, и че Галена подготвя нова песен от Боцко. Явно прави промоция половин цена ако направиш дует с жена му :D

Преслава имаше много остър нос. Време беше да го оправи. Прилича на старата Десислава, когато имаше ангелско излъчване и топъл поглед. Страхотна е. Още една причина да ми е новата фаворитка.

Освенбтова е дигнала гледанията на 130ка на 21 ден. Чакаме Пламбата да коментира този факт :Vishenka_05:

Аз не мисля, че си е пипала носа, но иначе и аз подкррпям. Царица

Преслава наистина изглежда доста добре, пък дори и след операция. Какъв Майкъл Джексън? Нищо общо.

На мен не ми е любимка, но пък за разбивацията с "Изтрезняваш ли" сме на едно мнение Десовите. Това парче ми е една от най-големите Пресови зарибявки в последните няколко години, дори и доста по-стойностните "На тебе не отказвам", "Не се изтриваш" и сръбската не съм ги въртял толкова. :helpsmilie:

Преслава наистина изглежда доста добре, пък дори и след операция. Какъв Майкъл Джексън? Нищо общо.

На мен не ми е любимка, но пък за разбивацията с "Изтрезняваш ли" сме на едно мнение Десовите. Това парче ми е една от най-големите Пресови зарибявки в последните няколко години, дори и доста по-стойностните "На тебе не отказвам", "Не се изтриваш" и сръбската не съм ги въртял толкова. :helpsmilie:

Аз пък хич не я въртя, скучна ми е. За сметка на това пък на Лияна новата няма омръзване.

Няма такава операция, вижте снимката на сторито и. Песента на Кристиана няма да прилича на никва песен на Лорена, ще е брутална, мноого мазно брутална.

Слушал ли си я, че знаеш?

И да не е копие на някоя на Лорена, ще е копие на някоя друга успешна от неговите.

И нищо не променя факта, че тая пищи много противно. Пискливото и рецитиране е много дразнещо, а с тия обработки Оцкови става нетърпимо. Буквално е за дует с раждаща котка.

Преслава и да е пипнала нещо по носа с всеки изминал ден изглежда по-красива. Нямам търпение да я видя събота на живо , тогава ще разбера по-добре дали е пипала нещо по лицето, защото почти всяка година я виждам на живо!

Преслава и да е пипнала нещо по носа с всеки изминал ден изглежда по-красива. Нямам търпение да я видя събота на живо , тогава ще разбера по-добре дали е пипала нещо по лицето, защото почти всяка година я виждам на живо!

Направи клипче на "Жените мъртви", но я предупреди че снимаш, за да я пее на живо. :Vishenka_05:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...