Jump to content

Препоръчани коментари

В Черешката на тортата беше заявил, че търси момиче, което да е девствено. Може би затова се затруднява да го намери, нямам представа. :3fdb8960598fa63e:

Ми тя Адриана каза при Люба Колезич, че има нова мода да работя с устата и отзад да са честни за свадбата. :3fdb8960598fa63e:

Когато тази песен ти я пуснат в дискотеката между 2-3. :3fdb8960598fa63e:

Когато тази песен ти я пуснат в дискотеката между 2-3. :3fdb8960598fa63e:

Когато ме гонят от Vision във Сл. Бряг сутринта в 6, а на мен ми се пие :roll1:

Коцето в доста време онлайн в момента.

Кажи му да ти тегли едно м*до и мирясай вече! Коце, Коце, Коце.... Не се търпиш с тоя Кокайн вече

Коцето в доста време онлайн в момента.

Чудесно, тамън БОП-а ще следи он-лайн какво става в оная стаичка в "Плаза".... :1000 (19):

Кои са тези?

Момчето без сърце, което носи бански на лалета и неговите братя.

Страхотен е станал :3fdb8960598fa63e:

Харесва ли ти?

Излагация постоянно се гаврят с Преслава и Галена , ама вече очевидно е, че не се искат вече!

:roll1:

Хахахха, егати тъпира. Фики навремето така беше казал за жената, за която някой ден ще се ожени. Но за неговия етнос е разбираемо.

btw и българите са били така едно време. Баба ми е водила майка ми на лекар след първата брачна нощ с баща ми, за да я "проверят" дали наистина е била девствена за него. :helpsmilie: Няма да обяснявам това какви психически травми е нанесло на пърдящата ми майка. :3fdb8960598fa63e:

И за какво я е водила след брачната нощ? :mf_surrender: И не разбрах защо е пърдяла :3fdb8960598fa63e:

Срам ме е да ви призная, но сънувах Коя! Кой ще ме терапевтира?

Прехвалената лигня "Сърце" най-после издиша в Трендинг.

Хахахаха, умри.

Прехвалената лигня "Сърце" най-после издиша в Трендинг.

Като излезе новата на Преси, мигом ще изхвърчи.

Като излезе новата на Преси, мигом ще изхвърчи.

А като излезе на Емануела на Преси ще хвърчи като тапа от шампанско. :Vishenka_05:

А като излезе на Емануела на Преси ще хвърчи като тапа от шампанско. :Vishenka_05:

Не се знае. От последните им тракове, Преси е с по-голяма гледаемост. :Vishenka_05:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...