Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Разбира се, че трябва да го направи. Има толкова хубави песни и хитове. Заслужава да ги припомни. Тя ако беше умна след раждането нямаше да тръгне по участия а щеше да пробва с Арена Армеец, но е мързелива.

Това никога не е пято а гони два милиона.

Не знам дали е мързелива, но ако имаше малко акъл в главата си или ако беше някоя друга на нейно място, щеше да прави вече поне 3-ти пореден концерт в НДК.

Преслава си е едно от най-големите имена в поп-фолка и спокойно с подобен концерт ще напълни залата.

На предния концерт, нейните феновете започнаха да пеят Лъжа е, те също са жадни за подобно нещо и тъкмо да ги зарадваа с подобно мероприятие.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Тогава отговори на мен, ако успееш да намериш аргументи.
Ама ти още ли се надяваш? Жената слуша "Шефката", ти търсиш аргументиран изказ... :3fdb8960598fa63e:

Оле,Янева... :Vishenka_05:

А пък Стела и Кондома възлагаха надежди да ги защитаваш за Шефката :3fdb8960598fa63e:

Ако бяха прави за нещо, щях да ги защитя, тъй като винаги се водя от личното си чувство за справедливост. Тъй като напоследък са нетърпимо противни в отношението и демонстрациите си, ще видят, че аз не съм Слав и мога да ги сложа доста набързо по местата им! Дадох им достатъчно толеранс и време - промяна никаква. Това приключи!
Сподели в други сайтове

Да гори в любов направи 10+ млн по-бързо от Шефката, съответно е по-големият хит.

Ако е така защо тогава скимтяхте и 2015та когато Галя беше най-гледаната. Вашата раота както е по угодно единият път тъй ни отърва другият път не .

Сподели в други сайтове

Кои тракове би искал Преслава да изпее ако направи един концерт ? Дай примерно 25 песни.

Трудна задача. Не мога да изброявам сега. :3fdb8960598fa63e:

Но да припомни и някои които не е пяла много отдавна на концерти - като Не съм ангел, Нищо друго, Финални думи, Последен адрес и др. Всъщност почти всички нейни стари песни правят много гледания в Ютуб години след премиерата, което е показателно че се помнят и слушат.

Сподели в други сайтове

Трудна задача. Не мога да изброявам сега. :3fdb8960598fa63e:

Но да припомни и някои които не е пяла много отдавна на концерти - като Не съм ангел, Нищо друго, Финални думи, Последен адрес и др. Всъщност почти всички нейни стари песни правят много гледания в Ютуб години след премиерата, което е показателно че се помнят и слушат.

От дуетите задължително са ''Първи в сърцето'' и ''Пия за тебе''. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ама ти още ли се надяваш? Жената слуша "Шефката", ти търсиш аргументиран изказ... :3fdb8960598fa63e:

Ако бяха прави за нещо, щях да ги защитя, тъй като винаги се водя от личното си чувство за справедливост. Тъй като напоследък са нетърпимо противни в отношението и демонстрациите си, ще видят, че аз не съм Слав и мога да ги сложа доста набързо по местата им! Дадох им достатъчно толеранс и време - промяна никаква. Това приключи!

Този път наистина раздвижи форума, хаха

Сподели в други сайтове

Мачкай ги като валяк! Любимката им отдавна е свикнала да я мачкат сега е времето и фенчетата й да го изпитат!

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Стела направо съсипа терапевтиращата откачалница. Стелито, уж проста била, уж все мълчала и използвала заучени фрази, а последните й няколко коментара просто съсипаха Янева.

Пишман терапевтката пак продължава да не говори по същество, не отговаря на репликите в цитатите, които цитира и си лее отвратителната злоба както винаги.

Янева - тотална излагация днес.

Стела - едни от най-истинските и съдържателни постове някога.

Няма да го признаят обаче. Ще й лижат диагностицивния гъз на злобата, да не се обърне случайно и срещу тях.

Сподели в други сайтове

Мачкай ги като валяк! Любимката им отдавна е свикнала да я мачкат сега е времето и фенчетата й да го изпитат!
Е, не смятам, че Галена я "мачкат", просто тази година не направи хубава и категорична песен. Може догодина да се отчете!

Ето това е страхотно!

Сподели в други сайтове

-А., коментирай че след месец Преси прави 15 години на сцена, а вълнува наравно с младите тийн сензации. ГИК след толкова време на сцена, отдавна бяха зад борда. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Стела направо съсипа терапевтиращата откачалница. Стелито, уж проста била, уж все мълчала и използвала заучени фрази, а последните й няколко коментара просто съсипаха Янева.

Пишман терапветката пак продължава да не говори по същество, не отговаря на репликите в цитатите, които цитира и си лее отвратителната злоба както винаги.

Няма да го признаят обаче. Ще й лижат диагностицивния гъз на злобата, да не се обърне случайно и срещу тях.

Аз нямам абсолютно никакъв страх от Янева или от който и да е било в този форум.Когато се е налагало съм спорил с нея за Андреа.

Сподели в други сайтове

Пишман терапевтката пак продължава да не говори по същество, не отговаря на репликите в цитатите, които цитира и си лее отвратителната злоба както винаги.

Съсипан звучиш ти, раздавайки малкото епитети, които владееш, разбира се - не на място.

Личи си на кой му пука и му е важно, обаче, кой как изглежда във форума, дали се излага, кой кого победил и т.н. Очевидно живееш за форума и позицията си тук! Е, тя от днес ще бъде сериозно разклатена, тъй като не знаеш изобщо с кого си имаш работа!

Сподели в други сайтове

Аз нямам абсолютно никакъв страх от Янева или от който и да е било в този форум.Когато се е налагало съм спорил с нея за Андреа.

Аз изобщо нямам работа с тебе. Дерзай си, както си знаеш.

Сподели в други сайтове

Това кючече на Ванча по-ме кефи! :Vishenka_05:

А и тук пее страхотно!

Тия дни мернах много як микс на Ванча пред Александър Невски - само кючеци! И много добре ги изпя.

После пък даваха някакъв репортаж от Лондон, покачи Стояна на някакво възвишение да се екзалтира пред хората :D :D

Сподели в други сайтове

Е, не смятам, че Галена я "мачкат", просто тази година не направи хубава и категорична песен. Може догодина да се отчете!

Ето това е страхотно!

Мачкат я,мачкат.Преди бяха Андрю и Преслава,а сега само втората.Е,предвид факта,че й Галс искаше да пробие на Балканите сигурно си къса косите,че англоезичните бози на Андра стават все по-успешни. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

-А., коментирай че след месец Преси прави 15 години на сцена, а вълнува наравно с младите тийн сензации. ГИК след толкова време на сцена, отдавна бяха зад борда. :3fdb8960598fa63e:

Ами Преслава стана звезда на 20 за разлика от другите и лесно се адаптира. Не можем да кажем същото за ГИК. В един момент почнаха да обръщат много внимание на визията и тя взе, че се промени коренно - евала за което. И най-важното при нея е, че винаги е била комерсиална, но си остана вярна на чалгата. Когато във всяка втора песен се рапираше тя не го правеше. Според мен още дълго време ще мачка.

Сподели в други сайтове

Съсипан звучиш ти, раздавайки малкото епитети, които владееш, разбира се - не на място.

Личи си на кой му пука, обаче, кой ка изглежда във форума, дали се излага, кой кого победил и т.н. Очевидно живееш за форума и позицията си тук! Е, тя от днес ще бъде сериозно разклатена, тъй като не знаеш изобщо с кого си имаш работа!

:roll1: :roll1: :roll1:

Ти си противоречиш в две поредни изречения дори. :hahaha:

Прочети пак последните 2-3 поста на Стела към теб и пий един Ксанакс най-добре.

Откачалка!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...