Jump to content

Препоръчани коментари

Тази песен ще я запомня с това, че винаги чувах: Хааайде, ПЕН да ме излъжеш - имам нужда. :3fdb8960598fa63e:

Диагноза: Невропатия на слухов нерв.

Предписвам: Кални бани и култивиране на походка с въртеливи движения на ханша.

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Галена е пуснала снимка със статуетка от наградите. Андреа също. Какво спечелиха?

Галена е пуснала снимка със статуетка от наградите. Андреа също. Какво спечелиха?

Бездарници на годината :3fdb8960598fa63e:

Галена спечели "Кралица на Балканите". Андреа взе приза "Най-големи бузи на Балканите".

Бездарници на годината :3fdb8960598fa63e:

А Преслава с утешителна награда - ехидница на годината. :3fdb8960598fa63e:

Галена спечели "Кралица на Балканите". Андреа взе приза "Най-големи бузи на Балканите".

Тц,точно Андреа спечели "Най-добър балкански артист" :girl_witch:

Тц,точно Андреа спечели "Най-добър балкански артист" :girl_witch:

Смядовица какво взе?

"Ако ти си тук, то за мене други няма - ако няма те, всяка друга за замяна ще поискам аз да престане да боли!" - Слънце в Риби

"Питаш как ли съм щом където и да ходя с други виждам се и не мога да се боря да им кажа "не"" - Марс в Близнаци

"Ако те има, други да не чувам, няма ли те - ей така ще се лекувам" - Луна във Водолей

Преслава, Галин и Галена са класи над останалите, срещу тях да тичат - пак няма да ги стигнат!

"Ако ти си тук, то за мене други няма - ако няма те, всяка друга за замяна ще поискам аз да престане да боли!" - Слънце в Риби

"Питаш как ли съм щом където и да ходя с други виждам се и не мога да се боря да им кажа "не"" - Марс в Близнаци

"Ако те има, други да не чувам, няма ли те - ей така ще се лекувам" - Луна във Водолей

Преслава, Галин и Галена са класи над останалите, срещу тях да тичат - пак няма да ги стигнат!

Преслава и Галин са класи над останалите, срещу тях да тичат - пак няма да ги стигнат!

Абсолютно! Топа на чалгата

Трендинга ще вземе да прегрее с всичките Пайнерски песни-претенденти за първото място, изстреляни една след друга. :1000 (29):

Най добър български артист

Еми, супер, доволни сме, ние не претендираме за повече. ;)

Абсолютно! Топа на чалгата

Топа, ама тази година Галена вече има статуетка, а Преси не...Плачем ли? :3fdb8960598fa63e:

Еми, супер, доволни сме, ние не претендираме за повече. ;)

Между другото в тази класация пише ли колко гледания прави "Докрай" седмично?

Топа, ама тази година Галена вече има статуетка, а Преси не...Плачем ли? :3fdb8960598fa63e:

Тази година Преси има клип с 10млн, а Галче не. Прехапваме ли джуки? :3fdb8960598fa63e:

Галин пусна хит. Изнервяме ли се, че гледанията на Феноменален рязко ще спаднат? :3fdb8960598fa63e:

Емануела е в Брадъра и утре пуска нова песен.

Кой въобще се вълнува от Галена? Изгорена е с любов. :3fdb8960598fa63e:

Между другото в тази класация пише ли колко гледания прави "Докрай" седмично?

Не. Има инфо само за ТОП 300, а тя не влиза в тях.

Как си обясняваш факта, че "Излъжи ме" е над всички нейни ретро песни?

Тази година Преси има клип с 10млн, а Галче не. Прехапваме ли джуки? :3fdb8960598fa63e:

Галин пусна хит. Изнервяме ли се, че гледанията на Феноменален рязко ще спаднат? :3fdb8960598fa63e:

А ти си смешен. :3fdb8960598fa63e:

Зададох ти 1 въпрос и понеже няма какво да кажеш ми задаваш няколко... Колко си безсилен само. Изобщо няма смисъл да ти отговарям, нямам интерес. Жалко, че си загуби времето.

Не. Има инфо само за ТОП 300, а тя не влиза в тях.

Как си обясняваш факта, че "Излъжи ме" е над всички нейни ретро песни?

Никак не си го обяснявам. Много ми е противна тая песен,не знам и дали изобщо е била някакъв хит,тогава не слушах чалга.Очаквах Докрай също да е в класацията,все пак има над милион за година и нещо.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...