Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Цецо ви пее ''Водка с утеха''.

Недей , че нещо мълчание стана и се правят ,че не го видяха и чуха.

Те всички са кич, само как позират... Не знам, нещо не ме кефи тази посока, в която е тръгнала. Изглежда много яко, но с всички тези дрехи, Instagram... Разбирам, че цял свят го прави и като гледам пък най-младите, но ми изглежда изкуствено.

Тя е единствената адекватна на днешната ситуация звезда от БГ.

Малко само да се погрижи за пеенето си.

Тази година Галена е повече Инстаграм инфлуенсър отколкото певица. :1000 (29):

Евала на тези, за които музиката все още е на първо място!

До довечера прави 7млн.

Ужасно неприятна е тази Галена. Не стига, че не може да пее, а с пустата амбиция се бута навсякъде.

Да не говорим за гнусната ѝ пропаганда на ужасни цигари. При все. че масово ползващите инстаграм и последователи са хора в подрастваща възраст и много лесно могат да бъдат повлияни. Все едно няма достатъчно пари да си плаща комплексарските клипове. И всичкото това при все че е майка на 2 деца. Потрес.

По-големи наглеци от KT International едва ли има. В последните пикови времена на телевизията си рекламираха боклуците там, а сега минаха в Instagram защото не могат да ги регулират. За съжаление освен Галена, доста български личности също се продадоха. Случвало ми се да виждам 5 поста за цигарите им в един ден. Нищо чудно че сме страната с най-много пушачи в ЕС.

По-големи наглеци от KT International едва ли има. В последните пикови времена на телевизията си рекламираха боклуците там, а сега минаха в Instagram защото не могат да ги регулират. За съжаление освен Галена, доста български личности също се продадоха. Случвало ми се да виждам 5 поста за цигари им в един ден. Нищо чудно че сме страната с най-много пушачи в ЕС.

И разбира се паметта ти е за пореден път учтиво къса коя първа си продаде гъза да рекламира цигари, че даже и песен има записана по тоя повод. Пий си хапчетата драги, склероза на твойта възраст не е много хубаво да имаш.

Аз мисля, че сме в топ 3, а гърците са първи. Иначе Килата беше искрен по темата в едно интервю с Маги Джанаварова и говори доста умни неща.

Моето лично решение е такива "личности" да ги отследвам отвсякъде и да ги коментирам колко лош пример са. Парите не са всичко все пак.

И разбира се паметта ти е за пореден път учтиво къса коя първа си продаде гъза да рекламира цигари, че даже и песен има записана по тоя повод. Пий си хапчетата драги, склероза на твойта възраст не е много хубаво да имаш.

Минали са почти 10 години. Било каквото било. Важното е че не е повторила грешката си. Когато се върне към активното рекламиране на цигари, тогава се обаждай, въпреки че едва ли би го направила повече.

В тази реклама на цигари, Галена е в напреднала бременност. Още от онези времена дава лош пример.

В тази реклама на цигари, Галена е в напреднала бременност. Още от онези времена дава лош пример.

Такива амбициозни момичета от малките градове винаги са били много опасни. Както за себе си, така и за останалите.

От друга страна и те имат причина да го правят. Като се е повъртяла в София как да се върне в селото си. Крива работа :1000 (21):

И тогава и сега е имала достатъчно и предостатъчно пари за да финансира проектите си, без нуждата да рекламира тези шитни.

Пак ли Галена бе? :3fdb8960598fa63e: Ей, значи не се спирате, дори и когато ни няма.

Дневни гледания за вчера на някои от песните, които са тема на обсъждане в Рама:

Ц. Янева и Денис - Грешка беше: 123K

Джулия и Денис - Оп, оп: 114К

Преслава - Да гори в любов: 103K

Яница - Въртележката: 65К

Тони Стараро & Галена - Шефката: 62К

Деси Слава - Много съм добра: 58К

Емануела и Джордан - Купих ти сърце: 33К

Алисия и Константин - Любов ли е: 30К

Емилия и Емрах: 28K

Kамелия - Името ти: 23К

Преслава - Обратно в играта: 18К

Райна - Една на милион: 15К

Анелия - Зоопарк: 15К

Преслава - Не се изтриваш: 12К

Галена - Moro Mou: 10K

Обратно в играта прави повече дневни гледания от Зоопарк? :3fdb8960598fa63e:

"Любимата" ти песен прави двойно повече от "Купих ти сърце". Втората се опитваше да я пробуташ за хита на лятото. :3fdb8960598fa63e:

Тук още малко ще изкарат Галена за виновна, че голяма част от нацията пуши цигари. Определено чалгата не ви влияе добре.

"Любимата" ти песен прави двойно повече от "Купих ти сърце". Втората се опитваше да я пробуташ за хита на лятото. :3fdb8960598fa63e:

kn0Urhm.png

SRtFjLd.png

Нямам причини да се утешавам. Браво на Мелето че е добавил опция за дневни гледания в Popnable. Доста полезно.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...