Jump to content

Препоръчани коментари

Песента на Ивана която преживява истински ренесанс по клубовете в Македония! Цяло лято гърмеше по два пъти на вечер наред с Не сме безгрешни, но напоследък виждам, че и доста по-младите си я пускат на телефоните, а и от коли я чувах. :1000 (19):

Любимата ми песен на Ивана и то не толкова защото музиката е нещо уникално - сръбски кавър, но тогава родителите най-вече и семействата ни, пък и ние бяхме малки и като се събирахме на маса, естествено това се слушаше.... Любима ми остава точно, защото и по нея имам страшна носталгия и спомени, а и си беше супер хит, де. Ивана тогава просто си беше върхът! Песни като "Губя те бавно", "Крепост", "Присъда", "Не сме безгрешни" макар и без клип също бяха нещо уникално. А от Азис всички се страхувахме тогава, май беше на клипът "Обичам те" в една вода..... ха ха ха :1000 (29): Аз харесвах само дуетите му до 2005-2006 някъде. С Глория, Деси Слава, Устата. То с кого ли нямаше песни и той тогава.

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Аз прослушах с Горещо, едно гадже ме зарибяваше. А по Планета видях Божествен знак на Екстрата, а по Веселина чух Перла на Боева :D Директно си минах на кючеци :D :D

Аз не слушах толкова преди това, но имаше и други песни които знаех като на Рени - "Влюбих се опасно", "Спомен" Мария, "Пак си жива" - Мая и Магапаса и още сигурно много.... ама вече лятото като чух тая песен и край - минах на чалга вълна! :D После пък като луднах по "Губя те бавно", а на Райна като бях чул "Хиляди жени" и ми стана и тя някаква тотална любимка! Иначе винаги преди да се "появи" Преслава с албума "Дяволско ИЗЧАДИЕ" :1000 (29): Глория, Анелия, Райна са ми били на кантар.

Сериозно? Не знаех, че Ивана е популярна в Македония. Интересно дали на това се дължи скока в гледанията последната половин-една година.

Ами не е много, но в последните 2-3 години по "balkan party"(както обичат да ги наричат) здраво гърмят Къв си ти бе и Нещо нетипично, а шампанското е масово неизвестна покрай голямата популярност на оригинала на Индира. Чалгата е била много популярна тук до 2006/7 да речем и най много се знаят песните на Анелия, Гергана,Азис и Малина след това Преслава, Емилия и Камелия. За всичките години общо взето най-известни чалгари в Македония са Анелия и Азис.

Аз не слушах толкова преди това, но имаше и други песни които знаех като на Рени - "Влюбих се опасно", "Спомен" Мария, "Пак си жива" - Мая и Магапаса и още сигурно много.... ама вече лятото като чух тая песен и край - минах на чалга вълна! :D После пък като луднах по "Губя те бавно", а на Райна като бях чул "Хиляди жени" и ми стана и тя някаква тотална любимка! Иначе винаги преди да се "появи" Преслава с албума "Дяволско ИЗЧАДИЕ" :1000 (29): Глория, Анелия, Райна са ми били на кантар.

Аз знаех преди това Весела, Кати - бяха хит в даскалото, също Кама. Иначе като малък се кефех на Дачева, 100 Мерцедеса, Пирамиди, фараони, Луна, после в началните класове не ми беше интересна тая музика и я преоткрих чак в гимназията :D Знаех Погледни ме в очите, но не ме впечатляваще.

Песента на Ивана която преживява истински ренесанс по клубовете в Македония! Цяло лято гърмеше по два пъти на вечер наред с Не сме безгрешни, но напоследък виждам, че и доста по-младите си я пускат на телефоните, а и от коли я чувах. :1000 (19):

Разкош! Време е лелча да преживее своя ренесанс и в нашите дискотеки и да се спре с тия детски песньовки за малоумни "Луда по тебе" и "Две сърца"! :3fdb8960598fa63e:

Аз знаех преди това Весела, Кати - бяха хит в даскалото, също Кама. Иначе като малък се кефех на Дачева, 100 Мерцедеса, Пирамиди, фараони, Луна, после в началните класове не ми беше интересна тая музика и я преоткрих чак в гимназията :D Знаех Погледни ме в очите, но не ме впечатляваще.

А, тях и аз ги знаех. Пеперудите, Увол-увол-нение (май беше), Камелия естествено, Мерцедесите на Цветелина, Дачева.... За Кати още тогава майка ми се шегуваше и казваше "о, моята любимка.... кой я пусна да става певица и нея" :1000 (29): Сега и една нейна песен да пусна и се започват гаврите по неин адрес или директно се маха, че не може да слуша. :1000 (29): Кати си беше супер на времето, само гласчето.... но хитовете никой не отрича.

А, тях и аз ги знаех. Пеперудите, Увол-увол-нение (май беше), Камелия естествено, Мерцедесите на Цветелина, Дачева.... За Кати още тогава майка ми се шегуваше и казваше "о, моята любимка.... кой я пусна да става певица и нея" :1000 (29): Сега и една нейна песен да пусна и се започват гаврите по неин адрес или директно се маха, че не може да слуша. :1000 (29): Кати си беше супер на времето, само гласчето.... но хитовете никой не отрича.

В моя клас масово нейният лик красеше бележници и в голямото междучасие ходеха до блока й за автографи. Аз веднъж отидох с тях и отвори по хавлия, черпи ни бонбони и ни попя на стълбището :D :D :D

Пишман краварката Тотя е качила стори в инстаграм от снощи. Била е във Варна и е пяла на Деса-Две сърца

Ехааа, гледам сторита, клипчета и в момента става ясно как 2 певици, които масово бяха отписвани тук, а именно Преслава и Камелия направо разбиват и то по начина, по който го правеха в златнте си години. Просто е голям кеф да слушаш как публиката се дере да пее на "Да гори в любов" и "Името ти". Това завръщане на Петя смаза, аз не очаквах такова нещо чак. Участията й в момента трябва да бъдат броени за турне, има толкова хора, че общо взето освен стоиш прав. гледаш и пееш... Камелия пък така ми се иска да я вида на концерта, би ги убила. Ето така се прави, с харизма и як хит! Евала и на двете!

Ехааа, гледам сторита, клипчета и в момента става ясно как 2 певици, които масово бяха отписвани тук, а именно Преслава и Камелия направо разбиват и то по начина, по който го правеха в златнте си години. Просто е голям кеф да слушаш как публиката се дере да пее на "Да гори в любов" и "Името ти". Това завръщане на Петя смаза, аз не очаквах такова нещо чак. Участията й в момента трябва да бъдат броени за турне, има толкова хора, че общо взето освен стоиш прав. гледаш и пееш... Камелия пък така ми се иска да я вида на концерта, би ги убила. Ето така се прави, с харизма и як хит! Евала и на двете!

Абсолютно е така. Камелия мачка така, както не е правила от години насам. Слага в малкия си джоб хитмейкърките Анелия и Емануела, даже ми е смешно изобщо да ги сравнявам.

Преслава е крачка назад заради плейбека, надявам се да й разредят участията и да са повече на живо. Едно вдигане на хонорара, максимум 2 участия в седмицата, още хитове и концерт, така ги виждам нещата за нея. Дано не се върне в удобната позиция на много участия, много плейбек и песни на конвейр.

П.П. Тази година обаче най-масовият хит в българската музика няма да е в чалгата. "Чужди усмивки" за моя изненада още не е писнала. Дано изненадат чалгарките в следващите 2 месеца.

Преслава е крачка назад заради плейбека, надявам се да й разредят участията и да са повече на живо. Едно вдигане на хонорара, максимум 2 участия в седмицата, още хитове и концерт, така ги виждам нещата за нея.

Мда, ама надали така виждат нещата у Димитровград. 2 участия на седмица за Преса и фалита са го обявили още преди грандиозното и завръщане на концерта в Армеец. Още повече тоя интерес към Преса е моментен, точно след 1 месец (ако и толкоз) тоя фурор няма да го има, щото вече ще повтаря и потретва местата, където "пее".

Така е, всъщност всички големи в музиката го правят, но не заради бременност, а защото в дългосрочен план носи повече успех, дори и чисто като бизнес ако го приемем. Само че тук са малко изпълнителите, които публиката истински обича. Максимално да са 10, които наистина вдигат публиката и имат набор от песни, които да са хитове. Тоест ако тези 10 се отдръпнат за почивка от няколко месеца няма кой да заеме нишата. Пък и в България си е ден за ден максимата. И като добавим, че само в София чалготеките са пълни до дупка и са много, наистина най-вроятно ще се стигне до миналото положение на пренасищане от някои имена. Е, разбира се ако реди хит след хит като последните 3 парчета... Дано и тя да е разбрала, че не трябва да пуска често. Анелия и Емануела аз не ги вземам насериозно с това бълване, ужасно досадно е дори и да имат хитове.

Снощи хлапетата над нас вдигнаха кОпоМ, като почнаха откъм 14 ч, а към 21 минаха на чалга - ретро и балканско, а единствената нова песен, която надуха къмто 23 ч., бе Името ти. Доста се изненадах. Дори Мамасита не прозвуча :(

"Името ти" си остава най-яката песен за сезона, нормално е да предизвиква интерес. Дано Камс да не се бави много за следващата. Когато има успешни песни пуска следващите по-бързо, по мои наблюдения.

Алисия снощи пръсна Порте, толкова пълна не съм я виждал дискотеката. И абсолютно всичко си изпя на живо

ТОНИ ДАЧЕВА в Папараци. :Vishenka_05:

Ама какво разправяш ? Гост ли ще е ? Ще се гледа!

Ама какво разправяш ? Гост ли ще е ? Ще се гледа!

Да, ще говори за болестите.

Алисия снощи пръсна Порте, толкова пълна не съм я виждал дискотеката. И абсолютно всичко си изпя на живо
Колко сте наивни само...

Естествено, че не пее на живо. Студийният запис си върви и тя го надвиква отдолу на ключови места. Така и баба знае. Разбира се, пак е по-добре от категоричния плейбек на Преса!

Колко сте наивни само...

Естествено, че не пее на живо. Студийният запис си върви и тя го надвиква отдолу на ключови места. Така и баба знае. Разбира се, пак е по-добре от категоричния плейбек на Преса!

Можеш да си пуснеш клипчета от снощи, няма надвиквания на ключови места. Всичко си пее
Много нейни любими песни имам. "Като птица без подслон" е една от тях.

Янева, понякога имам чувството, че аз пиша от твоя профил. Почти нямаме разминаваме в любими песни и то на различни изпълнители, започвайки разбира се от лелка, която все още никой не може да мине и в моята лична класация. Само неприязънта ти към Ема не споделям. :1000 (19): :1000 (29):

Можеш да си пуснеш клипчета от снощи, няма надвиквания на ключови места. Всичко си пее
Била съм на достатъчно нейни изяви, не ми обяснявай ти на мен! Дори не е презаписала "Палиш ме" и си пее с плейбека от 2004 година, като импровизира на припева и изменя леко мелодията, но записът се чува отдолу.

Янева, понякога имам чувството, че аз пиша от твоя профил. Почти нямаме разминаваме в любими песни и то на различни изпълнители, започвайки разбира се от лелка, която все още никой не може да мине и в моята лична класация. Само неприязънта ти към Ема не споделям. :1000 (19): :1000 (29):
Да, доста допирни точки имаме - особено при мадам Калуд от китното градче Айтос. :3fdb8960598fa63e:

Радвам се, че няма нужда да обяснявам, какво беше на Преса в Мегами. Опашка, фул, супер прием и плейбек. Да гори в любов категорично има потенциала да е чалга хита на годината. Едва ли ще излезе по-силна песен, която да гръмне така. Теориите на SG за уреден хит са пълни глупости и го съветвам да спре да ги повтаря, защото звучи смешно. Не знам, какво му става и защо е решил да хапе Преслава.

Тя просто изживява ренесанс в кариерата. И това е от Пада звезда насам.

Съгласен съм със Сиса, че след още една такава пауза, може да направи и самостоятелен концерт.

Радвам се, че няма нужда да обяснявам, какво беше на Преса в Мегами. Опашка, фул, супер прием и плейбек. Да гори в любов категорично има потенциала да е чалга хита на годината. Едва ли ще излезе по-силна песен, която да гръмне така. Теориите на SG за уреден хит са пълни глупости и го съветвам да спре да ги повтаря, защото звучи смешно. Не знам, какво му става и защо е решил да хапе Преслава.

Тя просто изживява ренесанс в кариерата. И това е от Пада звезда насам.

Съгласен съм със Сиса, че след още една такава пауза, може да направи и самостоятелен концерт.

Само аз ли забелязвам използването на пълния оксиморон или те Преса фенс са си свикнали така и да не му обръщам внимание?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...