Jump to content

17 години Планета ТВ

Препоръчани коментари

Ако пее правилните песни.

Според мен, всеки път пее песните, които трябва. Това, че не е изпяла Пепеляшка или Кукла на конци,примерно, на мен не ми е проблем, защото на голям самостоятелен ще изпее старите.

Дори все ми е тая, дали ще участва на сборката на Пайнер...предпочитам самостоятелните й...

Сподели в други сайтове

Според мен, всеки път пее песните, които трябва. Това, че не е изпяла Пепеляшка или Кукла на конци,примерно, на мен не ми е проблем, защото на голям самостоятелен ще изпее старите.

Дори все ми е тая, дали ще участва на сборката на Пайнер, всъщност.

Просто е хубаво да вдигне народа, защото го може. Ако има стара песен, знаеш кой тип вдигат хората.

А от новите каквото и да изпее, на мен си ми харесват, но колко се знаят масово... Знаеш какъв е електоратът по сборките.

И е пяла песни, които трябва - "Убиваш на място", "Кралица" са пример за това.

Когато е пяла правилните - като например на 2 години HD и 10 години Планета, приемите са топ.

Песни като "Ненаситна" в комбинация с нещо старо и хитово ѝ докарваха бисове, просто повечето тя не си ги дочакваше.

Сподели в други сайтове

Просто е хубаво да вдигне народа, защото го може. Ако има стара песен, знаеш кой тип вдигат хората.

А от новите каквото и да изпее, на мен си ми харесват, но колко се знаят масово... Знаеш какъв е електоратът по сборките.

И е пяла песни, които трябва - "Убиваш на място", "Кралица" са пример за това.

Когато е пяла правилните - като например на 2 години HD и 10 години Планета, приемите са топ.

Песни като "Ненаситна" в комбинация с нещо старо и хитово ѝ докарваха бисове, просто повечето тя не си ги дочакваше.

които не трябва* :ДД

Сподели в други сайтове

Харесвам Валя, но последната й песен е една от най-слабите в кариерата й.

Тя когато трябваше да участва, като пускаше "Все си ти", "Как ли да те моля" и "Наранявай" - не я поканиха, за тази година съвсем няма шанс.

Тази анкета във ФБ се съмнявам да я гледат. Пак ще си набутат обичайните заподозрени, като Трио Сопрано, нищо че са на дъното по гласове.

Сподели в други сайтове

Все още? :1000 (29): Сякаш някога ще я получи. :3fdb8960598fa63e:

Прав си, но все пак нали тая година има някаква измислена анкета , а както гледам там Валя ги има гласовете за участие на концерта!

Сподели в други сайтове

Тя когато трябваше да участва, като пускаше "Все си ти", "Как ли да те моля" и "Наранявай" - не я поканиха, за тази година съвсем няма шанс.

Тази анкета във ФБ се съмнявам да я гледат. Пак ще си набутат обичайните заподозрени, като Трио Сопрано, нищо че са на дъното по гласове.

Трио Сопрано май имат фенове само в този форум... В интерес на истината нито те, нито Валя имат място на концерта.

Сподели в други сайтове

Да последната и песен е слаба и очаквах да има най-много 150к гледания , но към момента клони към 220к

Сподели в други сайтове

Трио Сопрано май имат фенове само в този форум... В интерес на истината нито те, нито Валя имат място на концерта.

Е айде сега как Валя да няма място там , нали ще се пеят актуалните песни и емблематичните , а нима Валя няма еблематични? Веднага ти давам пример: “Ще горя” или “Минало си ти за мене” и от по новите “Вси си ти” или “Как ли да те моля” , може и “Наранявай” , която също се хареса от публиката!

Сподели в други сайтове

Е айде сега как Валя да няма място там , нали ще се пеят актуалните песни и емблематичните , а нима Валя няма еблематични? Веднага ти давам пример: “Ще горя” или “Минало си ти за мене” и от по новите “Вси си ти” или “Как ли да те моля” , може и “Наранявай” , която също се хареса от публиката!

Ако пее от старите си песни може, но новите не ми харесват. Не са толкова големи хитове все пак. А няма как да пее само стари. Изброените от теб от новите нямат нищо общо с "Ще горя" и "Минало си ти за мен". Щом си пишеш с нея я посъветвай за следваща песен да заложи на нещо такова, няма да сгреши.

Сподели в други сайтове

Ако пее от старите си песни може, но новите не ми харесват. Не са толкова големи хитове все пак. А няма как да пее само стари. Изброените от теб от новите нямат нищо общо с "Ще горя" и "Минало си ти за мен". Щом си пишеш с нея я посъветвай за следваща песен да заложи на нещо такова, няма да сгреши.

Тя иска , но се опитва да влезе в дискотеките с песни като последната “Искам да ме искаш” , защото гледа ,че там се търсят такива, но иначе Декември ще пусне много хубава песен с умерено темпо по нейна музика и текст на Стефка Ангелова.

Сподели в други сайтове

Тя иска , но се опитва да влезе в дискотеките с песни като последната “Искам да ме искаш” , защото гледа ,че там се търсят такива, но иначе Декември ще пусне много хубава песен с умерено темпо по нейна музика и текст на Стефка Ангелова.

Опитва се, но не се получи особено добре. С нещо като "Ще горя" защо да не може да влезе в дискотеките?

Сподели в други сайтове

Опитва се, но не се получи особено добре. С нещо като "Ще горя" защо да не може да влезе в дискотеките?

Едва ли диджейте ще я отразят с качествена песен , те винаги гледат по ритмичното , а и самото име играе роля!

Сподели в други сайтове

Разгледай ето този канал в тубата (техния) https://www.youtube.com/channel/UC3TCWTY0DR...gVaTjiZw/videos , отбележи си на коя партия откриват конгреси и може да проведем дискусия на тема как не е важна цифрата фенове, а кой точно ти е фен. Както и да е, дори със стабилен партиен гръб, момите са талантливи и предлагат нещо различно на родната сцена.

Сподели в други сайтове

Крадени гръцки песни едва ли ще й дадат да пее, трябва нов репертоар да трупа.

Сподели в други сайтове

Крадени гръцки песни едва ли ще й дадат да пее, трябва нов репертоар да трупа.

Какво имаш предвид под крадени? Нима другите нямат кавъри , а и всичко си е заплатено интересувайте се първо , не пишете празни приказки. Крадени били .... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Какво имаш предвид под крадени? Нима другите нямат кавъри , а и всичко си е заплатено интересувайте се първо , не пишете празни приказки. Крадени били .... :gun_bandana:

Е, крадени са. По времето, когато станаха хитове, не се плащаха права. Платени кавъри са й Чуждо тяло, Как ли да те моля. Те и на Анелия крадените от едно време ги режат от концерти. Валя няма нужда да пее, че после да не бъде излъчена, не мислиш ли?

Сподели в други сайтове

Е, крадени са. По времето, когато станаха хитове, не се плащаха права. Платени кавъри са й Чуждо тяло, Как ли да те моля. Те и на Анелия крадените от едно време ги режат от концерти. Валя няма нужда да пее, че после да не бъде излъчена, не мислиш ли?

Мисля , че Валя има място там повече от някои певици и винаги е била пренебрегната не мислиш ли?

Сподели в други сайтове

Мисля , че Валя има място там повече от някои певици и винаги е била пренебрегната не мислиш ли?

Разбира се, но кофти, че точно тая година пусна боза. В никакъв случай да не я пее, ако я поканят. Иначе ме кефи песента.

Сподели в други сайтове

Разбира се, но кофти, че точно тая година пусна боза. В никакъв случай да не я пее, ако я поканят. Иначе ме кефи песента.

Да наистина песента се оказа боза , а в началото ми харесваше и мислех,че ще се забележи, но не стана. Само може да стоим и гледаме какво ще стане!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...