Jump to content


Online: Сузанита - BYE, BITCH


Препоръчани коментари

Две седмици вече нищо не излиза, освен някаква чекия от канала на Силвър. И накрая тая.

 

Не е лоша песента, текста е адски смислен, направо... убиец. 5 поета са го мисли две години.

 

Клипа го хвалеше, а си е нито прост, нито пък кой знае колко мащабен - нормален клип с нормален бюджет. Каквото го хвалеше, руския режисьор, не знам си какво...

 

Че те в русия са си като нас - дупки, евтини клипове, проститутки, правещи се на певици... като е руснак и какво, те ралзлика с нашите нямат. Само мащаба е по-голям, смисъл - курвите са още повече. Тука обаче им викат плеймейтки.

 

Сузанитка не я разбрах фенка на Адриана ли е, какво...?

Егати приликата с Адриана от "Панамера" , 1:1 ама...

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

В Русия били, като нас :1000 (29):

 

Недей се излага така, че там има такива клипове, каквито тука още ги сънуват. Не напразно гш крадат наще яко. Голяма смешка обади.

 

 

 

Песента не е зле, но Суза е мега тъпа вече... изтърка се.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ти да виждаш руското режисьорче да е направило нещо невиждано? Обикновени филтъри, даже банални, постна работа с някакви ефекти , иначе заснемането не е лошо, но не и "ехе-ехе".

 

В Русия има добра продукция и въобще не съм казал нещо смешно. И тук я имаме, клиповете на Гери-Никол какво са, примерно, или повечето на Галена? И там имат десетина имена с хубави клипове, остатъка е травестити на плейбек, имам поглед в/у шоубизнеса им , половината им клипове са на ниво diapason/hit както нашите. Масово травестити и проститутки се мъчат да стават известни и да се лепят на руски олигарси, както е и тук с нашите плеймейтки и бизнесмени. Разликата е в мащаба.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И там имат десетина имена с хубави клипове, остатъка е травестити на плейбек, имам поглед в/у шоубизнеса им , половината им клипове са на ниво diapason/hit както нашите. Масово травестити и проститутки се мъчат да стават известни и да се лепят на руски олигарси, както е и тук с нашите плеймейтки и бизнесмени. Разликата е в мащаба.

 

Не те разбирам теб - тук говориш за травестити и проститутки в кофти смисъл, в другата тема се изцепваш, че травеститоподобната Мая от магналски произход, която между другото отиде в Америка да заработва като компаньонка, е привлекателна и готина жена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Писна ми от тая Суза. Беше ми интересна в началото, сега не я понасям. То бива вулгарност в това семейство, ама не се трае вече! И едно и също. Не надмина Луцифер и Буда ни веднъж.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...