Cally-Pressyfan' Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 грешка Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Супер яката песен, браво! Не съм я спрял. И натиснах лайк без да коментирам под клипа - част съм от голямата "Стораро манипулация" очевидно. Показателно за Емилия че тя е поканена за дебютния сингъл на момъка, а не някоя от всичките дето им търкаха креватите заедно и по отделно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Доста добро парче, чак съм изненадан, че ми хареса. Очаквах Емрах като изпълнител да бие на Фики, но за момента ми е доста по-симпатичен. Емилия също е супер, но за нея не е изненада. А клипът дето уж се води евтин хич не е лош, на фона на почти всичко, което излиза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Проектът определено свърши предназначението, за което е създаден - скандализира А малкият звучи в пъти по-добре от брат си! Тежко му на Галинката .. двама братя има да бори вече П.С. Песента е МЕГА ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Я, Христо Могилански ... Грозноват момък, но поне като му преправят гласа е доста по-слушаем от брат си. Ще го чуем наживо как звучи. Емилия пее супер и песента иначе е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Шакира на 41 и Малума на 24, а има още много примери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тежко му на Галинката .. двама братя има да бори вече П.С. Песента е МЕГА ХИТ! Сигурно в момента точи ножа, с който да отреже вените си :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Припева жестоко зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Сигурно в момента точи ножа, с който да отреже вените си :1000 (29): Най-добре това да направи за себе си, няма смисъл да се пъне и мъчи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Оригинал ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Оригинал ? Води се авторска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Пашев е тотално изчерпан. Каква е тази претоплена манджа, приличаща на 100 други. Да не говорим, че е като по-бавна версия на “Дразни ме” на Кама. Пък и същия текст с тези затапки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Пашев е тотално изчерпан. Каква е тази претоплена манджа, приличаща на 100 други. Да не говорим, че е като по-бавна версия на “Дразни ме” на Кама. Пък и същия текст с тези затапки. Какво общо има с "Дразни ме"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Какво общо има с "Дразни ме"? Припева е 1:1, само че в по-бавно темпо. Пееш си текста на Кама без проблем. Затова чалгата ще е винаги на дъното, защото всичко се прави по-калъп. Но такива са ни певиците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Припева е 1:1, само че в по-бавно темпо. Пееш си текста на Кама без проблем. Затова чалгата ще е винаги на дъното, защото всичко се прави по-калъп. Но такива са ни певиците. Аз не намирам прилика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Грабна ме от първо слушане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Отврат честно казано, че ни бяха малко Стораровците. Кой още чакаме да почва кариера от клана - Стораровица? На безкракия жената? Трио от някви братчеди или братчетки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 За 6 часа и половина, парчето е регистрирало 17 000 гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аман от тези мангалски вокали, какво, няма инструменти ли в студиото си въпросният композитор? Боза и то слушана вече. Емилия да се стяга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Става парчето бе. Пак сте недоволни, а след 2 дни ще го пръскате. Не е лошо на фона на всичко друго. Има пеене в песента, някаква мелодия. Какво повече. Емилия Няма година без голям хит, но да през 2-3 песни го нацелва. Какво като имат разлика. Ами Роксана като пя със Синан :1000 (29): Някои деца направиха от млади агънца :1000 (29): Кво толкова един дует ся :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ема не спира да ме разочарова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Какво й става на Емилия?! Нищо не ѝ става. Винаги е била долна интересчийка и продажница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Шакира на 41 и Малума на 24, а има още много примери. Не ми сравнявай балсамираната мумия Емилия с Шакира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аман от тези мангалски вокали, какво, няма инструменти ли в студиото си въпросният композитор? Боза и то слушана вече. Емилия да се стяга. Вокалите точно много ми допадат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 306к за 24 часа - Рекорд за Емилия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.