Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Спам. Йей. Май ми е време за фен клуб, не било лошо някой да върви по теб ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Йей. Май ми е време за фен клуб, не било лошо някой да върви по теб ... Още спам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 10 те най горещи българи за 2018 година те па едни мъже https://www.10te.bg/obshtestvo/10-te-naj-go...za-2018-godina/ „Любим актьор в риалити сериал“ Това ме впечатли, честно казано. Дали е възможно да измислят по-голям оксиморон? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Поздрав за Митко Димитров Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Забравил си я да я рипортнеш за спам. И продължава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 + коментарите на Стела и ЛелятиАн от Скандалите. Спри се бе, досадо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Спри се бе, досадо Още спам + обида. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много як ремикс на любимо парче! След като форумният ми мъж-Амброжката не влиза тук ми е много скучно.Добре,че е Симеонова. : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Сенужката сега на какъв се прави? Не стига, че най-големият спамер оспамва темата "Работа за потребителите" със "сигнали", сега пък копира 1:1 напускането на Янева с молбите за заключване на теми. Цялото му пребиваване във форума е такова - фалш и жалки опити за копиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Сенужката сега на какъв се прави? Не стига, че най-големият спамер оспамва темата "Работа за потребителите" със "сигнали", сега пък копира 1:1 напускането на Янева с молбите за заключване на теми. Цялото му пребиваване във форума е такова - фалш и жалки опити за копиране. Кво ти пука, прав му път. Пак ша дофтаса понякое време. Чукваме ли 2 милиона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Кво ти пука, прав му път. Пак ша дофтаса понякое време. Чукваме ли 2 милиона? Той даже не е напуснал, даде ми минус за коментара. :1000 (29): Тази е брутална кралица, не мога да си избия шантавата песен от главата! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Днес е починал Стивън Хокинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Чукваме ли 2 милиона? Мега яка! Мисля че ще спечели зрителският вот, но журито ще я убие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Той даже не е напуснал, даде ми минус за коментара. :1000 (29): Тази е брутална кралица, не мога да си избия шантавата песен от главата! :1000 (33): И аз! Чак нимоа повече. Просто нимоа. Всимъсъл непомня откога конкретна песен да ме е обсебвала толкоз, сигурно години. Мега яка! Мисля че ще спечели зрителският вот, но журито ще я убие. Мисля, че ша спечели убедително и със журито. Зрителския вот като гледам, вече е неин, никоя друга песен не е завъртяла толкоз брояча, а излезе преди броени дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На мен морал тръгнали да ми четат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Нов рекорд имаме май, за най-бързо завърнал се потребител след сърцераздирателно напускане .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Нов рекорд имаме май, за най-бързо завърнал се потребител след сърцераздирателно напускане .... Изненадан ли си? Сенужката буквално не може да живее без форума. Неслучайно дори с бан висеше в чата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Нов рекорд имаме май, за най-бързо завърнал се потребител след сърцераздирателно напускане .... :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Нов рекорд имаме май, за най-бързо завърнал се потребител след сърцераздирателно напускане .... Тръгвам си, за да останаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ссссссссссссссссс...слушаме ли хитовете на Лухче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Днес е починал Стивън Хокинг. Велик ум, дал много на света. Да почива в мир! Поклон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Велик ум, дал много на света. Да почива в мир! Поклон. Ма много грозен. Пу, да не ти е в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари