Jump to content



Препоръчани коментари

Надявам се да пусне най накрая нещо интересно и новаторско, че от "Не го прави" и "В твоите очи" насам, ми е жал за нея като Дискография... ;((

Ако трябваше да ни е жал за изпълнители, които имат разнообразни, силни, изпипани и хитови цялостни проекти като "В друг живот", "И на всички като тебе", "И това ще преживея" и "Ангелите плачат", то останалите от жанра трябва направо да ги оплачем вече. :1000 (29):

 

Но и аз все повече се изправям пред осезанието, че й предстои резил-провал. Очакванията към нея са много високи след такава пауза, а тя дори не си е направила труда да плати на скъп режисьор да й подготви подобаващо завръщане като Не го прави. А ако и с песента се цели в дискотечния таргет, и то точно в периода, в който жанрът се мъчи да излезе от клубовете... ще изглежда съвсем обезличена. Няма да е Деси Слава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Едно от най-абсурдните и същевременно симпатични неща в този проект, между другото, е именно 'индийския' текст. Само Деса може да реши да импровизира дори и в пеенето на чужд език, а всъщност да не знае какво си измисля на момента. :roll1:

Жалко, че тук така и не се появи някой, който да знае езика и да каже дали не е изпяла някоя глупост. :roll1: Странно ми е, че и на френския текст от В друг живот така и не се направи превод.

Link to comment
Сподели в други сайтове

ТО май нищо не значи, тя беше казала, че си го е измислила :D

Именно. :1000 (29):

Но френския няма как да си го е измислила и импровизирала тя, защото го пее мъж (чието име също така и не разбрахме :1000 (29): ).

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз като се позамисля не държа да пуска нещо сега. Избълваха се доста песни, а покрай Преслава никоя друга няма шанс. Интересът към парчето ѝ е огромен, към самата нея като току-що родила също. Иначе е трябвало да снима клип преди 2 седмици, но една колежка малко я е попрецакала, та не знам какво е станало. Дано е снимала все пак и след месец да го пусне някъде.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да не би Джена да си е върнала резервирани ден? :1000 (29):

Преслава не би била проблем ако Деси подготви нещо силно и оригинално. Все пак за мен песента на Преслава все още не е нищо повече от вече слушано приятно парче, което някак си грабна публиката. Но и към Дес има хайп покрай раждането, макар и моткането й да е прекалено дълго. Жалко, че може и да го прецака с нещо посредствено, но ако пък предложението й вземе, че е силно, ще изпъкне. Властвала е в жанра във времена, в които хитовете и конкуренцията са били много по-големи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Слуша ми се нещо експериментално нейно. Много ми се иска отново да пуска проекти, от които дори и феновете й да се шашваме, а не просто да сме доволни. Но не възлагам надежди, че завръщането ще в такова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

При Слави са й някои от най-добрите лайфове. Не мога да си обясня защо вече не ходи при него, преди беше редовен гост по 1-2 пъти на година. Да не говорим, че уж дует подготвяха.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не очаквам да пусне добра песен, честно казано. Затова и не тръпна нетърпеливо. Все си мисля, че ще нещо, правено за дискотека, а именно - познат ритъм с тъп текст, в който ще има опити за уж оригинални фразички, на ниво Фейсбук статуси. А от такива ми писна. Не знам дали скоро ще дойде времето, в което отново под бързите звуци ще слушаме смислени текстове, както едно време, а не като сега, това да се случва само при баладите, като и там понякога се получава блудкави история. За щастие Десините балади са добре издържани. И много се радвам, че "И това ще преживея" е почти 10 млн. Много любима балада! :Vishenka_05:

 

Яд ме за нещо, и то много. Десислава няма песен от началото на годината, която песен е дуетна с Джордан, която пък мина и замина, все едно я е нямало. А самостоятелна такава няма от повече от година. И въпреки това след като отново пое клубните си участия се вижда, че и без нова песен те си вървят добре. Та, мисълта ми е, че щом без продукция тя си обикаля дискотеките и изкарва хонорара, респективно парите, защо не проумее, че не е нужно до такава степен да се цели непременно да е в коловоза, водещ до съвременното разбиране за хит. Спокойно може да си се впусне да си прави по-различни и експериментални неща, да разнообрази с автори, защо не и направо да опита с непознати такива... Би могло пък да се получи нещо интересно.

Мисълта ми е, че и без тотални хитове, тя работа ще си има. А аз като почитател на талантлив изпълнител като нея, очаквам повече музикантски неща. Много ми се иска да проумее точно това и на всеки поне 3-4 песни да пуска по нещо, извън моментното статукво, но с което почитателите ѝ да се гордеем, както е случаят например с "Не го прави". А есента винаги е бил сезонът, в който сякаш по-сериозните, по-тежките песни се възприемат по-добре. И именно сега много ми се искаше да ни предложи и нещо такова, пак макар и да не стане масов хит. Но не знам защо очаквам нещо блудкаво и не до там добро... Дано греша, де, и все пак да успее да ни изненада. Много ми се слушат по-различни и като текст, и като музика неща... :)

Топ коментар!

И аз не мога да разбера това нейно мислене. Вижда, че комерсите и стигат до 5-6 милиона, а другите и минават по 10 милиона и продължава да пуска твърде много комерсиални неща... Една комерска на годината мисля, че и е достатъчна. Тя и без това не влиза в клишето за попфолк певица, а толкова упорито се вкарва сама в него...

 

 

Колкото за Джена, Деси никога не е казвала лоша дума за нея. Каза за другото момиче, че е един ЛОШ вариант на Джена, с което по никакъв начин не намеква, че Джена е лош изпълнител. И Димана навремето бе един лош вариант на Деси Слава. Думата ЛОШ е отнесена към копието, а не към оригинала. Джена е страхотен изпълнител. Странно ми е, че се обижда дори от неща, които не са насочени към нея. Така бе и към Илиян и Анелия на времето. Ако някой реално е обидил Джена и то директно - това беше Миро, а не ДесиСлава.

 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

И всяка следваща класация в Попнейбъл би трябвало все повече да й показва какво иска публиката от нея, ама тя...

 

58.Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат (50 седмици в класацията)

77.Галена и Деси Слава - В твоите очи (168 седмици в класацията)

107.Деси Слава - И това ще преживея (93 седмици в класацията)

138.Деси Слава - В друг живот (89 седмици в класацията)

 

Дори и комерс хита И на всички като тебе не е пред песните с дълбочина и послание. Деси Слава отвсякъде си е изпълнителката, която успешно продължава да поддържа настроението на златните времена в жанра.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И да зарежем това гадже, че пречи на работатa и много инвестиции в него :Д

През 2016 помогна, нали веднъж Деси сама каза, че той й давал добри съвети и така правила успешни песни. Все пак е малък, знае какво искат новите поколения. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Между другото, да ни е честито- вече официално сме най-голямата самостоятелна тема в целия форум (колкото и да е изненадващо за някои, досега не бяхме нито ние, нито на Камелия :D).

Да се радваме, докато можем, защото Кемси пак настъпва. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

На Преслава е яко парчето. Не държа да е в тази стилистика, но искам да предизвика поне половината от реакцията, която предизвика Да гори в любов.

Link to comment
Сподели в други сайтове

О не, не като на Преслава. :1000 (29): Тя трябва да предлага много повече.

Какво ли повече може да предложи... “Майната ти”, ако говорим за комерси, към моментът е връх в новия и период в Пайнер, след това от “Бия ти заето” не стана кой знае какво. :1000 (29): Надявам се да гръмне все пак де.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...