Jump to content

Препоръчани коментари

Аз си мисля, че си спомням да съм чел нещо по въпроса.

Че нито една от песните не се е струвала подходяща за заглавие и заглавна песен, та го е кръстила на песента Любов, която тогава най-много ѝ харесвала, или нещо такова :D Но може и да се бъркам.

Ами искала е да се направи на силна нашето момиче. ТамаН беше напуснала Пайнер. За мен топ заглавието на албум е Послушай сърцето си. Ясно послание. Има и песен със сходно заглавие :girl_witch:

Много ми се иска Десислава да има малко от стратегията на Галена за използването на социалните мрежи например. С лекота беше събрала над 300 000 лайка във Фейсбук още много преди всички певици, само Преслава я минаваше. И в Инстаграм и Май спейс беше актуална и бързо ѝ се събират последователи, обаче няма никаква идея. Качва само рандом неща,:Д

Нещо са забили лайковете и във фб страницата и. От една год не може да мине 300 000. А не е като да не полага грижи. Но Галена се възползва наистина максимално добре.

Ами искала е да се направи на силна нашето момиче. ТамаН беше напуснала Пайнер. За мен топ заглавието на албум е Послушай сърцето си. Ясно послание. Има и песен със сходно заглавие :girl_witch:

Да, с ясно послание е, но някак си звучи доста клиширано, докато "Любовта е само чувство", предвид неклишираността си звучи по-оригинално. :) И въпреки че ми стои като отрицание на "Любовта е всичко", пó ми харесва името на този албум. Но ако се помислеше малко повече за посланието, по-добре би стояло, ако беше "Любовта е повече от чувство". 💜

Но се радвам за съществуването на този ѝ албум, който си е абсолютна класика в жанра! И не знам защо, но все си мисля, че е бил много успешно тиражиран. Дали не е и златен? Но заради данъчния фактор да са скрили тази иначе престижна подробност...

Има ли живи :whistling:

"Любовта е само чувство" е най-продаваният й албум (CD+MC)

Деси е казвала, че най много е спечелила от Любовта е само чувство, но все пак не е делила печалбата с музикална компания...

Има ли живи :whistling:

"Любовта е само чувство" е най-продаваният й албум (CD+MC)

Хаха кой пита.Къде се изгуби.

Деса е в пауза.Май и ти от форума.

Хаха кой пита.Къде се изгуби.

Деса е в пауза.Май и ти от форума.

Надявам се не менопауза :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Дали нещо се задейсттва по народния албум или за 40 РД да го чакаме :whistling:

Пламене, къде се губиш. 30 страници изписахме без теб...

:gun_bandana:

Ми квато ни е мързелива.Нали е нашта зодия хахах

:3fdb8960598fa63e:

ENJOY, тъкмо тези дни се чудех кой ли ни липсва в сектата тук... :3fdb8960598fa63e:

аз само за малко минавам хах

Деса оправили правата на Не вярвам?

ENJOY, тъкмо тези дни се чудех кой ли ни липсва в сектата тук... :3fdb8960598fa63e:

Амброжката и селфиш също рядко ни навестяват...

Не намирам във вибокс Само една от НФ2002, някой има ли го да го качи пак?

аз само за малко минавам хах

Деса оправили правата на Не вярвам?

Сигурно ще ги оправи като за концерта (тоест за 50 години на сцена... евентуално :3fdb8960598fa63e: ).

Сега ми припомняш колко жестоко ще е да изпее тази песен на живо.

Амброжката и селфиш също рядко ни навестяват...

Да, вярно, и те. Имаше и още няколко Десови преди години. А ако можехме всичките от Планетата да доведем тук би станало максимално забавно... :3fdb8960598fa63e:

Ако ще я пее като 2 сърца :3fdb8960598fa63e:

Имаше ли на времето лайв от Шоуто на Слави на Думи 2?

Сигурно ще ги оправи като за концерта (тоест за 50 години на сцена... евентуално :3fdb8960598fa63e: ).

Сега ми припомняш колко жестоко ще е да изпее тази песен на живо.

Да, вярно, и те. Имаше и още няколко Десови преди години. А ако можехме всичките от Планетата да доведем тук би станало максимално забавно... :3fdb8960598fa63e:

Е няколко пъти нали влизаха и целия форум коментираше, че излезли от нафталина... Хелбой и Форлон бяха много приятни събеседници. Вероятно и още са де :Vishenka_05:

Ако ще я пее като 2 сърца :3fdb8960598fa63e:

Имаше ли на времето лайв от Шоуто на Слави на Думи 2?

Не помня да е пяла при Слави Думи две. Помня Някой ден. Доскоро я имаше в сайта на Слави, но вече и там я няма...

Ми квато ни е мързелива.Нали е нашта зодия хахах

И ти ли си риби?

То сме се сбрали, хаха :1000 (29):

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...