Jump to content


Online: Нелина - Първи сме сега


Препоръчани коментари

Потресаваща песен. Яд ме беше за Нелина, като не беше активна във попфолка, ама ако ще пуска такива смешки, по-добре да си остане само във фолклора.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нелина нещо се е объркала, че бързите й песни трябва да звучат по тоя начин. По-добре да пуска само неща като "От щастието най боли" и фолклор. Тук-там и някоя песен като "Силните печелят в любовта" и друго не й трябва. С бързите песни не се получава. Мре да се прави на тийнейджърка и да вкарва някакви оборотни уж фрази като "левъла/лейбъла"... Ми смешно ми е от певица като нея да чувам такива думи, претворени в песен. Тая жена може да застане и с осанката и гласа си бъде толкова внушителна, че да ги помете. Тя като беше на 20, не пееше такива лиготии, сега започна... Не вярвам тоя тип песни да й докарват повече участия. По-скоро хората я уважават заради друг тип песни. И нещо в тоя клип ми изглежда тройна, а по принцип има перфектна фигура.

Харесвам я страшно много и мисля, че трябва да си даде сметка каква продукция й приляга да пуска и по-малко да се съобразява с на Пайнера тъпите наредби. То е доказано, че той нито разбира от музика, нито има нюх за хитове. ;) Иначе оценявам амбицията и опитите й. Старае се да е конвертируема.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добра музика, все пак Мартин Биолчев! С този текст и комичен клип обаче Нелина само се излага! Слабо! Песента е съсипана тотално!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ми...не. Няма да се получи, не и този път. "Лято, слънце, море" беше уникално готина песен, след това "Код червено" и тая са пълни излагации. На "лятото" и клипа беше готин.

 

Не знам какво е искала да покаже тук, не искам и да питам. Няма да стане.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нелина пее балади с усмивка, гледа тъпо в повечето си клипове. Тая жена няма харизма. Песента хем трябва да е комерс, хем все едно слушам нещо от елементарните текстове, които се правеха преди 20 години. Такъв сбирнщайн не върви.

 

Мелодията е добре, но всичко останало... и клипчето не е крайно зле де.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нелина пее страхотно,но винаги и е липсвала харизма,за да е актуална и голяма звезда,не знам защо изобщо се мъчи да прави комерси...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Красива и чаровна жена, но с бързите песни не й върви. Предишната не ми хареса, но ми харесва повече от тази - нещо липсва, включително в аранжимента. Като демо ми звучи малко, не знам защо, от изпяването ли е, от какво ли. Миналото лято направи яка песен, например. Как го правиш е последната й попфолк песен, която още слушам с кеф. :) Може повече!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...