Jump to content

Препоръчани коментари

Анелия е новият лидер в "50-те Най...". Актуалният й сингъл "С тебе ми е най" спечели вота на читателите на Signal.bg и оглави чарта за хитове.

Кралица! "Дай ми още" дето вече е на 10 месеца е на 17-то място.

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Наистина е много досадно всяка година да повтаряте ,че Преслава залязва особено тук има един голям “разбирач” , който от 2009 твърди ,че залязва.

Както гледам все още такова нещо няма и май и в скоро време няма да има , но нека Видинския да се пука от яд ,че Кама я мислят вече ,че спряла да се занимава с музика.

Преса няма глас от 2009, а единствената причина за отложеното и залязване е пълната несъстоятелност на жанра пак от същото време насам. Ма и това предстои да видим, със задаващия се край на кокошарника, ква е перспективата пред Наркоманката? Кой ша я викне точно нея да поразнася микрофон 45 минути докато върви плейбека? Преса да затяга коланите щото в момента в който се срине Митьо, тя остава зад всички бордове възможни.

Кво стана с Галена бе? Да не се отказа от кариерата си на лидерка? :dontknow:

Кво стана с Галена бе? Да не се отказа от кариерата си на лидерка? :dontknow:

Е няяше ли да стяга куфара да заравни дупката след Пресисита у Щатско и да е чист терена за Ками- богинята? Или се е разсъхнала и таа история.

Е няяше ли да стяга куфара да заравни дупката след Пресисита у Щатско и да е чист терена за Ками- богинята? Или се е разсъхнала и таа история.

Не съм чувал, че ще ходи в Щатите. Може да съм изпуснал. Аз имах предвид с нова песен кво става, време й е. Лидерски пост все пак варди.

Не съм чувал, че ще ходи в Щатите. Може да съм изпуснал. Аз имах предвид с нова песен кво става, време й е. Лидерски пост все пак варди.

Дуета с Фики излиза тези дни, ако не го оставят за деня на сватбата му. Тя вече си я пее по участия. Миналата седмица в Пловдив на участие каза,че скоро излиза с видео. Сигурно другия месец ще пусне нещо самостоятелно.

Вчера ми пратиха няколко статии за Галена в Турция. Отразили са Босът и участието на PP, Moro mou, някакви клубни изяви и др.

Не знам какво ми става изобщо нямам желание да слушам чалга.вече не се интересувам и от Галена

Не знам какво ми става изобщо нямам желание да слушам чалга.вече не се интересувам и от Галена

Подобни фенове най мразя, малък спад и вече не се интересува от нея...

Най-яката песен досега за тази година. :Vishenka_05: :Vishenka_05: Няма омръзване.

Най-яката песен досега за тази година. :Vishenka_05: :Vishenka_05: Няма омръзване.

Нещо са паднали драстично гледанията :whistling:

Че на мен ми омръзна на 3тия ден, какво остава да се слуша след 4 месеца...

Не ги следя тия неща. Даже и статистика няма май като обновиха YouTube. Вчера я слушах, но не знам колко е направила за 24 часа, а и това е песен на почти 5 месеца, нормално да прави по-малко гледания.

Спокойно пиленца, Джена подготвя заключителния проект на 2017 година. Очаквайте!

Стяга, стяга, и Галена отива за 10 дена в щатите. Ще пее на същите места като Преса плюс на някакъв круизен кораб, който уж щеше да пътува от Маями до Бахамите, па после май се оказа, че ще е по река Мисисипи, а накрая ще видим накъде ще хване. В крайна сметка е добре, че двете отиват една след друга, та да видят и балгарите в САЩ коя по я бива за увеселителният момент. Иначе, спор няма, че двете ще подложат добре на Камелия.

Стяга, стяга, и Галена отива за 10 дена в щатите. Ще пее на същите места като Преса плюс на някакъв круизен кораб, който уж щеше да пътува от Маями до Бахамите, па после май се оказа, че ще е по река Мисисипи, а накрая ще видим накъде ще хване. В крайна сметка е добре, че двете отиват една след друга, та да видят и балгарите в САЩ коя по я бива за увеселителният момент. Иначе, спор няма, че двете ще подложат добре на Камелия.

Нещо голямо информационно затъмнение около това ходене на Галена из щатските пицарии. Гледам пише 2 реда в сайта на планета за ходенето на Преслава и това. Няма дати няма някоя статийка няма нищо.

Невероятната ДЖЕНИ с терахита "КОЯ" до ден ще направи 10 милиона :Vishenka_05:

Три месеца без Дениса... много хубава песен, няма ли някой да и направи кавър.. :Vishenka_05:

Невъобразим екшън в съда! Гринго полудя, като чу, че остава в ареста!

https://news.plovdiv24.bg/750382.html

И сега като Гринго е в пандиза, Софка дали ще отложи концерта в Арената

Нещо голямо информационно затъмнение около това ходене на Галена из щатските пицарии. Гледам пише 2 реда в сайта на планета за ходенето на Преслава и това. Няма дати няма някоя статийка няма нищо.

Аз от турнето на Преса видях снимки от РД на организаторката Петя Романова, в мол някакъв и пред бар "Наздраве" в Бостън. Разгледах и 2-3 клипчета от участията и, но нищо особено не забелязах. След това отварям сайта на Сигнал+ и какво да видя? - статия, която няма нищо общо с реалността. За мен това е позор...

След триумфално турне в Америка, Преслава се връща на клубната сцена у нас

Аз от турнето на Преса видях снимки от РД на организаторката Петя Романова, в мол някакъв и пред бар "Наздраве" в Бостън. Разгледах и 2-3 клипчета от участията и, но нищо особено не забелязах. След това отварям сайта на Сигнал+ и какво да видя? - статия, която няма нищо общо с реалността. За мен това е позор...

След триумфално турне в Америка, Преслава се връща на клубната сцена у нас

Спомням си, че като беше турнето на Галена всеки ден я тагваха на снимки в инстаграм, цели албуми със снимки имаше от организаторите. Даже организаторите тогава писаха, че това е било най-успешното турне. На мен затова ми е странно, че ги няма тези неща сега при Преслава, а пък от Планета не спират с такива статии.

Иначе сигурно ли е, че Галена ще има пак турне? Само за круиз пишеше преди време.

Всички, погребващи чалгата, защо не коментирате, че западналият Фики има 150 000 гледания повече от набедената за една от най-големите звезди в попа (Дара) на песни, излезли в един и същи ден?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...