Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Суифт е много противна патка, която няма една святна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Цели континенти са плакали под звуците на този хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Радио N-JOY? По тази логика, мога да изтъкна факта, че откакто е излязла не е мърдала от Топ 2 тренда в Ютуб за България Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Щом не е влязла в Планета Топ 20 и Фреш Топ 10 не важи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Радио N-JOY? По тази логика, мога да изтъкна факта, че откакто е излязла не е мърдала от Топ 2 тренда в Ютуб за България Ааа, беше на пето място онзи ден. Аз коментирах, че песента й не е и няма да бъде хит на нивото на Деспасито и Shape of you. Те омръзнаха много по-бавно. Че е най-големият успех за жена, няма как да отрека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Ааа, беше на пето място онзи ден. Аз коментирах, че песента й не е и няма да бъде хит на нивото на Деспасито и Shape of you. Те омръзнаха много по-бавно. Че е най-големият успех за жена, няма как да отрека. Сега пък Деспа и копието на Чийп трилс станаха еднакъв ранг? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Сега пък Деспа и копието на Чийп трилс станаха еднакъв ранг? Винаги са били. Деспасито е по-голям хит, не отричам, но са от един ранг и са единствените огромни хитове от тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Винаги са били. Деспасито е по-голям хит, не отричам, но са от един ранг и са единствените огромни хитове от тази година. Миличка, казваш факти, само спрямо твпи фаворити и както на теб си ти изнася. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Точно пък Деспасито и Shape of you са най-големите хитове, отворете си очите, а не бъдете заслепени. Суифт бавно омръзва, а няма и месец. Навсякъде и колегите ми си въртят тези 2 песни, не и Суифта. Стане ли въпрос за Суифта викат мани я тая. Само вие тука си я хвалите тая. Тамън беше изчезнала. Дано залезе бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Точно пък Деспасито и Shape of you са най-големите хитове, отворете си очите, а не бъдете заслепени. Суифт бавно омръзва, а няма и месец. Навсякъде и колегите ми си въртят тези 2 песни, не и Суифта. Стане ли въпрос за Суифта викат мани я тая. Само вие тука си я хвалите тая. Тамън беше изчезнала. Дано залезе бързо. Не може да си сериозна! Колегите ти може да се кефят и на Джамайката, но това не прави песните му световни хитове. Иначе и на мен ми омръзна много бързо, но това е без значение. Тейлър тепърва ще жъне още успехи с тази песен, с новия албум и т.н. На мен си е страшно анти тя,но е смешно да се отричат успехите на даден изпълнител на база лично мнение. Едва ли скоро някой ще направи по-голям хит от Despacito, но не може да се сравнява всяка песен с тази. Дори Shape of you не достигна такъв масов бум. Значи всички да ги обявим за неуспешни, защото нямат хит като Despacito? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Ще ви помоля тези, които отричате успехът на Shape of you, да се запознаете с фактите, защото е "смешно да се отричат успехите на даден изпълнител на база лично мнение" #1 в iTunes WW Shape of you - 110 дни > Despacito 103 дни #1 в Billboard Shape of you - 12 седмици < Despacito - 16 седмици Топ 10 на Billboard Shape of you - 33 седмици (рекорд на всички времена) > Despacito - 17 седмици YouTube Shape of you - ~ 3 милиарда от лирик видео + официален клип < Despacito ~ 4.1 милиарда от официален клип + ремикс В общите точки на Kworb, които се смятат по няколко показателя, Shape of you e на 47 място, Despacito - на 78. Та с кое по-точно Shape of you не е на нивото на Деспасито???? С това, че беше малко по-рано през годината и сте забравили. И че не е такава революция в Ютуб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 С това, че не беше голям хит извън САЩ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 С това, че не беше голям хит извън САЩ! Мислиш ли? Най-стриймваната песен в историята на Великобритания 110 дни на върха в iTunes WW За 4 дни разбива 3 рекорда на Spotify Разбит рекорд в Австралия Втората най-стриймвана песен в Спотифай на всички времена Диамантен сертификат във Франция Мързи ме да вадя още, но това е достатъчно. А, и за Ютуб - ето статистиките само на официалното видео на Shape of you: On top lists: #8 overall #2 published in 2017 #2 of 2017 #18 biggest day #7 by male artists #11 fastest to 100 million #5 fastest to 200 million #2 fastest to 500 million #3 fastest to 1 billion #2 fastest to 2 billion Мнооого зад Деспасито е, да.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Хайде без глупости, Shape of you до юли беше в топ 3, за какво говорим. Това е един от най-големите хитове на десетилетието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Toчно- Shape Of You и Despacito са най-големите хитове за годината. Кой е номер 1 вече- Зейн И се започва поредицата от албуми този месец с новия албум на Yandel, който излезе на 8 септември. Wisin се събра с Yandel след дълго време за сингъл в албума на Yandel. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Зейн трябва да стане номер 1 и в Тhe Voice TV Top 10. Класацията се завърна, сред новите предложения е. Аз съм пристрастена към тази песен, направо е уникална, а пък това индийското накрая е страхотноооооооооооооо. Като изключим колко много Зейн хвали Суифт и я харесва и че са приятели с гаджето му Джиджи, Зейн казва, че упорито работи за 2-я си албум. Даже бил пропуснал Видеомузикалните награди на MTV, за да бъде в студиото да записва. Все още няма дата за албума и името му, но много скоро ще излезе албума: http://www.billboard.com/articles/columns/...eserves-success Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Hits don't lie Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Не разбирам какви са тези сравнения с Despacito и Shape of You. Тези парчета са част от най-големия пик на мъжете в музиката за 21 век до момента. А Тейлър, макар и да е зад тях по хитовост, е с третият най-голям хит за годината, с който тотално отсрамва жените. Нейното парче навярно ще е първият женски клип с над 3 милиарда в дългосрочен план. Не знам защо искате да е хит като някои други, след като си е достатъчно огромен хит, който счупи купища рекорди и някои като този с 40-те милиона за денонощие не знам дали някой скоро ще може да ѝ ги мине. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Мен Castle on the hill ми харесва повече от Shape of you. Иначе това е най-слушаната ми песен тази година (засега) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Суифт продължава да пада. Гледанията й намалят на 13 милиона на ден, а Деспасито продължава да е номер 1. Интересът към Суифта много бързо угасва. Според youtube Despacito става и най-гледаната лятна песен в САЩ, а на Суифт новата е чак на номер 20 сред летните песни в САЩ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И още: Зейн продължава да е номер 1 в Гугъл Плей, Деспасито номер 2, а Суифта още повече пада от номер 3 някъде на номер 7.Правете си сметката какво купуват хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Tози текст да беше комбиниран с комерсиален поп щеше да е хит, но така е шедьовър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Спекулира се, че след два дни излиза колаборацията на Селена. На 21 се очаква третата нова самостоятелна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Зейн с новата си песен влиза на номер 2 в The Voice TV Top 10 днес, а новата на Суифт продължава да пада- губи все повече интерес Суифт от хората у нас толкова бързо: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Но любов моя, той не ме обича, затова си казвам Казвам си Правя го Първо: не вдигай телефона Знаеш, че се обажда само, защото е пиян и сам Второ, не го пускай да влезе Ще трябва да го изгониш отново Трето, не му бъди приятел , Недей Ще го преживееш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари