Jump to content

Препоръчани коментари

Радио N-JOY? :roll1:

По тази логика, мога да изтъкна факта, че откакто е излязла не е мърдала от Топ 2 тренда в Ютуб за България :D

Радио N-JOY? :roll1:

По тази логика, мога да изтъкна факта, че откакто е излязла не е мърдала от Топ 2 тренда в Ютуб за България :D

Ааа, беше на пето място онзи ден. :3fdb8960598fa63e:

Аз коментирах, че песента й не е и няма да бъде хит на нивото на Деспасито и Shape of you. Те омръзнаха много по-бавно. Че е най-големият успех за жена, няма как да отрека.

Ааа, беше на пето място онзи ден. :3fdb8960598fa63e:

Аз коментирах, че песента й не е и няма да бъде хит на нивото на Деспасито и Shape of you. Те омръзнаха много по-бавно. Че е най-големият успех за жена, няма как да отрека.

Сега пък Деспа и копието на Чийп трилс станаха еднакъв ранг? :roll1:

Сега пък Деспа и копието на Чийп трилс станаха еднакъв ранг? :roll1:

Винаги са били. Деспасито е по-голям хит, не отричам, но са от един ранг и са единствените огромни хитове от тази година.

Винаги са били. Деспасито е по-голям хит, не отричам, но са от един ранг и са единствените огромни хитове от тази година.

Миличка, казваш факти, само спрямо твпи фаворити и както на теб си ти изнася.

Точно пък Деспасито и Shape of you са най-големите хитове, отворете си очите, а не бъдете заслепени.

Суифт бавно омръзва, а няма и месец.

Навсякъде и колегите ми си въртят тези 2 песни, не и Суифта. Стане ли въпрос за Суифта викат мани я тая.

Само вие тука си я хвалите тая. Тамън беше изчезнала. Дано залезе бързо.

Точно пък Деспасито и Shape of you са най-големите хитове, отворете си очите, а не бъдете заслепени.

Суифт бавно омръзва, а няма и месец.

Навсякъде и колегите ми си въртят тези 2 песни, не и Суифта. Стане ли въпрос за Суифта викат мани я тая.

Само вие тука си я хвалите тая. Тамън беше изчезнала. Дано залезе бързо.

:roll1: :roll1:

Не може да си сериозна! :mf_surrender: Колегите ти може да се кефят и на Джамайката, но това не прави песните му световни хитове.

Иначе и на мен ми омръзна много бързо, но това е без значение. Тейлър тепърва ще жъне още успехи с тази песен, с новия албум и т.н. На мен си е страшно анти тя,но е смешно да се отричат успехите на даден изпълнител на база лично мнение. Едва ли скоро някой ще направи по-голям хит от Despacito, но не може да се сравнява всяка песен с тази. Дори Shape of you не достигна такъв масов бум. Значи всички да ги обявим за неуспешни, защото нямат хит като Despacito?

Ще ви помоля тези, които отричате успехът на Shape of you, да се запознаете с фактите, защото е "смешно да се отричат успехите на даден изпълнител на база лично мнение" ;)

#1 в iTunes WW

Shape of you - 110 дни > Despacito 103 дни

#1 в Billboard

Shape of you - 12 седмици < Despacito - 16 седмици

Топ 10 на Billboard

Shape of you - 33 седмици (рекорд на всички времена) > Despacito - 17 седмици

YouTube

Shape of you - ~ 3 милиарда от лирик видео + официален клип < Despacito ~ 4.1 милиарда от официален клип + ремикс

В общите точки на Kworb, които се смятат по няколко показателя, Shape of you e на 47 място, Despacito - на 78.

Та с кое по-точно Shape of you не е на нивото на Деспасито???? С това, че беше малко по-рано през годината и сте забравили. И че не е такава революция в Ютуб.

С това, че не беше голям хит извън САЩ!

Мислиш ли?

Най-стриймваната песен в историята на Великобритания

110 дни на върха в iTunes WW

За 4 дни разбива 3 рекорда на Spotify

Разбит рекорд в Австралия

Втората най-стриймвана песен в Спотифай на всички времена

Диамантен сертификат във Франция

Мързи ме да вадя още, но това е достатъчно.

А, и за Ютуб - ето статистиките само на официалното видео на Shape of you:

On top lists:

#8 overall

#2 published in 2017

#2 of 2017

#18 biggest day

#7 by male artists

#11 fastest to 100 million

#5 fastest to 200 million

#2 fastest to 500 million

#3 fastest to 1 billion

#2 fastest to 2 billion

Мнооого зад Деспасито е, да..

Хайде без глупости, Shape of you до юли беше в топ 3, за какво говорим. Това е един от най-големите хитове на десетилетието.

Toчно- Shape Of You и Despacito са най-големите хитове за годината.

Кой е номер 1 вече- Зейн :P

9180125i.jpg

И се започва поредицата от албуми този месец с новия албум на Yandel, който излезе на 8 септември. Wisin се събра с Yandel след дълго време за сингъл в албума на Yandel.

Зейн трябва да стане номер 1 и в Тhe Voice TV Top 10. Класацията се завърна, сред новите предложения е. Аз съм пристрастена към тази песен, направо е уникална, а пък това индийското накрая е страхотноооооооооооооо. :heart:

Като изключим колко много Зейн хвали Суифт и я харесва и че са приятели с гаджето му Джиджи, Зейн казва, че упорито работи за 2-я си албум. Даже бил пропуснал Видеомузикалните награди на MTV, за да бъде в студиото да записва. Все още няма дата за албума и името му, но много скоро ще излезе албума:

http://www.billboard.com/articles/columns/...eserves-success

Не разбирам какви са тези сравнения с Despacito и Shape of You. Тези парчета са част от най-големия пик на мъжете в музиката за 21 век до момента. А Тейлър, макар и да е зад тях по хитовост, е с третият най-голям хит за годината, с който тотално отсрамва жените. Нейното парче навярно ще е първият женски клип с над 3 милиарда в дългосрочен план. Не знам защо искате да е хит като някои други, след като си е достатъчно огромен хит, който счупи купища рекорди и някои като този с 40-те милиона за денонощие не знам дали някой скоро ще може да ѝ ги мине.

Мен Castle on the hill ми харесва повече от Shape of you.

Иначе това е най-слушаната ми песен тази година (засега) :Vishenka_05:

Суифт продължава да пада. Гледанията й намалят на 13 милиона на ден, а Деспасито продължава да е номер 1.

Интересът към Суифта много бързо угасва.

Според youtube Despacito става и най-гледаната лятна песен в САЩ, а на Суифт новата е чак на номер 20 сред летните песни в САЩ.

И още: Зейн продължава да е номер 1 в Гугъл Плей, Деспасито номер 2, а Суифта още повече пада от номер 3 някъде на номер 7.Правете си сметката какво купуват хората.

Tози текст да беше комбиниран с комерсиален поп щеше да е хит, но така е шедьовър. :3fdb8960598fa63e:

Спекулира се, че след два дни излиза колаборацията на Селена. На 21 се очаква третата нова самостоятелна песен.

Зейн с новата си песен влиза на номер 2 в The Voice TV Top 10 днес, а новата на Суифт продължава да пада- губи все повече интерес Суифт от хората у нас толкова бързо:

9181301L.jpg

Но любов моя, той не ме обича, затова си казвам

Казвам си Правя го

Първо: не вдигай телефона

Знаеш, че се обажда само, защото е пиян и сам

Второ, не го пускай да влезе

Ще трябва да го изгониш отново

Трето, не му бъди приятел , Недей

Ще го преживееш

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...