Mr. Greshen Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Инфо? Страницата на Фен ТВ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Възможно ли е някой да е докладвал профилът ми в тубата? Нямам достъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Днеска доснима последната част.... Камс ще показва класа скоро :Р Днес е първият снимачен ден, не е снимала нищо преди това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Готини концерти се правеха някога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Знае ли се нещо за нов проект на Райна ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Възможно ли е някой да е докладвал профилът ми в тубата? Нямам достъп. Възможно е Пайнер да са те докладвали, ако имаш качени неща на Ивана. На мен ми пращаха някакви предупреждения за единия профил и го изтриха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 И на мен за някаквки клипчета, които съм забравил, че съм качил на Емилия от един концерт, на който й бях в нашия град. Каква беше тази тъпотия, но се разминах с предупреждение. Направо ги изтрих, че ако ми бяха премахнали профила щях да ги вдигна във въздуха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Възможно е Пайнер да са те докладвали, ако имаш качени неща на Ивана. На мен ми пращаха някакви предупреждения за единия профил и го изтриха. Ами да. Видеата ми бяха предимно от участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Author Report Сподели Публикувано Юни 29 Наскоро почнаха да махат клипове от участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Ами да. Видеата ми бяха предимно от участия. При мен в минали години като нещо не им харесваше спираха звука. А сега направо големите табели с предупреждения. И то за клипчета от панаира тук, които съм снимал между 2008 и 2012. Бях забравил дори, че съм ги качвал, но те педалите издребняват за ненужни неща. Да са живи и здрави. Старите песни на певачките им никой така и така не ги гледа. Даже съм сигурен, че повечето се срамуват, че са пели такива песни, които даже наричаха мегахитове в онези времена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 А имат ли право изобщо да трият клипче, заснето лично от теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 А имат ли право изобщо да трият клипче, заснето лично от теб? Уж нямаха, но се оказа, че не е баш така. Претендират си за авторство на песента. Не ги вълнува кой е снимал. Искат да се гледат тези песни в техния канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Author Report Сподели Публикувано Юни 29 А имат ли право изобщо да трият клипче, заснето лично от теб? Мисля че да, защото притежават правата на песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Moтелът днес е на 11-то в трендинг в МК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Ами да. Видеата ми бяха предимно от участия. Кажи кога ВАНА ще пуска нова песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Първата песен с участието на наш певец, достигнала 1 милион гледания за 24 часа! Азис пак с рекорд! Карлеуша и Азис - КРАЛИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Карлеуша и Азис - КРАЛИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ! А Цеца и Преси ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Първата песен с участието на наш певец, достигнала 1 милион гледания за 24 часа! Азис пак с рекорд! Карлеуша и Азис - КРАЛИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ! Жестока песен, цял ден я въртя. Според мен Азис не я промотира в България, защото иска да задържи интереса на Мотел и като излезе клипа с Карлеуша, тогава да я налага тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 А Цеца и Преси ? I dont know ha Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Жестока песен, цял ден я въртя. Според мен Азис не я промотира в България, защото иска да задържи интереса на Мотел и като излезе клипа с Карлеуша, тогава да я налага тук. Ако въобще има клип. Карлеуша е вложила бая усилия в перформънсите, може да иска да стоят като за официални. Ама дано поне видеата от стената да качи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Жестока песен, цял ден я въртя. Според мен Азис не я промотира в България, защото иска да задържи интереса на Мотел и като излезе клипа с Карлеуша, тогава да я налага тук. Не вярвам да има клип песента, освен бек дроп-а ако пуснат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Пълна наглост от тяхна страна е да свалят видеа от участия и концерти. Издребняват много , но ще им се върне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Пълна наглост от тяхна страна е да свалят видеа от участия и концерти. Издребняват много , но ще им се върне Накъде повече да им се връща, малко ли им е, че пропадат и нямат изявен лидер за 2017? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Накъде повече да им се връща, малко ли им е, че пропадат и нямат изявен лидер за 2017? Ако това не е лидер, тогава не знам кое е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари