Jump to content



Online: Емилия - Само мой


Препоръчани коментари

  • Отговори 47
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много слабо,като за Емилия!

Не съм доволен,опитала се е да направи лятно,свежо парче,нооо .. мм не,не се получи!

 

 

Определено и таман си казах, евала поне няма да рапира и бам ... Всички рапърки станаха. :D Песента ми е скучна и като цяло нищо особено.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина много слаб проект!Очаквах повече от Емилия!Иначе клипа е хубав като за лятото, но песента....Къде е музиката в тия песни не знам?Само някакви рими се редят, но музика няма!Не виждат ли хората какво искат?Не виждат ли в съседна Сърбия, как се връщат към музикантските песни от едно време, които звучат все едно са изсвирени на живо от оркестър?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Големи претенциихсте станали. Емилия още преди 13 години правеше подобни песни, "Познавам те" да кажем. Страхотна песен, супер е за морето и жегите. Емилия е класа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Куплетите са хубави, припевът не става. Иначе какво очаквате от лятна песен? И що да не рапира, нали ви харесваше и беше модерно. Десислава в 2 вече рапира.

Раперките на Пайнера. :1000 (29):

Видеото е зле.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто приятна и лятна песен, която ще слушам най-много месец, два, защото е точно за сезона, но доста под това, което може и ни е представяла Емилия. Една идея по-добро от предната песен, но нищо особено ако сравним с песните й от миналата година. Видеото е готино и лятно и то. Не мисля, че ще е от хитовете обаче.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има хубави кавъри, да ги пуска - нашите композитори са много затъпели... Слаби проекти това лято... Последната силна попфолк песен, която си свалих е на Алисия .. Пайнер много слабо лято, какво ще правят на този концерт не знам..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Свикнахме да разбива с хитове, но тази година не е нейната. Слабо е това, "Напусни" е доста по-силна. Все пак да ичакаме, но не вярвам да стане нещо повече от популярна песен. Като си мисля, че преди 2 години пусна "Ето ме", последвана от "Питбул", после "Обичай ме", а малко по-късно "Калифорния". И четирите продължават да ги пускат, слушат се. Поради тази причина сега тези двечките ни дойдоха като пълнежи. Силно се надявам това да не е била онази песен в стил "Смелите", няма грам общо... Очаквам си я заедно с баладата. Следващия сезон явно. :( Но здраве да е!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен парчето е доста свежо, не разбирам защо получава толкова хейт. Със сигурност не е сред най-великите песни в дискографията на Емилия, но като за сезона става. И клипът е добър, макар че не разбирам защо напоследък повечето изпълнители зарязаха идеята за клиповете на западно ниво и се завърнаха по моретата и басейните... :1000 (29):

Главната ми забележка е за плочката на видеото, Емилия изглежда като обръсната първи номер. :1000 (29): Иначе си е хубава в клипа, върнала си е формата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много е яка, ще стане хит според мен. Накрая където рапира е топ.

Само клипа ми е ужасно противен и евтин, точно в стил Преслава. Можеше да се постарае повече за клипа.

 

И вокалите са крадени май. Inna - Heaven

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...