Western Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ударно завръщане! Песента е много яка, бравос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много хубав текст и музика, харесва ми. Добро завръщане прави с тази песен. Успех! Видеото също е готино, разчупено и свежо. Мисля, че и Мария беше снимала там баладата "Още помня", ако не се лъжа. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ебаси хита! Дано да се завърти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много приятно изненадан съм от Румина. Парчето е приятно, макар и да е доста дивичко на моменти. Има потенциал за хит, особено ако ди джеите решат да му дадат шанс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Първо адмирации за това вокала да бъде на БЪЛГАРСКИ. Доста обещаващо завръщане, песента е добра и ще се слуша. Музиката ми е адски позната, но не е толкова важно. Клипа ми идва малко неадекватен, но има време да навлезе в нещата и да изненада във бъдеще. Визията с екипчето не ми харесва. Желая и успех, запазила е красотата си от преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Честно казано нямах никакви очаквания, но изкара яка тупалка - много кефи парчето, браво! :1000 (33): Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Бива. Мастър ще има ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Малко гласът й се губи в песента, но да кажем, че не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не е зле, доста силно ... С Оцко имаха златни проекти, жалко че с кратък живот... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Много добро! Успех на проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не е зле. Дано се забележи повече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 харесва ми музиката, но не й се чува гласът на Румбата. Клипът е добър. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.