Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Като пуснах темата, тази я нямаше, не знам какви неща се въртят, ама както и да е.

fp9wtu.jpg

Много ми е чудно дали наистина Мариета Ангелова е написала този текст или се пишат по дефолт?!
Скука... предната поне беше с качествена музика.

Само като чух тупса-тупсата на Павлов и я спрях. Тази кокошка няма ли да спре да ни трови с творческите си напъни?! Неотразим сопол!

Много си харесвам и уважавам Магдето като изпълнител, имам страшно любими нейни песни, най-вече "Достъп забранен" в последните 5 години, а също "Нова страница" и последната песен "В краката ми бъди" са брутални, но това е доста под нейното ниво. Единствено е по-добра от "Вляво руса, вдясно черна" и "Допуши ме" от последните й песни, но от всичко друго е доста по-слабичка. Да пуска баладата и следващия път успех. Във видеото е красива, но самото то е доста еднообразно, нищо особено освен една готина и сладка Магда.

Чагларките тъпи ли са или са глухи...

Да спират да ходят при този некадърник...

Много е зле песента...

Магда трябва да прави такива песни, а не да пуска тази боза

".... но ще го преглътнеш и това, гълтала ли си толкова неща".

Страхотен текст. :mf_surrender:

".... но ще го преглътнеш и това, гълтала ли си толкова неща".

Страхотен текст. :mf_surrender:

Явно Магдето е с дълбоко гърло.

Ще повърна.

Някой трябва да каже на тея прости чалгарки да спрат да пеят едни и същи неща по 49930934 пъти.

Магда се излага, пак едно и също звучене. Не можах да я изслушам докрая, не се търпи. А какви песни имаше преди.

По принцип се кефя на простотии, но за първи път зяпнах с отворена уста, когато чух частта с гълтането :mf_surrender:

Мариета Ангелова не я ли е срам, на 50 и кусур години, с претенции за поетеса, а е написала най-гнусните песни в чалгата последните години.

Така става като тестописците ни са алчни за пари. Как може Мариета да се излага така за пореден път.. Нямам думи вече! А Магда си мисли, че като пее за гълтане и музиката е 1:1 с "Мафия" ( на Кали и Илиян) ще набара хит, но се съмнявам. Отврат!

Вече сме Май,а единствената песен, която ми стана любима от началото на годината е Moro Mou. Дано всички избухват лятото с хубави песни,че няма какво да се слуша вече.

Боза.

Дори не разбрах какво пее.

Срам - още слушам Допуши ме, която все повече ми звучи като шедьовър на фона на всички лайна, които изсират напоследък чалгарките!

Ами докато предлагаше супер различни песни като ''Нова страница'', ''Допуши ме'', ''В краката ми бъди'' и други защо никой не ги оцени а тази за няколко часа вече има +1000 ?

Песента не е мой тип, но за първи път Магда има шанс за популярна песен и се надявам да се случи защото го заслужава. ;)

• 2 weeks later...

Тая е ненормална, ако очаква с подобна песен да има някакъв успех. Текста - кошмар, музиката по-често я чувам от гласът на мама вече. Видеото има хубави филтри. :mf_surrender:

Одъртяла е Магда,ъй оправя или разваля даеба

Песента, текста, клипа, всичко ми хареса, но гласа на Магда изобщо не пасва. Жалко, "Хищници" остава топа за мен в последните години.

А какво толкова пък се възмутихте от това, че пеела за гълтане?!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...