Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 44
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Delete.

:roll1: :roll1: :roll1:

Яка е песента, кефи ме.. тръпна да ми пратят сега версията на Тони!

Много ми харесва и песента и видеото и включването на Тони Стораро. Тази песен е точно за нея, добре е направил Стораро, че я е дал точно на нея. Супер е всичко - топ! :)

Т'ва в изпълнение на Стораро е 300 пъти по-добро.

+1. Алисия отново е много банална във видеото.

Изключително спрели песен и клип. Мисля, че и те са били доста отегчени, докато ги "реализират".

Стораро пускал ли я е официално тази песен? Лично мен ме кефи. Даже не помня на Алисия коя песен в последните години ме е радвала повече. Хич не съм й фен, но този път е добре.

Изключително спрели песен и клип. Мисля, че и те са били доста отегчени, докато ги "реализират".

Сега чух неговата версия от някакво лайв клипче. Определено е мноого по-добре звучаща. Даже можеше да се нареди сред хитовете му, които в последните години никакви ги няма. Защо ли излиза като песен на Алисия? Странна история.

Защото и я е подари. Какво лошо има, Джордан на нея беше подарил също.

Песента е супер, клипа е приятен. Винаги ми е харесвал гласа на Алисия.

Сега чух неговата версия от някакво лайв клипче. Определено е мноого по-добре звучаща. Даже можеше да се нареди сред хитовете му, които в последните години никакви ги няма. Защо ли излиза като песен на Алисия? Странна история.

Че тя така си присвоява песни. А "официално" и ги подаряват.

Джордан се беше оплакал. :3fdb8960598fa63e:

Кефи ме. Комерси, чалги, поп, дуети...всичко и се получава. Просто класата си класа.

Жалко, че от години е смъкнала нивото но клиповете. Евтинеят на фона на пайнерските.

Защото и я е подари. Какво лошо има, Джордан на нея беше подарил също.

Песента е супер, клипа е приятен. Винаги ми е харесвал гласа на Алисия.

Джордан не е подарявал нищо. Лиска я харесала и взела да направи нейна версия. Без дори да пита Джордан

Той сам го каза.

Колкото до песента.. Става.

Очаквам версията на Стораро

Добър проект. Със сигурност ще стане хит! За по-малко от 24 часа се изкачи на трето място в Трендинг.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...