Jump to content

Препоръчани коментари

Тревожа се, че ДЖЕНИ флопна днес - от сутринта до сега има само 100к :girl_cry2:

:roll1: :roll1:

"Пада звезда" по 40К гледания събота и неделя,песен на три седмици,ужас бе!

Песента на Джордан ми харесва повече .... Дори сравнено с последните на Фики и Галин е много по-добра.

Джена е оправила визията много. Харесва ми.

Тревожа се, че ДЖЕНИ флопна днес - от сутринта до сега има само 100к :girl_cry2:

Баловете свършиха, неделя е, а и песента почна да омръзва. И пак 100К от сутринта не е никак зле.

Явно който харесаме - флопва :3fdb8960598fa63e:

Явно който харесаме - флопва :3fdb8960598fa63e:

Шок и ужас! Ще взема да харесам Галош най-накрая, дано и нея я сполети :3fdb8960598fa63e:

Шок и ужас! Ще взема да харесам Галош най-накрая, дано и нея я сполети :3fdb8960598fa63e:

Каква змия си. :3fdb8960598fa63e:

Очаквам скоро да станеш фен и на Анелия и Десислава.

:roll1: :roll1: :roll1:

Как върви организацията за концерта в Шумен на Г. и П.? Има само две седмици, а нещо е пълна мъгла.

Искам стадиона да е празен, а Гале да е приета 12 пъти по-силно от Пресе :Vishenka_05:

Много злобни и мръсни същества има.тук. За това сме на това дередже, само гледаме да прецакме другия. Важното е на някой да му е зле. Изчадия.

Не бива да се поощряват кражбите! Да им е за урок! Дано изтрият клипа!

Много злобни и мръсни същества има.тук. За това сме на това дередже, само гледаме да прецакме другия. Важното е на някой да му е зле. Изчадия.

Как може да говориш подобни глупости? :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

"Бразилското ми дупе на друг е..." - утре!

Яница пак е решила да покаже коя е грешната на бранша.

<3

Яница да си беше оставила песента за другата седмица, сега със сигурност няма да е пърав по гледания за седмицата в присъствието на Наско и Джена. :gun_bandana:

Иначе за песента на Джена - когато излезе "Аз съм Дяволът", нали по подобен начин няколко седмици бяха под въпрос нещата заради кражбата на Пашев от онази сръбска песен. Даже някакъв треторазряден се беше разбучал, че той бил купил песента и накрая Пайнер уредиха всичко? Дано и сега стане така, че Джена тъкмо да изкара хит и ако пак го изтрият както оная тъпня миналото лято...

Пък и това няма ли да е трети страйк за канала на Пайнер? Ще вземат да изтрият канала и тогава ще стане купона. :1000 (29):

Яница да си беше оставила песента за другата седмица, сега със сигурност няма да е пърав по гледания за седмицата в присъствието на Наско и Джена. :gun_bandana:

Иначе за песента на Джена - когато излезе "Аз съм Дяволът", нали по подобен начин няколко седмици бяха под въпрос нещата заради кражбата на Пашев от онази сръбска песен. Даже някакъв треторазряден се беше разбучал, че той бил купил песента и накрая Пайнер уредиха всичко? Дано и сега стане така, че Джена тъкмо да изкара хит и ако пак го изтрият както оная тъпня миналото лято...

Пък и това няма ли да е трети страйк за канала на Пайнер? Ще вземат да изтрият канала и тогава ще стане купона. :1000 (29):

Очакваш ли хита на фараонката ?

Искам си старата Яница която прави на нищо съперницата и мъжа до нея!

Очакваш ли хита на фараонката ?

Искам си старата Яница която прави на нищо съперницата и мъжа до нея!

Чакаме, че тази година чалгата е на няколко трагично ниво. Само императрицата може да я извади от калта.

При Анелия накакъв друг имал правата за кавър, но дотам. Тук самите автори предявяват претенции.

А Джена е престъпник-рецидивист. 1000%20(29).gif

Чакаме, че тази година чалгата е на няколко трагично ниво. Само императрицата може да я извади от калта.

Ужасна година за чалгата. Влизаме в 6-тия месец а аз харесвам само 7-8 песни на кръст и то не от първо слушане. К'во се случва ?

1. Принцеса

2. Няма да ме купиш

3. Коя

4. Виновна

5. Кали, кой козите ти ще гали! - КОМЕНТИРАЙ ТОЗИ СИНГЪЛ МИГОМ.

6. Пада звезда

7. Моро му.

8. Напусни

К'во друго имаме тази година ? НИЩО! :gun_bandana:

Много интересна ситуация се получава с Джена. Да видим дали българските медии ще го отразят.

Ако изтрият целия канал на Планета, наистина ще е голямо шоу. :1000 (6): Най-големия резил в историята на чалгата ще бъде това. Но ме съмнява, Пайнерци, ако трябва ще си развържат кесията, но ще спасят положението.

В момента нямат страйкове.

5. Кали, кой козите ти ще гали! - КОМЕНТИРАЙ ТОЗИ СИНГЪЛ МИГОМ.

Много ме зариби напоследък :3fdb8960598fa63e:

Много ме зариби напоследък :3fdb8960598fa63e:

Жестока е.

Веднъж пратих voice note на един приятел с ''Имаш, имаш хепи дей'' и след този момент почнах редовно да я слушам.

Гледам гони три милиона. Ваня Калудова кога ще скандализира с 3 милиона ? Знам, че го може!

Жестока е.

Веднъж пратих voice note на един приятел с ''Имаш, имаш хепи дей'' и след този момент почнах редовно да я слушам.

Гледам гони три милиона. Ваня Калудова кога ще скандализира с 3 милиона ? Знам, че го може!

Ваня Калудова стана на 50 години, едва ли повече ще види хит :gun_bandana:

Ваня Калудова стана на 50 години, едва ли повече ще види хит :gun_bandana:

Славка Калчева пусна най-големия си хит на 50!

Прецедент в бранша.

Очакваш ли ''Фуклата'' ?

Славка Калчева пусна най-големия си хит на 50!

Прецедент в бранша.

Очакваш ли ''Фуклата'' ?

Мигом тръпна да я чуя! Смело и категорично заявявам, че "Няма да ме купиш" ми стана любимата песен от репертоара на Яни!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...