Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Представям ви дълго очакваният проект "Подгряващи звездички"... Изкам да изразя Специални благодарности към целият професионален екип и търпението,енергията и труда! За пореден път мойте специални благодарности към краля на поп фолка АЗИС за убийственото интро към песента! Наси е изпълнител със невероятен глас и доста колоритно присъствие което допринася песента да бъде пулсираща и надъхваща! Боби Паглов отново облече мойте идей в най подходящите дрехи за тях, за пореден път показахме със него какво е симбиоза в музиката!! 💥💥💥 Дъно Мила, за 2 години не научи ли името на аранжора си?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Много яка. И клипът е добър. Тоя Нанси е излишен. Барате лии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Пак избухна. "Да кажат на мама, да реват на тати или на тъпкача дето си ги клати." :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Има нещо симпатично в песента, но като цяло е много тъпа. Азис в началото ми звучи точно като поп. Все едно чете молитва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Дъно,да се връщаме 90-те да "пеем" за влакове и после защо оплювали поп фолка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Брутална песен, дано стане поредния и хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Имам усещането, че масово чакахте 1 месец не за да се кефите на този боклук, а за да има жлъч по противното и творчество /то някой дали изобщо е очаквал нещо смислено и добро е друг въпрос^ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Отврат, предпочитам и на Милко последните песни пред това... Толкова е дъното, чееее... О не, сега виждам какво е написала, сериозно ли "искам" смята, че се пише със "з"... Добре че са няколко имена да видим в този жанр хитове, а в същото време такива колко свалят нивото и карат всичко да изглежда наистина музика за ментално изостанали... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Готина песен, дано да стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Почна да става банална с еднаквите песни. Ужасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Защо е решила, че е фактор? От две години обяснява колко е яка и как ще мачка, а всъщност е толкова нелепа.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 "Ня'а проблем" си беше по-яка ама и тази кефи. Харесва ми стилът на Теди, но вече е време за разнообразие. Иначе ми допада. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 ГРАФИКИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Отврат! Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Отврат! Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Отврат! Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ужасен текст ... и до болка познат аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Песента си е яка. Който каквото иска да си говори. Текста става банален, но музиката и е различна от предните. Клипа също ми хареса. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много ме изкефи, ще мачка здраво пак. В клипа е супер яка, по-добре не е изглеждала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 24 часа - 284 366K Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Готина песен, дано да стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 24 часа - 284 366K Добре, че е Азис, че иначе нямаше и 200К да види сама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Докога с тая тематика как е най-яка и всичките й колежки не струват? Тая е мега самовлюбена, честно! Комплексирана е. Много я е яд, че няма никакъв престиж и никой не я взима на сериозно. Можеше много да постигне, но тя си е мангалка и няма никаква представа от бизнес. И Азис скоро бързо ще я забрави, така както забрави Малина и Мара, а им се пишеше голяма дружка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Голяма простотия, даже не я изслушах до края... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.