Jump to content

Препоръчани коментари

Правила:

1. В темата се коментира само и единствено поп фолк
2. Без спам/флуд
3. Без обиди
  • Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Помним ли този хит, в чийто клип Сиса беше представена като вещица? :1000 (33):

Не всяка чалгарка би се съгласила да не бъде в ролята на невинната красавица. :notworthy:

Концерт ли ще има?

Припомнят на хората, че са на 27 години и още не са се взели с никой....

Според мен Пайнер са намислили нещо и просто са пуснали тази реклама, като интро..значи нещо се очаква, но знае ли се.. :whistling: 27 години професионализъм, стил, класа..единствената музикална компания, която остана след всичките години. :3fdb8960598fa63e: може наистина да направят концерт..но нека по - добре ще е.
Според мен Пайнер са намислили нещо и просто са пуснали тази реклама, като интро..значи нещо се очаква, но знае ли се.. :whistling: 27 години професионализъм, стил, класа..единствената музикална компания, която остана след всичките години. :3fdb8960598fa63e: може наистина да направят концерт..но нека по - добре ще е.

Като удавник за сламка се хващаш вече за всичко, което видиш в нета по въпроса. :hahaha: Не съм предполагал колко ви е мъчно, болно и незгодно... :pokey:

Като удавник за сламка се хващаш вече за всичко, което видиш в нета по въпроса. :hahaha: Не съм предполагал колко ви е мъчно, болно и незгодно... :pokey:

Защо пък предположи, че точно съм удавник за сламка? Още повече пък да ми е мъчно, болно и неизгодно..не разбирам логиката ти? Пояснявам, че Пайнер са намислили нещо и ако смятат да правят концерт ще е добре след като няма да има награди. Нека Димитров да компенсира нещата, ако се пеят и хитовете не говоря от последните десет години, а от зората.. тогава ще е много голям плюс за тях! :3fdb8960598fa63e: А пък и нека да не подценяваме инженер Димитров, човек който може да е всякакъв, но пък си представи, че реваншира..вместо награди, да има концерт послучай 27 години Пайнер.. :3fdb8960598fa63e: Знам, Фокс, че по - точно ти не можеш да го преживееш, но какво да се прави едни ще са на концерти, по телевизията, а други само по дискотеки, той добре, че ги канят и по предавания, че ще забравим някои хора.. :3fdb8960598fa63e:

Защо пък предположи, че точно съм удавник за сламка?

Защото те наблюдавам как предпазливо пишеш тук и как полудяваш в Сигнала. И да, на теб и на още 2-3 лица ви е най-болно, че няма награди и концерти.

Защото те наблюдавам как предпазливо пишеш тук и как полудяваш в Сигнала. И да, на теб и на още 2-3 лица ви е най-болно, че няма награди и концерти.

Напротив, не полудявам, а казвам истини, Фокс. А пък и виж, че не само аз мисля така..и да вметна, че нито ми е болно, че няма награди, нито пък и концерти..и не живея с тази мисъл и има по-важни неща от живота, отколкото дали ще има концерт или не. А пък и не си ли даваш сметка, че Димитров ще се компенсира и че реши да направи концерт ей така..нищо не се знае. :3fdb8960598fa63e:

Кои истини бре? Кама взе всичко, което можеше от този бизнес да осигури музикална компания и продължи сама. Това е да имаш топки във време на криза. И обратното при Деса и Емануела. И двете уж бяха сами и без продуценти, но накрая клекнаха пред най-алчният от тях. Емануела поне си призна, че не става за импресарио. Не си мислете, че не сме следели пропадането на Деса през годините и причината за полегването пред офиса на Митака...

Кои истини бре? Кама взе всичко, което можеше от този бизнес да осигури музикална компания и продължи сама. Това е да имаш топки във време на криза. И обратното при Деса и Емануела. И двете уж бяха сами и без продуценти, но накрая клекнаха пред най-алчният от тях. Емануела поне си призна, че не става за импресарио. Не си мислете, че не сме следели пропадането на Деса през годините и причината за полегването пред офиса на Митака...

Знаеш ли единствено, както Кама направи през тези години..направи така през концертите и турнетата да си налага старите хитове, това е.. :3fdb8960598fa63e: Да не забравяме, че Димитров сам каза, че на Деса мястото си е в Пайнер и че никога не е подозирал, че ще си отиде, нали каза, че са останали изненадани, като разбрали, че Деса иска да ги напусне...нека да не дъвчем едно и също.

Изригнах под статията в Сигнал, за 27-годишнината на Пайнер... :happyppl:

На тоя му мина бана, ама като гледам иска още 3 дни почивка. Спри да се правиш на остроумен и всезнайко. Не виждаш ли, че никой не те бръсне за жив, само не знам Фокса кво толкова е седнал да ти обеснява като на първобитник :1000 (29):

Изригнах под статията в Сигнал, за 27-годишнината на Пайнер... :happyppl:

Фокс, значи определено ти се иска Кама да се върне в Пайнер..спокойно, че ще се докараш на антидепресанти от Димитров..

Днес Кали,утре Яница ...

Кали да не би да пуска тази песен, за която много колеги ще вземат участие...

На тоя му мина бана, ама като гледам иска още 3 дни почивка. Спри да се правиш на остроумен и всезнайко. Не виждаш ли, че никой не те бръсне за жив, само не знам Фокса кво толкова е седнал да ти обеснява като на първобитник :1000 (29):

Дори не знаех, че са ми дали почивка три дена..добре, че ти ми каза.. :1000 (29):

Дори не знаех, че са ми дали почивка три дена..добре, че ти ми каза.. :1000 (29):

Ти ли баш обсебения не си знаел? :whistling:

Хаха, дали ?

Айде не се прави,че много добре го усети :1000 (29):

Хаха, дали ?

Айде не се прави,че много добре го усети :1000 (29):

Да, точно така! Кога си ме видял да влизам всеки ден..влизам като съм свободен, така, че ... :-)

Яница от много бавене накрая ще пусне боза.

Защо ли имам чувството, че и Анелия ще има пръст в новия проект на Кали? :)

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...