Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 855
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Е Вип Брадъра спечели.Не може всяка година.Браво Дес

Според мен Люси и Деси заслужаваха повече. Нека се радва детето, не е като да не се е представила добре.

Деси след няколко години ще я компенсират. :D

Още от самото начало се знаеше, че Саня не случайно я прати. Нищо, Деса ги смаза в последните епизоди. :1000 (33):

Честито на Миша. :)

Без коментар... Радвам се, че Деси поне стигна второ място- доскоро се притеснявах дали въобще ще я допуснат до финала. Най-добре представилият се поп-фолк изпълнител в шоуто!

А коментарите за вечната втора, както ви казах, не вървят след като вече е печелила формати.

Е, трябваше да си защити етикета "Вечната втора"... :1000 (29):

И все пак си оставаме клипчетата с прекрасните ѝ изпълнения! :)

Оф.. стига с това Саня, Саня...

Михаела наистина беше много по-разчупена и интересна в имитациите. И глас има? Какво?

Браво.

Вечната втора по реалитита, вечната първа като глас. :Vishenka_05:

Тя Мишето направо си благодари на Саня............

Според мен тази вечер Деси се справи мнооого по-добре и направо ги разби... ама как да е.

Пак много ѝ дадоха. Въобще не заслужаваше да е толкова напред.

Деси - вечната втора, ще пробваш в друго шоу, драга.

В Смени жената може да се пробва :3fdb8960598fa63e:

Честито за третото място на Люси.

Имаше едни от най-гадните задачи и винаги се трудеше крайния резултат да е на ниво.

Помня, че образа на Gaga вокално не го докара, но три минути не спря да танцува в СИНХРОН с балета.

Честито на Михаела.

Представителя на Форд Яко се издъни

Че за щастие не е спечелила Деса, че колата не била тежкотоварна. :3fdb8960598fa63e:

Гласят момичето за Евровизия, нормално да я помпат.. а и тя се представи доста добре като изключим образ-два.

Деса се активира след като беше минало половината предаване.

Какво каза?

По предварителна вътрешна информация избрали цвета на колата за да подхождала на роклята

Като цяло няма губещи в това предаване. Деса сигурно кара кола 3 пъти по скъпа от този форд...добре се справиха много от тях

По предварителна вътрешна информация избрали цвета на колата за да подхождала на роклята

Това беше опит за шега.

Плюя върху това евтино предаване, добре че не съм го гледал от самото начало, а предимно сега. За Деси имаше невероятна публика и заслужаваше първото място. Но Саня "октопода" отново използва пипалата си и пуснала връзките си. Аман от нагласени предавания, но коментарите говорят друго. Истинският победител от това предаване е Десислава..

Няма друга певица от жанра , кояро да влезе в четворката. Това ни беше шанса. Да, Михаела е добра и заслужаваше, но в нета я правят на гъз, а и не е тайна , е бългрите винаги подкрепят фолклора в подобни предавания... Деси представи достойно жанра, има уважението на цяла България. Кола вече спечели

Плюя върху това евтино предаване, добре че не съм го гледал от самото начало, а предимно сега. За Деси имаше невероятна публика и заслужаваше първото място. Но Саня "октопода" отново използва пипалата си и пуснала връзките си. Аман от нагласени предавания, но коментарите говорят друго. Истинският победител от това предаване е Десислава..

Напротив! Дървената и скована Десислава точно не трябваше да спечели! Не беше добра в имитациите, Михаела е мнооого по-добра, напълно заслужена победа!

А колко от вас подкрепиха Десислава с sms толкова упорито, колкото коментирате тук? :)

Напротив! Дървената и скована Десислава точно не трябваше да спечели! Не беше добра в имитациите, Михаела е мнооого по-добра, напълно заслужена победа!

Абсолютно. Всичките сполучливи образи на Деса (3 макс) са такива, където стои като пън и просто пее и опитва да имитира гласово. Актьорски беше пълен провал.

Мехаела пя жестоко на финала, но като цяло за сезона не беше за първо място. Деси Слава и Люси се справиха много по-добре. Люси обаче хич не ме хареса на финалното изпълнение. Това й изигра лоша шега. Иначе като разнообразие на образите, тя се справяше най-добре. А Деси беше невероятна в образите на по-обраните изпълнители, но с големи гласове. Все пак за мен това е успех за Деси Слава, каквото и да говорят някои.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...