Jump to content

Препоръчани коментари

Важното е, че "И на всички като тебе" стана песен на годината. Какво повече да искам?

Важното е не само, че няма да има церемония и концерт, а и по куриер няма да им пращат нищо. Е, с това ще се запомни 2016 година....

Това е така, но в случая песента на Деса даже не е в топ 5 на най-големите хитове за годината.

Пак ли лицемерничим, Калино?! Довечера се подмокряше по Десислава и успехите й от 2016-та, днес вече е "Деса" и не заслужавала..Май кака Деска бутна наглото Пресли в пъкъла...

И на мен Десислава ми е фаворитката за 2016, но съвсем обективно заявявам, че тази победа е изключително незаслужена.

Аз пък много ме кефи наградката на Фатмата и неистовия кеф на взимащите я прекалено на сериозно - бота и два три трола.

Много ме кефи как взима награда в годината, в която въпросните са с не просто нулева стойност, както обикновено, а направо отрицателна, впредвид че нито ще има статуетки, нито церемония ала абитуриентски бал в произволно софийско мазе, за концерт да не говорим, а дори май и грамота няма да има по пощата, за да бъде ползвана по предназначение във външния клозет на двора.

Кат казваме че откакто Кръглата се върна в кокошарника, нещата вървят все по на зле, ама не вярвахте.

Догодина предлагам Митьо ще и даде Певачка, заедно с обявлението за закриване на курника.

Още един път, честито на Фатмес, има огромен повод да бъдем радостни.

И на мен Десислава ми е фаворитката за 2016, но съвсем обективно заявявам, че тази победа е изключително незаслужена.

Споко, ще видиш, че "Дует на годината" ще е за Емануела и Кокаинчо. Всичко е пресметнато предварително - Цура и Галка ще го духат....

Споко, ще видиш, че "Дует на годината" ще е за Емануела и Кокаинчо. Всичко е пресметнато предварително - Цура и Галка ще го духат....

Е, ч ще вземат балада на годината, какво по-баладично от "живот шарения като сергия"?

Пак ли лицемерничим, Калино?! Довечера се подмокряше по Десислава и успехите й от 2016-та, днес вече е "Деса" и не заслужавала..Май кака Деска бутна наглото Пресли в пъкъла...

Дръж се по-сериозно, ако обичаш.

Деси Слава се справи много добре комплексно през 2016 - направи две страхотни балади и хитове от бързите си песни, но нямаше нито един тотален хит в топ 5 - факт!

Мисля, че сега е времето да ви подсетя как лицемерната Деса, се мазнеше на Галена преди 2 години, за да намаже покрай нея. С удоволствие ще троля "галкините", които много ми се сърдеха тогава, че наричам Деса боклук и пиявица. Сега предстои да видите как Деса няма да се сети за Галена така, както не се сеща за Азис, който и държеше кариерата видима за времето 2003-2007 години. Ах, как всичко се повтаря по един исъщ начин, но вече като фарс... :happyppl:

Както Азис, така и Галена не са светци. Точно обратното. Не ми е жал, ако Деса ги е ползвала.

Това обяснявам и аз. Това губи страшно много гледания, после кажете че не и правят мръсно.

Как и кой може да ѝ прави мръсно в тубата? Вбокс разбирам, но тук?

Както Азис, така и Галена не са светци. Точно обратното. Не ми е жал, ако Деса ги е ползвала.

И това го има, но все пак, с времето такива звезди трябва да стават широко скроени, улегнали и някак да са над дребните страсти. Деса си остана малък човек.

Дръж се по-сериозно, ако обичаш.

Деси Слава се справи много добре комплексно през 2016 - направи две страхотни балади и хитове от бързите си песни, но нямаше нито един тотален хит в топ 5 - факт!

Ами да, защото тя е в топ едно, всяка нейна песен е тотален мегахит!

Ами да, защото тя е в топ едно, всяка нейна песен е тотален мегахит!

"Смени паролата си" и "Започваме на чисто" влизат ли в тази категория? :mf_surrender:

"Смени паролата си" и "Започваме на чисто" влизат ли в тази категория? :mf_surrender:

Да, разбира се, те разтърсиха държавата и смениха мирогледа на обществото спрямо низките страсти. Десислава е феномен!

Дарке, ти сериозно ли се хващаш на тези манипулации? Моля те, не си от наивниците, доколкото знам...

Новата песен на Емануела и Галин мисля, че е по музика на Галин. Това "5,6,7,8" го говори още от миналите награди в Маринела.

Дарке, ти сериозно ли се хващаш на тези манипулации? Моля те, не си от наивниците, доколкото знам...

Манипулации ли? :happyppl: Няма как да скриете миналото и нрава, на Деса. Скоро ще е по-мразена от Преса! :ar:

Манипулации ли? :happyppl: Няма как да скриете миналото и нрава, на Деса. Скоро ще е по-мразена от Преса! :ar:

Е, нидей така, не стига, че я изрита от върха, ами и втората й титла - най-мразена, ще отнеме! Преси като нищо ще се надруса с успокоителни под душа и краят знаем какъв ще е!

Колко ли милиона щеше да има тази песен, ако едно време имаше youtube ...

Деса заслужава Балада и, с малки уговорки, Клип. И на всички като тебе ако беше в Топ 5 щеше да е супер, но за Песен на година е доста пресилено. Има много по-големи хитове от нея- Гот ми е, Като теб, Все ми е тая, Пей сърце, С друг ме бъркаш, На египет фараона, Дай ми още и т.н. Нямам идея как се е случило, не ми се иска да вярвам, че и наградите на Сигнал са нагласени.

Колко ли милиона щеше да има тази песен, ако едно време имаше youtube ...

Ужас, какъв е този аранжимент....

Ужас, какъв е този аранжимент....

Уникален, как какъв?

Уникален, как какъв?

Шегуваш се, нали? Това няма да си го пусна отново, предпочитам Живко Добрев фиит Димана.

Добре, Гошке. :gun_bandana:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...