Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Николета как се е вдъхновила от Камелия в рекламната и фотосесия за Беьонд.

И двете са се вдъхновили от рекламна кампания на Версаче през 90-те..:)

VERSACE-fall-winter-1993-94-ad-campaign-glamour-boys-inc-04.jpg

VERSACE-fall-winter-1993-94-ad-campaign-glamour-boys-inc-02.jpg

CnaxjtxXYAAJj61.jpg

vintage-versace-ads-man-repeller-1-751x1000.jpg

Richard-Avedon-Versace-1994-campaign-group-shot.jpg

Сподели в други сайтове

Галена беше казала в Лов Стайл, че ще има голяма изненада и ще я видим такава, каквато никога не сме я виждали досега, а Хот Арена бяха писали, че ще снима гимнастичката Цвети Стоянова в клип. Не знам дали е вярно. :scratch:

"Галена е предложила на гимнастичката Цвети Стоянова да я снима в биографичен видеоклип със социално послание към хората, изпадали в състоянието на Цвети, по подобие на запомнящи се международни проекти, ексклузивно научи HotArena.

Гимнастиката от години е голяма фенка на Галена и почитателите им предполагат, че не би й отказала. Галена ясно осъзнавала, че проект с подобен смисъл би я издигнал на по-високо ниво като артист."

http://hotarena.net/ekskluzivno-v-hotarena...-si-200-choveka

Сподели в други сайтове

Пак ли тия гледания се коментират на задните страници...

Отдавна не обръщам внимание на харесвания и гледания, и всякакви статистики - едно нещо, което може да бъде манипулирано няма как да ме интересува.

Над година и половина след излизането на "Имам новина" на Хоанг си я слушам и харесвам както в началото - хареса ли ми една песен, няма значение какви са и гледанията. "Моето аз" на Надя Казакова от 2014 колко гледания има, а я слушам и до днес? И още една, "Твоето обичане" на Жоро, тя е непопулярна, но добра песен на Оцко, имаше и някакъв скандал покрай песента.

Гледанията са важни само за тези, за които друго важно не е останало. Нормалния изпълнител съди за успеха си по това колко и къде го канят, как реагира публиката на песните му по участия и (не останаха) концерти. Останалото са чешене на езика, постове с поредната бройка гледане и балгодарства за огромната подкрепа на... ония сайт, дека си купи милионче и му даде бонус - 250К.

Защото се вижда как на песни с милиони гледания никой не реагира по концерти, а на някакви песни , които уж са неодобрявани и не са хитове... Татяна получава бис, че не е и един. И това к'во говори, не се манипулира масово ли? То се вижда публиката на какво изригва...

В последните години единствено "Хабиби" и "Кой" са тоталните, мега хитове, които остават във времето и които са марка - изригване. Останалото е сезонна продукция със 7 млн. гледания, 9, дори 15, някакви рекорди за 24 часа и други феномени, и към днешна дата.... някой слуша ли още "Няма да ти пиша"? Но слушаме "Лъган си и ти", която колко гледания има, и от коя година е? То си личи коя песен остава (почти никоя), и коя е бум на момента и в 3-та глуха след няколко месеца.

Така,че какво спорите за гледания, не знам. Манипулирани гледания на сезонни "хитове", които утре никой не помни.

Сподели в други сайтове

На последната снимка Камелия е копнала една от позите 1:1.

Ти сериозно ли си мислеше досега, че главата на Камелия е родила подобна фотосесия??? :mf_surrender:

Тука е най-хубава.

b8.jpg

Сподели в други сайтове

Ти сериозно ли си мислеше досега, че главата на Камелия е родила подобна фотосесия??? :mf_surrender:

Тука е най-хубава.

b8.jpg

Защо винаги така ме хапеш?!

Не съм се замислял по този въпрос, но нали работи с някакъв екип. Явно екипите на чалгарките са само да докарат крадените идеи до ниво що-годе съпоставимо с оригинала. Тая сесия е впечатляваща.

Сподели в други сайтове

Алисали, много умело забравяме феномена Моето слабо място и На тебе ме отказвам. А Няма да ти пиша още се слуша, понеже Пете не е издала нищо слушаемо след това.

Сподели в други сайтове

Алисали, много умело забравяме феномена Моето слабо място и На тебе ме отказвам. А Няма да ти пиша още се слуша, понеже Пете не е издала нищо слушаемо след това.

Maй си забравил!

Правила:

1. В темата се коментира само и единствено поп фолк

2. Без спам/флуд

3. Без обиди

Сподели в други сайтове

Аз, ако имах финансите на Галин, през такъв основен ремонт щях да има..Но пластичният хирург на Галена е най-добър според мен!

Че той няма кой знае какви финанси. А и не виждам какво му има на лицето :dontknow: Да спре да се тъпче с 1 кг месо на ден, за да не прилича на мазен чичак, и всичко ще си е наред.

Сподели в други сайтове

Какво правим сега? 2016 Преслава си мръдна единия пръст само и пак мачка любимките ви , ами през 2017 ако си мръдне всички пръсти какво ще стане , ще полудеете от злоба тук. Толкова време не разбрахте ли ,че Преслава е феномен в този жанр , приемете го!

Сподели в други сайтове

Че той няма кой знае какви финанси. А и не виждам какво му има на лицето :dontknow: Да спре да се тъпче с 1 кг месо на ден, за да не прилича на мазен чичак, и всичко ще си е наред.

Нямал кой знае какви финанси, затова през вечер е на участие. Ми за България си има стабилно финанси. И вие не знаете какви ги пишете. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Нямал кой знае какви финанси, затова през вечер е на участие. Ми за България си има стабилно финанси. И вие не знаете какви ги пишете. :mf_surrender:

Предвид това, че е на сравнително нисък хонорар и дава висок процент, а и е звезда отскоро и си изплаща кола/апартамент, и помага на семейството си...

Сподели в други сайтове

Предвид това, че е на сравнително нисък хонорар и дава висок процент, а и е звезда отскоро и си изплаща кола/апартамент, и помага на семейството си...

Ти щото си пръв приятел с него и му знаеш процента. Какво говорите колкото да не заспите?

Сподели в други сайтове

Даже чалгарки от "В" групата изкарват на месец повече от един средностатистически българин, какво остава за Галин.

Мислиш ли? Аз по-скоро се чудя на В групата как оцеляват :dontknow: Те може и да изкарват повече от средностатистическия българин, но имат и повече разходи, поддържат определен стандарт на живот.

Ти щото си пръв приятел с него и му знаеш процента. Какво говорите колкото да не заспите?

Бидиферке, не се ядосвай, ще ти се появят бръчки :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Мислиш ли? Аз по-скоро се чудя на В групата как оцеляват :dontknow: Те може и да изкарват повече от средностатистическия българин, но имат и повече разходи, поддържат определен стандарт на живот.

Ако чак толкова го закъсат, винаги могат да си намерят тъпкач :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да обобщим:

Най-хитова певица: Галена

Най-разпознаваема, популярна и обичана от средностатическия българин: Преслава

И все пак е редно да изчакаме финалните резултати от анкетата на Сигнал. Да не се окаже, че пришитото лице, както един потребител тук нарича Галена, мачка и в двете категории. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И ние не искаме да лъжеш като долна циганка за участията и бисовете на смешницата, но на теб не ти е проблем да си измисляш и да се унижаваш заради някаква краварка. Не виждам какъв е проблема да се обсъждат проценти.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...