Jump to content

Препоръчани коментари

Целият Пайнер ли ще мине през "Черешката на тортата" или само най-закъсалите откъм всякакъв вид публичен PR? :scratch:

Нека да готвят, може някой да намери призванието си. :1000 (29):
Целият Пайнер ли ще мине през "Черешката на тортата" или само най-закъсалите откъм всякакъв вид публичен PR? :scratch:

Галин- закъсал за PR? :1000 (29):

Според мен изпълнителите приемат да участват, защото това е едно от малкото риалити предавания с позитивна насоченост. Хората се настаняват пред телевизорите с намерението да гледат нещо приятно и не-скандално, антипод на Биг Брадър. А и не е изключено самите звезди да получават някакъв хонорар за участието.

А и не е изключено самите звезди да получават някакъв хонорар за участието.

Ма ти мислиш, че за без пари ли го правят? :roll1: :roll1: :roll1:

Screenshot_2017_02_03_20_21_13_1.png

Фиклена мачка!

"Кво ми пускате некви анонимки"

:roll1:

Какво ви е виновна Екстра Нина, че песента на Яница не излиза? :mf_surrender:

Как искам да върнат казармата и Фиклена да е новобранец, та да му избият Галоши и Яници от главата.

Страхотна песен от кралица ПОЛИНА :Vishenka_05:

Това е мегахита на кралицата на шизофренията :phpgrin2:

Ти си тайно страдание - култова реплика :1000 (6):

Как искам да върнат казармата и Фиклена да е новобранец, та да му избият Галоши и Яници от главата.

Хах, той там ще се чувства като в рая. :fuck:

На мен Полина си ми изглежда съвсем нормална, просто майка ѝ не беше наред и нещо я беше обсебила и сдухала до крайно ниво.

На мен Полина си ми изглежда съвсем нормална, просто майка ѝ не беше наред и нещо я беше обсебила и сдухала до крайно ниво.

Каква беше историята, че съм забравил?

Е, как си забравил - секирата, която заплашваше Глория във форума на Планета и я кълнеше, че провалила кариерата на Полина - пълно психо.

Беше посветила няколко песни на Глория.

Повечето текстове мачкаха с клетви.

Как така Глория ще проваля кариерата на тая мистрия, за къв чеп?!

Как така Глория ще проваля кариерата на тая мистрия, за къв чеп?!

Полина консумирала чушката на Илия Загоров.

Дано има възмездие ,макар че с това няма да си върна дъщерята....,

която откакто постъпи в Пайнер тогава не ме нарича майко,промиха и мозъка с лекарства,

наркотици,прихотропни -насила, бой по летища и полиции,съд,

терор-и сега пак дела се водят.

:helpsmilie:

Полина консумирала чушката на Илия Загоров.

Едвали на Глория ще й пука толкова, че да съсипва жалкото подобие на кариера на някаква лучена обелка. Пък и Гло в този период е паднала пред доста по-богат катък!

Това да се метнеш след Глория на тая франзела... не знам колко пропаднал трябва да си. :1000 (29):
  • Like 1

Кама Кучката и тя е била в играта, само се е правила на скарана с Глория, а всъщност й е помагала да разкара Полина. :evil: :Vishenka_05:

1007d1ab02b2.jpg

Невен-масажист от София със сестра във Франция,той-приятелят и слугата на Камелия чалгата я криеха там и лично той ми искаше пари,за да ми я доведе! И сега продължават да тъпчат Полина с психотропни, изкараха и и ...диагноза, само от страх да не ги съди за това, което и сториха!

http://sekirata.blog.bg/poezia/2014/01/07/...ekirata.1226033

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...